Happy happy joy joy

IMG_9174 kopioIMG_9217 kopioIMG_9224 kopioIMG_9231 kopioIMG_9148 kopioIMG_9262 kopio

Tämä kevät-kesä-akseli on kyllä sellaista menoa, että meinaa hiukset lähteä. Yritän sumplia päiväduunin ja blogin, joiden rinnalla ehtiä juoksutreeneihin, kirpputoreille ja kyläjuhliin. Sitten on vielä ne taidenäyttelyt, terassit ja tuparit. Ainiin, ja ne ystävätkin ja perhe, kaikista tärkeimmät.

Säntäilyssä ei itsessään ole mitään vikaa. Kunhan säntäilee ilolla. Kun kiireestä tulee pomo, koko homma lässähtää kuin huonosti vaahdotettu sokerikakku. Kun ei minulla ole edes kiire, vain paljon tekemistä. Ja siinä lienee vissi ero.

Vauhdissa pysyvät kuitenkin paremmin käytännönkuteet. Talvella mekot ja sukkahousut olivat kovassa käytössä, nyt olen kiitänyt collegelinjalla. Leviksen 501:set, löysä kollaripaita. Snadisti huvittavaa, mutta nilkkureihin yhdistettynä oikeastaan aika skarppia.

Happy happy joy joy, you happy people. Nauttikaa.

– Henriikka

college, farkut / second hand, kengät / Bianco Footwear

Kategoriat: muoti, oma tyyli, random 14 kommenttia

Happy happy joy joy

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.