Miehelle ansionsa mukaan

IMG_1038 (kopio)IMG_1018 (kopio)

Kyllähän te muistatte, kun Janne niin nätisti pukeutui viime kuun juhliin FRENN:in uuteen pellavapaitaan. Se oli lainattu paita se. Herätti hyvää mieltä mustanpuhuvan juhlakansan keskellä ja taisipa kantajansakin siitä aika lailla välittää.

Huomattavasti harvemmin meillä laitetaan budjetista miehen kuin vaimon kledjuihin. Se on luonnollista, jos toinen käyttää rahojaan vanhoihin Nintendo-peleihin. Mutta noin kivaan paitaan kannattaa laittaa penni ja pari. Tänään kiiruhdin Fashion Stock Sales -tapahtumaan Vanhalle Ylioppilastalolle toiveissani hankkia paita pienellä alennuksella yllätyslahjaksi. Tapahtumassa ei ollut oikeaa kokoa, mutta painelin Kiseleffin talolle FRENN:in omaan putiikkiin ja sain koiranpentukatseella -20 prosentin tapahtuma-alennuksen sieltäkin.

Ja jos on hieno paita, niin onhan sitä oltava rento krakakin. Tummaa farkkua.
Jos mentäisiin nyt naimisiin, Jannella olisi tuo.

– Henriikka

Kategoriat: muoti, oma tyyli 22 kommenttia

Miehelle ansionsa mukaan

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.