Rakkautta juhlimassa

IMG_4863 (kopio)

Tänä viikonloppuna on juhlittu rakkautta rankalla kädellä ja taidetaan juhlia vieläkin. Otsikon perusteella moni olettaa näkevänsä kulkue-kuvia, mutta Priden sijaan olin kuitenkin ihan ”tavallisissa häissä”. Ihan mielettömän kivoissa häissä Kulosaaren kirkossa ja Casinolla. Hääpari oli upein, sulhasen henkselit viimeistä huutoa ja morsian kuin nostalginen filmitähti.

Totesin olevani usein häissä. Ystäväpiirini tiputtelee hääuutisia vähän väliä ja joskus tuntuu siltä, että häitä on niin paljon, että olisin välillä kuokkimassa, rakkautta juhlimassa. Häissä on hyvä olla, joten en pistä pahakseni. Häissä vallitsee aina myös yleinen rakkauden fiilistelyn ilmapiiri ja sitä muistaa olla itsekin kiitollinen läheisistään. Itkeskelen aina ja muistan vedenpitävän ripsivärin.

IMG_4759 (kopio)IMG_4837 (kopio)IMG_4812 (kopio)IMG_4715 (kopio)

Näistä kuvista ei välity häiden tunnelma, korkeintaan kaunis ilma ja aurinko, joka kaikista suunnitelmistaan huolimatta tuli kuitenkin. Tuli todella, ja taivas pysyi pilvettömänä koko päivän. Kuvissa on taas yksi mekko, vaatehuoneen ylähyllyltä löytynyt. Ostin sen siskon yo-juhliin kaksi vuotta sitten ja vasta nyt puin sen uudestaan ylleni. Voi olla, että traumatisoiduin, kun yo-juhlissa sain vastata useita kertoja kysymykseen koskien mahdollista raskauttani.

Ja jos totta puhutaan, niin jaloissa olleet vaaleanruskeat remmisandaalit hankittiin silloin samoihin kemuihin. Kun on häiden ruuhkavuodet, ei voi aina laittaa rahaa uuteen. Ei sillä, että kannattaisikaan. Hiukset laitoin nutturalle, juhlan kunniaksi siirsin sen tavallista taaemmas heh. Tuuperasin juurta ja kiepautin nutturan mahdollisimman löyhästi ja sopivan sotkuisesti. Helppoa, kuitenkin juhlavaa.

IMG_4855 (kopio)IMG_4817 (kopio)IMG_4892 (kopio)

Menen häistä aina vähän sekaisin. Lauantaihäiden jälkeen sunnuntai menee ihan vötkiessä, miettien juhlapäivää. Voin kertoa, että kellon lähestyessä kolmea tänä sateisena sunnuntaipäivänä, olen edelleen vaaleanpunaisissa satiiniyöhousuissa. Huudatan Viitasen Piiaa ja Isac Elliottia vuorotellen, enkä keksi päivään muutenkaan minkäänlaista logiikkaa. Piti mennä pelamaan koripalloa, mutta eihän sateella ole tunnelmaa eikä järkeä. Toisaalta, tunnelmaton ja järjetön olisi sopinut hyvin tähän päivään.

Täytyy lopettaa ajatuksenjuoksu tai tulen paljastaneeksi liikaa itsestäni.

– Henriikka

Kategoriat: juhlat, muoti, oma tyyli 14 kommenttia

Rakkautta juhlimassa

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.