Unelmien kahvihetki: voita suloinen Moccamaster

yhteistyössä Moccamaster 

IMG_2771 (kopio) 2

Rakastan kahvia. Se on tuttu juttu kaikille. Kahvin kanssa en kuitenkaan tingi laadusta. Haluan hyvää, laadukasta kahvia, kitkerän ja seisseen työpaikkakahvin jätän suosiolla kofeiiniaddikteille. Kahvittelu ei siis ole vain totuttu tapa, vaan se on tietynlainen elämäntapa. Kahvikupin kanssa aloitetaan päivä, rentoudutaan kiireisen työ- tai opiskelupäivän jälkeen, juhlistetaan viikonloppuna ja nautitaan parvekkeella päivän laskeutuessa mailleen. Kahvihetki on itselleni aina läsnäolon hetki, pysähtyminen. Joku ehkä näinä päivinä kokisi kahvitteluni mindfulness-momenteiksi, mutta itselleni riittää ajatus hetken hengähdyksestä.

Voisi ajatella, että aamuihmisenä lempikahvihetkeni olisi se joka-aamuinen. Mutta tätä pohtiessani tajusin, että parasta on yllättäinen kahvihetki omassa kodissa. Sellainen hetki, kun ollaan rauhassa kotona ja huomataan, että on kerrankin aikaa olla vaan. Sitten laitetaan kahvit tippumaan ja etsitään kaapista jotain pientä: suklaata, mansikoita, leipäjuustoa… Kahvit keitetään hartaasti, hyvästä kahvista ja kuppien äärellä oikeasti jutellaan rauhassa kuulumisia.

ykkonen

IMG_2742 (kopio) 2

Meillä on turvauduttu pitkään Moccamasteriin. Ostin sen alunperin pelkästään ulkonäön vuoksi (joo, olen tällainen, eikä haittaa), vasta myöhemmin tajusin sen olevan kaikin puolin etevä myös itse kahvinkeittämisen suhteen. Laitteet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa, aivan mainio juttu.

Meillä on ollut käytössä perinteinen hopeinen malli, mutta kiinnostava uutuus saapuu putiikkeihin elokuussa: Moccamaster Cup-one, yhden kupin kahvinkeitin. Keittimessä ei ole mitään lämpeävää alustaa ja keitin sammuu automaattisesti keitettyään kupillisen kahvia. Kupillisen voi keittää myös suoraan take away -mukiin. Olemme olleet erityytyväisiä nykyiseen malliimme, mutta kyllä tämä uusi himottelee haaveissa siintävään työhuoneeseen. En keksi sopivampaa ratkaisua unelmien duuniluukkuuni. Kaunis ja käytännöllinen. Hyvä kahvi tekee päivän kuin päivän.

kakkone

 Lopuksi se otsikon lupailema arvonta. Yksi suloinen kahvinkeitin lähtee jonkun lukijan matkaan. Voittaja saa itse valita keittimensä värin. Osallistua voi sunnuntaihin 15.6.2014 saakka jättämällä kommenttiboksiin vapaavalintaiset terveiset tai vaikka kuvauksen lempikahvihetkestä. Laitathan mukaan myös sähköpostiosoitteesi (kannattaa kirjoittaa esim. muodossa (at), jotta roskapostisysteemit eivät nappaa suoraan osoitettasi). Onnea kilpaan kaikille tasapuolisesti.

Keep calm and master your mocca.

– Henriikka

Kategoriat: kahvilla, kilpailut ja arvonnat, ruoka ja juoma, yhteistyö Avainsanat: 265 kommenttia

Unelmien kahvihetki: voita suloinen Moccamaster

265 kommenttia

 • Nimetön sanoo:

  (En osallistu arvontaan) mutta ompas söpö moccamaster <:

 • Sara Aho sanoo:

  Oi että, toi olis kyllä ihan mahtava mulle! Lempikahvihetkeni on nimittäin ne harvat aamut, kun saan sitä juuri tuoreeltaan keitettyä kahvia, mutta yleensä se on jo jonkin aikaa seissyttä sillä perheessä on minua reilusti aikaisemmin heräävät kahvihiiret: vanhemmat. Ja olisihan tuo ihan oivallinen niihin hetkiin, kun vaan tekee mieli kahvia. Pikakahvi kun ei millään tasolla vedä vertoja kunnon drip brew’lle!

 • Haisuvanukas sanoo:

  Kahvi on parasta kauniista kahvikupista, rauhassa juotuna, bebe-leivoksen kera.

 • Roosa sanoo:

  Kahviaddikti ilmottautuu arvontaan! Yhden kupin kahvinkeitin ois paras, normaalilla ei viitsi pelkästään itselle kahvia keitellä :)

 • Haisuvanukas sanoo:

  Niin ja se sähköposti oli kempautus(at)hotmail.com

 • Aikainen, lämmin kesäaamu ja kahvikupponen terassilla hiljaisuudessa.. <3

  neonlight_child@suomi24.fi

 • Noora sanoo:

  Mahtava kone yksin elelijälle! Oon saanut nauttia moccamastereista vain kylässä. noora-laine(at)hotmail.com

 • Idieh sanoo:

  Rakastan kahvia, kaiken kanssa ja ilman mitään! Suodatinkahvin juominen on kuitenkin nykyään vähäistä koska olen ainoa kahvinjuoja perheessämme, joten puolikkaan pannun keittäminen vain itseä varten tuntuu tuhlaukselta. Espressokoneella keittäessä kuluu toki vain omaa aikaa, joka kahviin sijoitettuna on kuin laittaisi rahaa pankkiin, mutta silti usein tekisi mieli klassista suodatinkahvia. Tuo laite tulee mullistamaan mun maailman!

  Nykyään tuntuu että monessa paikassa kahvi on korvattu kapseleilla, automaateilla ja kaiken maailman maidokkeilla, siksi arvostan suuresti pieniä paahtimoita, baristoja ja jokaista ihmistä, jotka jakavat rakkauteni tuohon mustaan kultaan.

  Nyt varmaan loppuillan soi päässä Mustana, maidolla, kylmänä, kuumana :D

 • Heidi sanoo:

  Oo mikä ihana! :D Keitän (varsinkin lomalla) monta kertaa päivässä juuri sen yhden mukillisen kahvia, joten tuohan olisi mulle ihan mainio! :D Ulkonäkösyistä (heh) oon jonkin aikaa haaveillut myös isosta ”mokkamaisterista”, kuten äitini tapaa kutsua (vahingossa väärin). :)

 • Merppa sanoo:

  Ihanin kahvihetki on parhaiden ystävien kanssa, joiden kuulumiset kyllä tietää, mutta kahvin ääressä istuessa meillä on tapana vuorotellen käydä yksityiskohtaisesti läpi kaikki viime aikaiset ilot ja surut. Kahvikuppi kourassa sitä jotenkin keskittyy siihen hetkeen, niihin ystäviin. Ja vaikka ystävien kanssa kahvi maistuukin mielestäni parhaalta kyllä tuollaiselle keittimelle olisi myös käyttöä :D

 • Anna sanoo:

  Vielä viikko sitten olisin tuhahdellut, että kuka tarvitsee yhden kupin kattavaa kahvinkeitintä.

  Meitsi ilmeisesti. Joko sen tai termosmukin.

  Lähden aamuvuoroihin suht ripeällä aikataululla. Ehdin kuitenkin keittää joka aamuisen sumppini. Kahvinkeittimelläni joutuu keittämään vähintään kolme kuppia kerralla. Tästä lorotan lavuaariin vähintään puolitoista kuppia, sillä en a) ehdi tai b) pysty juomaan loppuja. Tilanne aiheuttaa piston sydämessäni joka kerta.

  (No, se tai liiallisesta kahvinjuonnista aiheutunut närästys…)

 • Essi sanoo:

  Voi vitsi mikä idea tuo! Ja ihan ehdoton yksin asustelijan keittiöön, joka mieluummin nauttii yhden kupin rauhassa kuin pannun kerralla. Tällä hetkellä kun käytössä on mutteripannu, niin monesti tulee suht kiire.

  Pitääpä tutkailla keitintä lisää!

  essihaapaniemi(at)hotmail.com

 • tanttupanttu sanoo:

  Kun käyn iskällä kylässä tulee juotua kahvia ihan vaan koska se tulee moccamasterilla.. Parhautta, joka kelpais omaankin kotiin!

 • Mari sanoo:

  Pakko osallistua arvontaan (niin söpöltä tuo näyttää). Itse en kahvinjuonnista perusta mutta poikakaverini sitäkin enemmän :) ilahtuisi varmasti ikihyviksi jos tuon saisin hänelle lahjana antaa!

 • Liisa sanoo:

  Oi kuinka kaunis kahvikeitin! Itsehän en kahvia (appiukon mukaan) vielä ole oppinut juomaan, mutta miekkonen nauttii sitä päivittäin minunkin edestä. Tuommoinen yhden miehen keitin olisikin loistava lahja kahvinrakastajalleni :)

 • Hanna sanoo:

  Ihana ihana arvonta! Tähän on nyt pakko osallistua:)

 • Tytti sanoo:

  Oi, meille!

 • henu sanoo:

  Oi miten söpö keitin !

  Huononkin kahvin saa hyvät ystävät maistumaan mitä parhaimmalta. Jopa yön yli seisseen kolmesti mikroretun kahvin saa maailmaa parantava seura maistumaan vastakeitetylle.

  henunuu(at)gmail.com

 • seela sanoo:

  parhain kahvi on ehdottomasti mökillä. aamuauringon lämmittäessä kesälle mökin terassille, ottaa uusimman olivian mukaan ja terassilla olevalle hetekalle istumaan. ai että. kahvi on ulkona niin hyvää!

 • lumihiutaleinen sanoo:

  Moi,

  mie oon tyttö täältä jostain,
  uuden kynnyksellä kas vain,
  mutta kun uuden kynnykseni ylitän,
  en kahvinkeitintä, noin ihanaa,
  keittiössäni huomaa olevan.
  Taakse vanhan kynnyksen,
  keskelle monien muistojen,
  entinen kai jää,
  siispä uusi kahvinkeitin olkoon
  nyt mun määränpää!

 • Katariina sanoo:

  Voi kuinka ihana! Perheemme ainoana kahvinjuojana ja Moccamaster-kahvin rakastajana tämä olisi ihan täydellinen :)

 • Iiris sanoo:

  Ehdottomasti paras kahvihetki olisi hidas ja kiireetön kesäaamu päivän Hesarin ja jonkun mahtavan herkkuleivän kanssa.
  Mukana menossa olisi tietysti kahviaddikti poikaystäväni :)

 • Titi sanoo:

  Lempi kahvihetkeni on hyvin keitetyn kahvin ja hyvän seuran voittamaton combo. Yllättävät kahvihetket opiskelupäivän keskellä ovat mainio piristys päivään. Tuo laite vaikuttaa unelmalle, sillä yksineläjänä tulee usein juotua vain kuppi kerrallaan.

  titireijonen(at)gmail.com

 • Rita sanoo:

  Jokainen kuppi kahvia on juhlahetki!

  Onnea arvontaan -kaikille!

 • Veera sanoo:

  NOJUU, aika siisti! Yks kiva kahvihetki on kans aamuvarhain take awayn kanssa käpötellessä eteenpäin.

 • Gemma sanoo:

  Yhden kupin kahvinkeitin, vau! Ihan mahtava keksinto! Normi keittimellä on niin tylsä keitellä juurikin sitä yhtä kuppia ja monesti jää sitten kokonaan keittämättä. Toi olis ihan mahtava lisä mun yhden hengen talouteen! :)

 • mirkkumol sanoo:

  kahvia en juo, mutta on toi sen verran törkeen hieno, että pakko osallistua arvontaan. aijjai, kelpais kavereita pyytää kahveelle, jos ois noin pähee masiina. fanitan niin mokkamastereita, kuulemma niillä tulee parasta kahvia ! ( :

 • Anni sanoo:

  Mulla ei ole kahvinkeitintä, kun ei kahvia tule niin usein juotua. Mutta tuollainen olisi juuri kätevä tuon yhden kupillisen keittomäärän vuoksi! Toivottavasti onni osuu kohdalle :)

 • Anne sanoo:

  Ihana keitin. Tollanen olisi hauska. Aamu-ja päiväkahvit ehdottomasti pitää saada. annelaukkanen09@hotmail.com

 • Sofia sanoo:

  Ilman aamukahvia ei silmät aukea:)

 • Hanna sanoo:

  Oi, tarvitsisin juuri tuollaisen yhden kupin keittimen!

 • viivi sanoo:

  oi, tollanen ois niin söpö! ja tarpeellinen.

 • minski sanoo:

  Oujee tuon mä haluan! :D

 • AnniP sanoo:

  Oi jos en tuota masiinaa näin arpajaisissa voita niin saatanpa ostaa ihan sitten kaupasta :) kylläpä tois aamukahveiluun luksusta, vaikka kyllä jo oloni onnelliseksi tunnenkin aina parvekkeella istuessani…

  T. anni.pollanen(at)gmail.com

 • Lotta sanoo:

  Pieneen keittiööni tuollainen keitin sopisi mainiosti! En ole aiemmin kommentoinut blogiisi, mutta nyt luettuani useita postauksia ajattelin tehdä sen. Kiitos ihanasta blogistasi, joka tarjoaa inspiraatiota myöskin second Hand-vaatteita rakastavalle. :)

 • Anna Sofia sanoo:

  Oi vitsit, tää olisi täydellinen kahvinkeitin mun mummolle, jonka oma yhden kupin keitin juuri meni rikki, eikä näitä pikkukeittimiä enää tahdo löytyä mistään, pitääkin vinkata. :) Mutta niin, parhaita kahvihetkiä on kyllä sellaiset, joita vietetään juurikin mummon kanssa: ihastellaan ikkunalaudan pelargonioita ja syödään hannatädinkakkuja. :)

 • Ira sanoo:

  Voii että on kyllä kaunis kahvinkeitin! Vaikka olen kahvinjuonnissa aika alkutekijöissä, olisi varmaan vielä kivempaa keitellä kahvit kunnollisilla vehkeillä! (niinkuin isäukkoni sanoisi)

  ira.pollanen(at)hotmail.com

 • Iiiris sanoo:

  Osallistun arvontaan! Vaikuttaa niin kätsyltä että saatanpa vaikka tähän kaksihenkiseen talouteemme tuollaisen hankkia vaikka ei arpaonni tällä kertaa suosisikaan!:) ps. Sulla on aivan mahtavan ihana blogi ja upea tyyli!!

 • Tiina sanoo:

  En oo kyllä koskaan voittanu mitään, mutta tää ois kyllä niin huippu masiina että pakkohan on edes yrittää! :)

 • Laura sanoo:

  Eikä! Tuollainen olisi aivan täydellinen avomiehelleni, joka rakastaa hyvää kahvia! Itse en juo kahvia ollenkaan, eikä meille sitten ole vielä kotiutunut sellaista oikeaa kahvinkeitintä, vaan mies joutuu tyytymään pikakahviin, joka ei ilmeisesti kovinkaan maukasta ole. :D Tuollainen yhden kupin keitin sopisi siis juuri passelisti meidän keittiöön. :)

 • ada sanoo:

  Sä osaat tehdä nää yhteistyö/”mainos”postauksetkin niin tyylillä! Joissain blogeissa jää halpa maku, että bloggaaja tekisi sitä vain tavaran toivossa. Sä osaat valita mihin lähet mukaan ja viet sen nätisti loppuun asti, tykkään! Tykkään myös kahvista ja takeaway-mukeista.

  ada.segerstam(a)gmail.com

 • heartbeat sanoo:

  Aamu käynnistyy aina kahvilla:) Tuollainen olisikin ideaali aamun kahvihetkiin, kun kukaan muu ei tässä taloudessa juo kahvia!

 • AINO sanoo:

  Voih, kyllä kelpaisi tuo vihreä mokkamestari. Ensimmäiseen omaan kotiin muutto alkaa olla edessä, ja vaikka kahvinkeitin on se pakollinen varuste, en ole koskaan innostunut kahvinjuonnista yksin. Ellei sitä tuoda vastakeitettynä eteeni maitovaahdon kera jossain kivassa kahvilassa. Luulen että tuollainen yhden kupillisen taktiikka voisi sopia meikäläiselle, kun elimistöni näin vanhetessaan alkaa kaivata kofeiinia yhä enemmän jos yöunet ovat jääneet vähälle. Ja muutenkin, äidin siiven alta pois pyrähtäminen on kallista puuhaa jo itsessään, joten olisi aika päheetä esitellä tuommoista keitintä kamuille kaiken halvan roinan keskellä! :D

 • Elena sanoo:

  Tuolla mä keittäisin aamukahvit mun miekkoselleni!i

 • Nimetön sanoo:

  Ihanan näköinen kahvihetki! el-da(at)hotmail.fi

 • Anni sanoo:

  Oih, ihana kahvinkeitin! Osallistun arvontaan. Paras kahvihetki on äidin kanssa mökin terassilla, lämpimänä kesäaamuna. Linnut laulaa, koira lämmittää varpaita ja kahvikuppi sormia (ja sielua). :) anelmak(at)utu.fi

 • Nina sanoo:

  Osallistun kisaan. Antaisin voittaessani tuollaisen soman valkoisen keittimen kahvinjuoja puolisolleni :)

 • Annika sanoo:

  Päikkäreiden jälkeen. Voi himskatti sitä oloa kun ei ole kiirettä mihinkään ja on juuri herännyt sateisena päivänä nokosilta ja mies tuo lämpimän maitokahvin sohvan viereen. Herätä kahvin tuoksuun juuri päikkäreitten jälkeen on parasta mitä tiedän. Taitaa olla mieskin oppinut tämän sillä nykyään sohvan viereisellä seinällä meillä lukee ”but first, coffee”.

 • Eve sanoo:

  Lempparikahvihetki on ehdottomasti mustaa kahvia kiireettömänä kesäaamuna nurmikolla, mahdollisimman suuresta mukista (ettei ehdi jäähtyä, heh) ! :)

  eveliina.ryynanen (at) hotmail.com

 • Anni sanoo:

  voihan juku mikä arvonta. kahvittelut ovat minulle arjen juhlahetkiä, minusta on ihanaa aloittaa aamu rauhassa kahvia juoden ja lehtiä lukien. ajattelen, että aina on varaa käydä kahvilla, vaikka olisi kuinka peeaa :)

 • Birgitta sanoo:

  Uujea, tarvitsen tällaisen ihka ensimmäiseen opiskelijakämppääni!

 • nina sanoo:

  Ihana keitin:) Mulla ei olekaan oikeaa keitintä niin ois makia. Kahvi ei oo mulle pitkin päivää (tai edes joka päivä) juotava pakollisuus, vaan juon silloin kun oikeesti tekee mieli. Ja en halua tulla ihan kahviaddiktiksi nii pitää pitää joku raja;)

 • Iida sanoo:

  Tällainen olisi aivan mun juttu! Rakastan kahvia, mutten raaski juuri koskaan keittää sitä vain itselleni. Kapselikeittimet on mun mielestä vihoviimeinen keksintö, kahvi juodaan mustana ja tuoreena! Kahvi on turhankin harvinaista herkkua, sitä juodaan vain vieraiden kanssa. Moccamaster löytyy perintönä lapsuudenkodista, päivittäisin sen ilomielin sinkulle käytännöllisempään yhden kupin keittimeen. Vielä hienompaa olisi, jos keitintä löytyisi punaisena, niin, että se sopisi hyvin yhteen muiden kodinkoneiden kanssa.

 • lisah sanoo:

  Monet on kuvailleet täällä hitaita, kesäisiä kahvihetkiä mutta jos arpaonni suosisi, niin tämä keitin pelastaisi juuri ne kiireiset aamut kun kahvi kädessä juostaan ratikkaan! ;)

 • Annita sanoo:

  Ihan huippu! Meillä on semmoinen taviskahvinkeitin ja sillä on ihan supervaikea keittää pientä määrää kahvia (varsin kun yleensä olen ainut kahvinjuoja tässä taloudessa). Tommonen olis ihan hurjan kätevä! Mukana arvonnassa siis! :D

 • tinttiti sanoo:

  Kotona en kahvia juurikaan juo, mutta mummolassa mummun kanssa nautin hetkistä kahvin kanssa. Hänen kanssaan kahvia olen oppinut juomaankin.
  kamakol(at)utu.fi

 • Henna sanoo:

  En tykkää kahvista ja oon yleensä varsin ylpeä siitä. Mutta sitten kun käyn täällä katsomassa kuvia idyllisistä kahvihetkistä ja tyylikkäistä takeaway mukeista niin vähän alkaa kirpaisemaan. Joskus vannoin että minun kämppääni ei keittimellä ole asiaa, mutta olosuhteiden pakosta joudun mokomaa masiinaa keittiössäni katselemaan. Olisihan se kiva saada tommoinen yhden kupin käytännöllinen vehje tilalle :)
  hennez_93(at)luukku.con

 • Timotei sanoo:

  Tuo olis niin huippukätevä :) Tavallinen master meiltä löytyykin!

 • myrtsi sanoo:

  kahvihetki on paras aamulla, kun silmät on vielä puoliksi kiinni. tietää, että pitää lähteä johonkin, mutta ei tarvitse vielä pitää kiirettä ja voi hörppiä kahvia rauhassa, samalla kun vaikkapa lukee blogeja. ah että!

 • Anu sanoo:

  Ompa ihana! Tuo olisi kiva yllätys isännälle, kun itse en juo kahvia. Meilläkin on tavallinen master ja välillä se tuntuu turhalta sillä keittää yhtä kuppia kahvia.

 • Reeta sanoo:

  Lempikahvihetki on joka aamu, kun ihana tuleva mieheni on keittänyt kahvit valmiiksi <3 Vähiten tykkään taas siitä kahvihetkestä, kun vain minä haluaisin iltapäiväkahvin, mutten jaksaisi yhden kupin vuoksi täyttää isoa rotiskokeitintä. Tuolloin ryhdyn toimeen aina liian myöhään, vasta kahvipäänsäryn "yllättäessä".

 • Henna sanoo:

  Olen juuri lähdössä mökille ja ihanan mökkipäivän kruunaa kuppi hyvää kahvia auringossa tai sateen ropistessa. Siispä käyn arvontaan myös minä. :)

 • Tilla sanoo:

  Yhden kupin keitin!! Meillä arkisin keitetään vain yhtä kuppia, ensin mies töihin lähtiessään ja minä sitten kun heräilen (4 lapsen äitinä ei ole oikein aikaakaan kuin sille yhdelle kupille, grin). Tänä aamuna sain juoda kupposeni vielä rauhassakin kun lapset nukkuivat vielä kun nousin kahvia keittelemään. Olisipas käytännöllinen ratkaisu tuollainen keitin tähän meidän arkeen!

 • jutska! sanoo:

  ihana arvonta! päiväkahvia ei voita mikään!

 • arja A sanoo:

  aamukahvit mökin portailla !!!

 • daniel sanoo:

  tauko työpäivän aikana kahvikupin kanssa!!! ei voita mikään!

 • Sanis sanoo:

  Opettelin viime talvena pois kahviaddiktiosta ja nyt kahvin juonti onkin minulle puhdasta nautiskelua. Mielestäni parasta on kiireetön kahvihetki vaikkapa suklaan tai vaniljajäätelön kera. Taustalla soi rauhallinen musiikki tai on vain hiljaista.
  Olen tämän kodin ainut kahvinjuoja ja lisäksi pidän kauniista esineistä, joten tuo suloinen Moccamaster olisi täydellinen!

 • Kaisa sanoo:

  Ompas hauskannäköinen. En ole kovin suuri moccamaster-fani, koska se tavallinen versio keittää makuuni liian kuumaa kahvia, mutta tuossa kun ei ole kuumentavaa alustaa, niin voisin palata mocciksen ystäväksi! T. kaisa.kahra(at)gmail.com

 • RipRap sanoo:

  Hauska idea, varsinkin tälleen vähän kahvia juovalle kuten minä.

 • Jemina sanoo:

  Mukana! Arpaonnea itselleni, mikään ei olisi parempi just nyt kuin yhden kupin keitin.

 • julie sanoo:

  Kahvi on enemmän kuin kahvi. Tai miten sen sanoisi. Osaan hyvin kuvitella mitä tarkoitat kahvihetkilläsi. Nimittäin ajattelen juuri samoin. Kahvihetki on ainutlaatuinen, sillä siinä on oikeasti lupa ja melkein velvollisuuskin pysähtyä. Kahvin jäähtyminen juotavaksi on hetki, jolloin saa nauttia juoman tuoksusta, olla oikeasti läsnä. Minä, me. Ja hyvä kaffi! :-)

 • salla sanoo:

  Paras kahvihetki on kiireettöminä aamuina suklaan kera. :)

 • Marie sanoo:

  Voi että, mullakin pitkään ollut käytössä moccamaster mutta nyt se lähtee poikaystävän mukana uuteen kotiin enkä pääse nauttimaan sen keittämistä kahveista aamuisin. Tähän talouteen oisi uusi moccamaster siis erityisen tervetullut! :) mariee121(at)hotmail.com

 • Vaahteran sanoo:

  Ennen aamukahvihetki oli minulle ”se juttu”, mutta nykyään olen huomannut Iltapäiväkahvin ihanuuden. Tulee pitkän päivän jälkeen kotiin, sitten vain kahvi porisemaan ja seuraksi pari palaa tummaa suklaata… Vaahteranätgmail.com

 • Laurs sanoo:

  Juon kahvia melko vähän – koska en osaa keittää yhtä tai kahta kuppia kahvia, vaan aina tulee liikaa keitetyksi :D Parhaalta kahvi maistuu juhlissa. Ihanien ihmisten ympäröimänä, kun kahvikuppeihin on katettu kahviliinat ja kunnon kahvikupeissa killuu oikeat hopealusikat. Seurana tietenkin pala kakkua ;)

 • Matilda sanoo:

  Aivan ihana kahvinkeitin!

 • Tiia sanoo:

  Voi että mikä söpis! Joka aamu vaahdotan maidon ja jokainen aamu lähtee käyntiin vasta juotuani kupposen kahvia tai parikin. Kaunis kuppi kulloisenkin mielialan mukaan ja se hetki, kun ottaa ensimmäisen siemauksen. Aah se vain on niin ihana hetki se. <3

 • Nimetön sanoo:

  Aamukahvi varmaan se paras kahvi! Muuten mä oon kuin takamukseen ammuttu karhu.

 • NennaM sanoo:

  Voi että miten suloinen laite! Tämä olisi niin mahtava voittaa :) Näin sinkkuna elävälle oikea unelma :P
  mmyheartishere@gmail.com

 • verna sanoo:

  tarvitsen mini mocan elämääni!

 • Ee sanoo:

  Jeejee, osallistun arvontaan! Kuulostaa kyllä niin kätevältä tuo uusi moccamaster! :)

 • Niina sanoo:

  Ihana söpö keitin! Arvonnassa mukana!

 • Ajatarr sanoo:

  Voi kuinka söpö!

  Lempi kahvihetki taitaa olla se, kun harvoin rakkaan kanssa saadaa heräillä samaan aikaan auringonpaisteeseen ikkunan raosta ja iloisiin linnun lurituksiin, kun puoliunessa nenääni alkaa jo tulvimaan keittymässä oleva tuore kahvi, pieni porina, lämmin kainalo.. Pian saan kahvin lempi Muumi-mukista sänkyyn ja toisen nauttijan myös seuraan, ei ole mitään parempaa :)

 • Leena sanoo:

  onpa ihana pieni moccamaster!! pakko saada! *_*

 • Nonnuska sanoo:

  Oih, aivan ihanan syötävän söpis tuo moccamasteri!! Sopis niin hyvin meidänkin keittiötä sulostuttamaan. Ilman kahvia elämä olisi niin paljon tylsempää ja vähemmän nautinnollista.Vähintään kaksi kuppia päivässä pitää tämän naisen nauravaisena! :) nonnalarissa (at)hotmail.com

 • Laituri, kesäpäivä,kuppi kahvia js annos vaniljajädeä ja mansikoita :)

 • Riikka sanoo:

  Mainioin kahvinkeitin ikinä!:)) Kahvi on rakkaus – sen äärellä on tosiaankin hyvä viettää aikaa ystävien kesken tai rauhoittuakseen yksinään. Tämä olisi oiva minulle – hammaslääkisopiskelijalle, joka kuluttaa liikaa rahaa yliopiston kahviloihin kun kahvihammasta alkaa kolottaa ;)

 • Roosa sanoo:

  Oi mikä keksintö! Poikaystäväni on vannoutunut Mokka Masterin käyttäjä. Meillä kahvia ei juo muuta, kuin tuo mieheke, joten iso kahvinkeitin on kovemmassa käytössä aika harvoin. Ihana, ihana!

  roosa.hei (at) hotmail.com

 • tuovituulia sanoo:

  Hei Henriikka! Kiitos, että jaat vaatekokeilujasi, aamukahvihetkiäsi ja ajatuksiasi meidän kanssamme. Olet ainutlaatuinen! Keitin sopisi täydellisesti yksiöni keittokomeroon. Pidän peukkuja itsekkäästi itselleni.

 • Petra sanoo:

  Kahvihetki on oikein onnistunut utuisina kesäaamuina lintujen laulaessa maitokahvia nauttien.

  petra.portaala(at)hotmail.com

 • Riikka sanoo:

  Oi meidän kahvinkeitin on ainakin 8 vuotta vanha, joten toivottavasti onni suosii meitä! :)

 • Kaisku sanoo:

  Mulla tällä hetkellä käytössä täällä pikkuruisessa yksiössä espressopannu just sen takia et sillä saa sen yhden kupin keitettyä. Tuo olisi siis ihan täydellinen! Ihana! kaisareeta.nevala(at)gmail.com

 • Marie sanoo:

  No jo on sitten kerrassaan söpö kahvinkeitin!

  Ehdottomasti paras kahvihetki on kiireettöminä ja hiljaisina aamuina.

 • Maiju sanoo:

  Voi että miten ihana tuo! Tolla tulis aamun kahvihetkistä kyllä pysyvää luksusta aika varmasti.

  maiju.teravainen(at)luukku.com

 • kukka sanoo:

  Voi, toi ois unelma!
  kukkamaaria_88(at)netti.fi

 • Minna P sanoo:

  Kyllä olisi näppärä keitin! Ja tulisi tarpeeseen. Aamukahvi on se paras kahvi :)

 • Heko sanoo:

  Vuos sitten en juonu kahvia suurin piirtein ollenkaan, sitten aloitin työt kotihoidossa. Jokaikinen yksinäinen vanhus keittää kahvit työn loputtua ja jutellaan kaikkia hauskoja juttua kahvin lomassa. Ensimmäisen kuukauden aikana sanoin aina että tee tai mehu ois parempi, mutta loppujen lopuksi luovutin ja aloin juomaan kahvia (: Nykyään juon kahvia joka päivä ja se on päivän paras hetki! Aamupala, sanomalehti ja kahvi maidolla niin työpäiväkin alkaa kullostaa kivalta (: Oon just muuttamassa omaan kämppään, joten omalle keittimelle ois käyttöä (:
  hellu.ollila(at)hotmail.com

 • Xeve sanoo:

  Kahvihullu ilmottautuu mukaan arvontaan! :)

  xeve(at)hotmail.fi

 • emmis sanoo:

  Kertakaikkisen mainio vehje tämä! Paras kahvihetki on uudessa kodissa ennen aikaista aamuvuoroa, kun tuntuu että kaupunki yhä nukkuu.

 • JohannaL sanoo:

  Onpa hauska kahvinkeitin, mukana arvonnassa :)

 • marianna sanoo:

  Paras kahvihetki näin kesällä on ehkä viideltä aamulla. Työpäivä edessä, mutta hetki aikaa ottaa iisisti ja toisaalta psyykata itteään töitä varten. Täytyy kyllä myöntää, että jokainen rauhallinen kahvihetki on ihana. (Töissäkin, kun tauon voi käyttää vain istumiseen, ihmettelemiseen ja kahviin.)

  Ylisöpö moccamaster olis omiaan ennen töitä ja syksyllä sitten ennen koulua. Onko näitä jo myynnissä vai tulossa myyntiin vasta? Harkinnan alle voisi oston laittaa.

  • Henriikka sanoo:

   Heippahei, elokuussa tulevat myyntiin! Eivät siis ole vielä kaupan, mutta tulossa. Joululahjalistalle katsos viimeistään.

 • Katty sanoo:

  Voooe ku lutunen! Poikaystävä on haaveillut kahvinkeittimestä, mutta muut kanssa-asujat kun eivät kahvia juo, ei hän ole raaskinut sitä ostaa. Siksipä olisi täydellinen tuo yhden kupin keitin!

 • Kariina sanoo:

  ÄÄ kuinka suloinen keitin ja tarkemmin ajateltuna todella käytännöllinen.
  Kahvi maistuu parhaalta aina kun olemme ystäväni kanssa kahvilla. Kiertelemme paikkakuntamme eri kahviloita ja vaihdetaan viikkojen kuulumisia aina pari kertaa kuukaudessa. Tietenkin loistava kakkupala kruunaa kahvin maun ja toisinpäin!

 • Jenni sanoo:

  Lemppari kahvihetkiä ovat ne kun saan kavereille hymyt kasvoile keittettyä heille vähän kaffea ja laittamalla tarjottavaa. :)

 • Anna sanoo:

  Ooi, mahtavaa! Tuollainen tulisi nyt varsin tarpeeseen, kun edellinen pämähti juuri sopivasti rikki.

 • Tanja sanoo:

  Haluaisin osallistua arvontaan :) Kahvitteluun liittyviä muistoja ei nyt muistu mieleen, mutta vähän aikaa sitten näin unta, että tunkeuduimme ystävieni kanssa kotiisi (???). Toisin kuin olisi voinut kuvitella, et kuitenkaan suuttunut meille, vaan opetit kuinka tehdä omat kengät :) Aamulla herätessäni en osannut kuin nauraa itselleni!

  Ps. Ei tarvitse pelätä, minulla ei ole aikomustakaan lähestyä kotiasi hereillä ollessani ;)

 • jensu sanoo:

  Onpa soma kahvinkeitin! Minulla on myös Moccamaster, se perinteinen malli vaaleanpunaisena. Asun kuitenkin yksin, joten tällainen yhden hengen pienempi keitin olisi näpppärä.

  Lempikahvihetkeni on ehdottomasti aamuisin. Tykkään rauhallisista aamuista, joihin yleensä on mahdollisuus vain viikonloppuisin. Silloin saatan juoda kaksikin isoa kuppia kahvia uutisia ja blogeja lukien ja aamupalasta nauttien. Arkenakin pyrin heräämään tarpeeksi ajoissa, jotta aamupala- ja kahvihetkeni olisi rentouttava ennen töihin lähtöä.

 • Kaaren sanoo:

  Voi miten söpö, värissä kuin värissä:)

 • viivi sanoo:

  Ihana! Parhaat kahvihetket on viikonloppuisin, kun kupin joutuaan huomaa ettei tarvikaan kiirehtiä minnekään niin että voi keittää vielä toiset kahvit. Ja vanhempien (pohjattoman jääkaapin) luona vielä parempi! Lomilla, kun koko perhe on kotona, tämä tyttö istuu aamukahvilla lähes lounasaikaan asti, kahviseura vain vaihtuu sitä mukaa kun muu perhe herää. :)

 • IirisS sanoo:

  Itse tiputan leipäjuustopalan suoraan kahviin sekaan, lämmennyt narskuva pala on kiva kalastella lusikalla suuhun (–: Arvontaan osallistuisin, onpa suloinen vehje!

 • helikaa sanoo:

  Hyvää juhannusta ja osallistun kahvinkeittimen arvontaan.

 • annip sanoo:

  Joku siinä on, että kahvikoneen täytyy olla Moccamaster. Se on ensimmäinen asia, mikä tulee kodin mitä-kodinkoneita-tarvitsen listaan.

  Miksi? Koska kahvin äärellä voi pysähtyä. Koska valkoista moccamasteria on kiva katsella nostalgisesti, kun se pudottelee täydellistä koostumusta vedestä ja puruista.

 • Helma sanoo:

  Ihan kliseehän tämä on, mutta kiireetön viikonloppuaamu ja kahvi toimii parhaiten. Onpa söpis Moccamaster!

 • Rukiinen sanoo:

  Tuollainen yhden kupin kahvinkeitin olis kyllä kätevä! Nykyisellä kahvinkeittimelläni kun vaihtoehtona on joko keittää kaksi kupillista huonoa kahvia (ja irvistellä juodessa) tai kolme kupillista ihan siedettävää kahvia (ja juoda kahvia yli oman tarpeen, koska eihän sitä nyt raaski heittää viemäriinkään).

  mkkivija (ät) student.jyu.fi

 • Susanna sanoo:

  Oijoi, tuo olisi JUURI SE kahvinkeitin, joka kuuluisi tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni täydellisesti! Olen vuosia haaveillut Mocca Masterista (siitä kaikkein perinteisimmästä), mutta se on auttamattomasti liian iso. Asutaan poikaystävän kanssa pienen pienessä yksiössä ja ”keittiön” laskutila on hyvin rajallinen. Lisäksi poikaystävä lopetti kahvinjuonnin kokonaan (kuka hullu tekee niin?!), joten tuo yhden kupillisen keittävä keitin olisi kaikin puolin täydellinen! Vaikka en ehkä silti malttaisi heittää pois pitkään palvellutta kahvinkeitintä, joka on ”Made in W. Germany” ja jonka nappasin mukaani lapsuudenkotini autotallista/varastosta sieltä muuttaessani…

 • mary sanoo:

  Parasta kahvia on kotikotona. Ja luulen sen johtuvan ihan vaan siitä, että siellä kahvimaitoa ei tarvitse kaataa purkista vaan sen saa suoraan tankista ja omista lehmistä :) jännä juttu mutta kotona kahvi maistuu aina paremmalta!

 • W sanoo:

  Paras kahvihetki on sunnuntaiaamuna kun aurinkon paistaa ikkunasta sisään ja on aikaa lukea lehteä ja siemailla rauhassa hyvää kahvia. Jos voittaisin arvonnan ottaisin mieluiten mustan kahvikoneen ((:

 • Luru sanoo:

  Mun tuleva kahvinkeitin. :)

 • empsiis sanoo:

  paras kahvihetki on kiireetön aamukahvin juonti :) ihana keitin!

 • Kettuliina sanoo:

  Liian söpö kahvinkeittimeksi! Paras kahvihetki on iltapäiväkahvi kanelipullan kanssa! :P

 • pex sanoo:

  aamukahvi aamutvn kera :)

 • ikuus sanoo:

  Parhaat kahvihetket ovat kiireettömiä, joskus yksin, mutta mieluusti parhaassa seurassa :)

 • Sofi sanoo:

  Ihaninta on herätä vastakeitetyn kahvin tuoksuun. Omalla ennen kolmeakymppiä listalla keikkuukin ajastimella toimiva kahvinkeitin. Mutta kyllä tämä yhden kupin kapistuskin aika veikeä olisi!

 • Nimetön sanoo:

  Sitten jos en voita, niin käyn lohdutukseksi ostamassa miljoona kuppia porhojen Roberts Coffee Latteja jotka juon mielenosoituksellisesti auringonpaahteessa ketjuun . Toivotaan mulle arpaonnea ettei pennoset tuhlaannu enkä saa kofeiinimyrkytystä. Paras kahvihetki on aamulla kiireessä, tulee tosi aikuinen ja tärkeä olo :D

 • Emmi sanoo:

  nimi unohtu.

 • alexandra sanoo:

  alkoipa tehdä mieli leipäjuustoa:———-) siinäpä minun vapaavalintaiset terkut hihi eli osallistun arvontaan!

 • maisa sanoo:

  kiva palkinto varmasti käyttöä löytyisi.

 • Katri sanoo:

  Tuollainen söpöliini olisi täydellinen muutettuani juuri niukasti yli kahdenkymmenen neliön vanhan kivitalon yksiöön aloittamaan kaikkea alusta.

  • Henriikka sanoo:

   Jos ”aloittamaan kaikkea alusta” on oikeastikin niin melankolisen haikeaa, kuin se korviini kuulostaa, niin paljon tsemppiä uudelle alulle.

 • Paju sanoo:

  Aloitin aamuni kahvikupin äärellä lukemalla tämän postauksen. Omasta mielestäni päivän ensimmäinen kuppi on paras! Tuo keitin kuulostaa kyllä oikein sopivalta myös omaan käyttööni :-)

 • Elisa sanoo:

  Rauhalliset viikonloppuaamut tummapaahdon ja aamiaisen kera – nautittuna kiireettömästi itsekseni. Parhautta!

 • halfapiia sanoo:

  Kappasta! Just meni vanha ja uskollinen Batman-kahvinkeitin rikki. Sen jälkeen parhaat kahvit on olleet viikonloppu aamujen puuhellalla keitetyt pannukahvit. Mutta arki-minä ottaisi kyllä kahvimestarin ilolla vastaan!

 • ristae. sanoo:

  Tuollainen pikkukeitin olisi kyllä ihana päivystyskämppään.<3 Kiitos Henriikka hyvänmielen blogistasi.

 • Manna Maisema sanoo:

  Perheessämme on vuosikymmenien ajan ollut moccamaster kahvinkeitin ja se keittää parhaimmat kahvit oikeassa lämpötilassa, kestävä ja hintansa väärti.

  Jos onni potkaisee arvonnassa, lahjoittaisin keittimen yksin asuvalle äidilleni joka rakastaa rauhallisia kahvihetkiä ja arvostaa hyvää ja laadukasta kahvia !

  Kiitos ihanasta ja piristävästä blogista.

 • Rombo sanoo:

  Tuollainen yhden kupin keitin olisi ihan loistava, kun teen töitä kotona ja keitän itselleni kahvikupillisen vähän väliä.

  rombox(at)hotmail.fi

 • Katja sanoo:

  Veljen luona kyläillessä täytyy aamukahvi käydä koruttomasti kioskilta, koska hänellä ei ole kahvia /keitintä, joten tuohan olisi näppärä myös muita vierailijoita varten.

 • Jenna sanoo:

  moccamasteri mulle jee!

 • Pihla sanoo:

  Näppärän oloinen keitin. Rakastan kahvia. Päivässä kuluu (liian) monta kupillista, mutta ehdottomasti tärkeintä on saada aamukahvi.

 • Anniet sanoo:

  Opiskelijasinkku ilmoittautuu arvontaan! Tuo keitin ois kyllä näppärä yksinäisiin aamuihin. :) Mielestäni paras kahvihetki on silloin, kun kahvin kaveriksi saa kattaa itse tehdyn leipomuksen ja jakaa hetken ystävien kanssa.

 • Pieta sanoo:

  Oih mikä ihastuttava ja suloinen kapistus se siinä! <3 Tuollainen olis unelma joten osallistun kyllä ehdottomasti arvontaan. Iso kiitos sinulle inspiroivan upeasta ja piristävästä bligistasi.

  pieta.virta(at)gmail.com

 • Noora sanoo:

  Oh, onpa suloinen keitin. Omaan suuhun kahvi on huononlaista, mutta kyllä tuolla poikaystävän varmasti ilahduttaisi :)

 • Jäälatte sanoo:

  Tänne sais laittaa keitintä tulemaan! Parhaaseen kahvihetkeen kuuluu ISO kuppi, kuumaa maitokahvia, hyvää musiikkia (tai esim. linnunlaulua) ja paljon aikaa.

 • Jjenskuu sanoo:

  Oijoiii, olisipa tuo pelastus mun pikkuruiseen keittiöön ja niihin viikonloppuaamuihin, kun poikaystävä hinkuu aamukahvetta!

 • Annu. sanoo:

  Olen ehkä tylsä, mutta rakastan niitä pitkiä aamuja, kun saa juoda kahavit _yksin_! En myöskään anna muiden keittää kahavia kotonani, sillä olen sitä mieltä, että muut keittää huonompaa, haha. Kuten itsekin sanoit, laadusta ei kannata tinkiä!

 • Maua sanoo:

  Mun makuun parhaat kahvit keittää entinen miesystävä, mutta koska hän tuskin iloitsee pahemmin mun kahvivisiiteistä, niin tuo keitin olis huippu!

 • Audrey sanoo:

  Nautin kahvini mieluiten aamulla omassa rauhassa selaillen päivän lehteä. Aamu alkaa kahvilla ja aamupala tulee vasta toisella sijalla. Jos on oikein kiire, niin skippaan kokonaan aamupalan ja juon mieluummin kahvin jos aikaa on vain toiseen. Tiedän, hieman huono tapa vatsan kannalta, mutta kahviaddiktille aamusumpit on tärkeintä!

 • myy sanoo:

  Minä tahtoo tuon! Parhaimmalta kahvi maistuu aamulla, kun on kulunut pari tuntia heräämisestä. Parasta on myös lähteä aamulla aikasemmin töihin ostaakseen mukin kahvia kahvilasta ja juodakseen sen puiston penkillä työmatkan varrella :P

 • Mariamaria sanoo:

  Siis olisipas ihana palkinto. Noissa kun herkulliset väritkin, laatukahvin lisäksi

 • Kristaliini sanoo:

  Olen AINA haaveillut Moccamasterista, mutta jotenkin vain ikinä ei ole ollut muka tarpeeksi varaa hankkia ja vanhakin keitin on asiansa ajanut. Olisipa ihanaa voittaa!

 • julle sanoo:

  Oi mikä söpöläinen tuo kahvinkeitin! Voi juku!

 • Peace sanoo:

  Sisko on unelmoinut Moccamasterista niin kauan kuin muistan ja tiedän, että rakastaisi tuota sävyä. Pakkohan tähän on osallistua

 • nnu sanoo:

  Tuo olisi täydellinen lahja miehelleni, joka on intohimoinen kahvinjuoja. Mies tykkää erityisesti tummaaahtoisista erikoiskahveista ja kahvihetken kruunaa hyvä suklaa tai keksit.

 • Liisa sanoo:

  Aivan upea keksintö! Kuvailemasi kahvipaussi kiireettömästi omassa kodissa on tosi luksusta, lisäisin tuohon hetkeen vielä omat lempikahvikuppini, joista kahvi maistuu vieläkin paremmalta – vaikka kupit pitääkin pestä käsin hyvin varoen, on se vaivan arvoista! :) Valkoinen keitin olisi upea!

 • oiii mahtavat kuvat nam nam nam näyttää hyvältä! Ja ois superkivaa voittaa Moccamasterin :)

  welander.bettina@gmail.com

  http://bettinaw.blogspot.fi/

 • Bianca** sanoo:

  Nautin kahvini(yksi iso kupillinen aamulla keitettynä) mieluiten kotona pitkin aamupäivää. Kyllä, kylmänä menee aina viimeiset kulaukset. Aluksi kahvi vaatii viereensä jotain makeaa, marmelaadilla kuorrutettu digestive tai kakkupalasestakaan en kieltäytyisi. Jos viitsin, vaahdotan maidon extra glamyyriä tuomaan:)
  Arvontaan osallistun:
  thebernardbianca at gmail.com

 • Odeeeee sanoo:

  Oi mikä kone! Yksin kotona ollessa olisi kiva keittää kahvia kupillinen kerrallaan. Nykyään keitän kaksi, joista toisen joko kaadan pois tai juon seisseenä haaleana litkuna.

  outi.myohanen(at)gmail.com

 • Nannu sanoo:

  Mahtava! Toi ois niiin sopiva mulle.

 • Elina sanoo:

  Terveiseni ovat yksinkertaisuudessaan nämä: Ihanaa kesää, blogin pitäjälle ja lukijoille! ♥

  Lemppari kahvi hetkeni on se, kun saa vetää kahvia täydellisessä hiljaisuudessa, ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä, ehkä pullan tai kahden kanssa.. Om!

  elina65(at)windowslive.com

 • melina sanoo:

  Hienoin kahvihetki on kun herää hiljaa lausuttuun huomeneen ja edessä siintää valmis kupillinen kuumaa.

 • Summer sanoo:

  Ooo, mikä ihana yhdistelmä. Mansikat, suklaa ja nirskunarskujuusto + kahvin tuoksu. Mmmmm :)

 • V-sukka sanoo:

  Itse olen iltapäiväkahvi-ihmisiä, silloin kun on yleensä päivän rauhallisin hetki ja voi nauttia kahvin kanssa suklaapalan. Maultaan paras oli kahvihetkeni oli toissapäivänä Berliininmatkalla juotu capuccino, niin pehmeää kahvia en ole aikaisemmin maistanut!

 • Tii sanoo:

  Mahtavasti kirjoitettu juttu! Tälläiselle ihmiselle, jolle kahvi ei ole ainoastaan päivän tärkein polttoaine vaan myös työ perustuu siihen, hyvän kahvin arvostus on tärkeä juttu. Ja keittimellä on väliä, myös sillä ulkonäöllä. :D paras kahvihetki on ehdottomasti aamukahvi, joka herättää päivän vilskeeseen ja jota ilman päivä ei käynnisty niin millään! Kahvintuoksuista kesänjatkoa! :) tiina.t.j at suomi24.fi

 • Mira K! sanoo:

  Meillä ei oo ikinä ollu moccamasteria ni ois kiva voittaa.:-)kivan näköinen blogi;)

 • Tilda Aino sanoo:

  Mää en kestä! Aivan ihana pikku vekotin! Olen vasta päässyt kahvin makuun, ja mun pieneen keittiöön tuo olisi huippu.

 • Kaisa sanoo:

  Parhaat kahvihetket kokee aina aamuisin (aamut nyt on muutenkin vaan niin parhaita). Silloin on uusi päivä edessä, kaikki periaatteessa mahdollista ja koska olen herätessä yleensä enemmän tai vähemmän nälkäinen (=pakko saada jotain syötävää), on kahvi yleensä se ensimmäinen, mitä kurkusta suuhuni kaadan.

  Oot muuten huippu :3

 • sanna emilia sanoo:

  Aamu kello 6. Kirkas auringonpaiste kurkkii verhojen välistä. Parvekkeen oven takaa paljastuu kesäaamu. Nappaan mansikka-amppelistani muhkean mansikan. Istahdan tuolille ja nostan jalat toiselle. Siemailen lämpöistä maitokahviani. Annan auringon lämmittää kasvojani. Kesä.

 • Minja sanoo:

  Oi kahvi on parasta oikeassa seurassa ja oikeassa mielentilassa. Kaunis miljöö vielä parantaa kaikkea!
  minja.sormunen(at)kolumbus.fi

 • Henna sanoo:

  Parasta kahvi ehdottomasti rauhassa aamuisin vaniljasoijamaidon kera. 8)

 • Noora sanoo:

  Aika huippu keksintö! Minulle kahvihetket ovat myös merkityksiä täynnä. Jo lapsuudesta on jäänyt muisto ihanasta kahvinkeittimen porinasta (äiti oli myös kahvi-ihmisiä). Nykyäänkin, kun kuulen kahvinkeittimen porinan, se tuo ihanan tunnelman.

 • Aadanen sanoo:

  Onpa ihana palkinto! Olen perheemme ainut kahvinjuoja, joten tuollainen olisi todella kätevä! :)
  aho_immonen(at)hotmail.com

 • NinaS sanoo:

  Heiheii ja vapaavalintaiset terveiset sulle, Henriikka! :)

  Äitini voitti puoli vuotta sitten eräästä arvonnasta pinkin Moccamasterin. Ja arvatkaa kuka on ollut kateellinen ever since…

  Olisko nyt onni matkassa mullakin! :)

 • sara sanoo:

  IHANA.

  Sain tänään tiedon, että sain opiskelupaikan toisesta kaupungista enkä omista kahvinkeitintä joten ai että jos tän saisin. Sun vuoden 2012 tyylien kakkososa sai hymyn huulille ja ajatukset voi kuinka ihanaa -tasolle.

 • Saara sanoo:

  Voi mikä suloisuus kahvinkeittimeksi! En ole itse tuota kitkerää mustaa nestettä oppinut vieläkään juomaan, mutta ilahduttaisin armaan ystäväni solukeittiötä mielelläni tuollaisella yksilöllä :)

  Maailman ihanin Henriikka, suuri kiitos tästä maailman ihanimmasta blogistasi. Sydän.

 • Meeri sanoo:

  Päiväkahvit! :) (Muullon en välttämättä edes juo kahvia..)

 • Kikka sanoo:

  Osallistun arvontaan, kahvihetkeni on parhaimmillaan sunnuntaiaamuisin, lehteä lukien kahvia nautiskellen – yksin. kirsikka22(at)gmail.com

 • Milla sanoo:

  Niin kauan oon kuolannu ruman keittimeni tilalle keittiön kaunistusta, että pakkohan tähän on osallistua. Kahvi ja suklaa on voittamaton yhdistelmä.

 • Nti Papu sanoo:

  Oma kahvihetkeni on viikonloppuna rauhassa nautittu maitokahvi. Arkisin kahvia juokoon muut, minä säästän viikonloppuun :) Yhden kupin keittävä keitin on kyllä oiva juttu!

 • Nellukka sanoo:

  Paras kahvihetki on aamukahvi, rauhassa ja hiljaisuudessa nautittuna. Kerman kanssa :D

 • Jemina sanoo:

  Ihanin kahvihetki on varhaisin aamulla, pihallamme. Lintujen laulu, auringonnousu ja kahvin tuoksu. Täydellinen alku päivälle! Harmi vain, että nykyinen keittimeni on iänikuisen vanha ja pikistää kahvin hetkessä. Uudelle olisi siis käyttöä! ;)

 • Sanna sanoo:

  Oi, moccamaster, pidemmän ajan himotukseni, vaan enpä ole raskinut ostaa. Siksipä juon pahaa kahvia halpiskeittimellä keitettynä ja paha kahvi saa pahalle tuulelle ainakin aamuvuoroaamuina (herätys 5.45). Jos olis hyvä kahvinkeitin niin olis hyviä aamuherätyksiäkin ;)

 • Annika sanoo:

  Lempparikahvihetkeni on sunnuntaiaamuna, rauhassa valmistetun aamupalan kanssa. Toi kahvinkeitin on kyllä hurjan ihanan näköinen!

 • Hanna sanoo:

  Tollanen olis niiiin kätevä! :)
  h.sahanen@hotmail.com

 • Sandra sanoo:

  Olen vasta pikkuhiljaa alkanut lämmetä kahvinjuonnille uuden työpaikan myötä, siellä suurin osa on oikeita kahviguruja :D Kotona ei kuitenkaan tule juotua kahvia, koska ei ole kunnon keitintä. Poikaystävä hörppii joskus pikakahvia. Sitä olen vältellyt. Mutta oi jos saisin tuollaisen keittimen niin kyllä tässäkin taloudessa alettaisiin kahvista nautiskella! :)

 • Sofia sanoo:

  Mä tarttisin! Opin tänä keväänä vasta oikeesti tykkäämään kahvista, mut nyt mä tykkään siitä niin paljon et joka päivä tekis mieli juoda! Vanheneminen tekee ilmeisesti tehtävänsä. Harmi vaan etten omista sitä kahvinkeitintä…
  sofia_mattila(at)hotmail.com

 • Veeraeao sanoo:

  Oma elämäni on tällä hetkellä yksi suuri sotku. Itse aiheutettu, hermoja raastava sekä yöunia vievä sotku. Kuitenkin sellainen, joka selviydyttyään taas raiteilleen tulee tuomaan elämääni vihdoinkin haaveilemiani asioita: oman kodin kaupungista, jonne jätin sydämeni, elämäni ihanimman ihmisen lähelleni pitkän eron jälkeen, uusia seikkailuja ja mahdollisuuksia, irtautumisen lapsuuden kaupungista, uuden alun Minulle ja vain Minun ehdoillani.
  Kun luin tämän tekstin, aloin ajatella kuinka monta kertaa tämän kaaos-elämänvaiheeni kaoottisimpina hetkinä olen vain päättänyt pysähtyä hetkeksi ja juoda kupin kahvia. Voin kertoa, että aika monta!
  Vasta nyt minäkin ymmärsin, etten minä sitä kofeiiniä riippuvaisesti juo, vaan siksi, että joihinkin hetkiin vain se tuo tilanteen vaatiman ”ei mitään hätää”-tunteen. Tämän innoittamana taidan kuunnella Oodi kahville-nimisen laulun ja toivoa, ettei kahvi tästä maailmasta lopu!

 • outi sanoo:

  Kesäterveiset sulle!

 • Katjukainen sanoo:

  Uulalaa mikä kahvihetki! Itse tykkään kokeilla erilaisia makukahveja, tällä hetkellä kaapista löytyy mansikan ja minttusuklaan makuista kahvia!

 • elina j sanoo:

  paras kahvihetki on silloin, kun saa yksin rauhassa terassilla juoda kera suklaalevyn.
  elina_myllykoski(at) hotmail.com

 • Aliisa sanoo:

  Haluan osallistua tämän ihanan masterin arvontaan. Muutan syksyllä ensimmäistä kertaa yksin. Viimeiset 5 vuotta oon keitelly aamukahvit kämppisten keittimillä ja vasta äsken tajusin, että eihän mulla ole OMAA kahvinkeitintä. Tästä keittimestä tulisi yksi parhaimmista ystävistäni! Tervetuloa kotiin moccis.
  aliisa.rinnee(at)gmail.com

 • ahle sanoo:

  Kylläpä yhdistyy kivasti käytännöllisyys ja kauneus, tykkään! Käyttöäkin olisi kun muut perheessä juovat -käsittämätöntä- pikakahvisumppia…

 • Anneli sanoo:

  Oma kahvihetkeni on varhain aamulla ja yksin. Nautin ko saan lukea lehden ja juoda kahvin rauhassa.
  anneli.juvasmaa@suomi24.fi

 • katariina sanoo:

  Näin kesällä kahvihetken kruunaa jäätelö ja auringonpaiste <3 ihania kuvia tässä!

 • Petra sanoo:

  Tämä minimaster on kyllä mahtava! :)
  Oma täydellinen kahvihetkeni on aamulla, kun minnekään ei ole kiire..Ihanaa, ihanaa. <3
  petra.j.tuominen (a) gmail.com

 • Eija Rouvali sanoo:

  Paras kahvihetkeni on rauhalliset viikonloppuaamut jolloin ei ole kiire minnekään ja pystyy nauttimaan ihan rauhassa ne ruhtinaalliset pari kahvikupposta selaillen samalla lehteä :).

 • Elise sanoo:

  Onpas söpöinen kahvinkeitin :) Mukana arvonnassa ilman muuta.
  netteri@gmail.com

 • amj sanoo:

  Silloin kun työskentelen kotona, kahvihetket saattavat unohtua ja on tylsää keittää isolla keittimellä vain yhtä kupillista, vahvaa kahvia ei todellakaan tarvitse kuin kupillisen. Tämä miniversio mattamustana sopisikin isomman Moccamasterin oheen hienosti. Perheen kanssa juon aamukahvin, mutta muuten nautin kavittelusta yksin, ja lukemista pitää olla ehdottomasti.

 • Marita sanoo:

  Tosi suloinen kahvinkeitin! Kahvia juon aina aamuisin yksin. Se on yksi päivän parhaimmista hetkistä :)

 • Elina sanoo:

  Ihana! Yks ikävimmistä asioista on kaataa hyvää kahvia viemäriin vain siksi, koska ei ikinä osaa keittää sitä oikeaa määrää. Tuollaisen haluan.

 • Pia sanoo:

  vastaus rukouksiini: pieni, söpö, ihana ja pakko saada

 • Mimme sanoo:

  Tuo olisi kyllä niin ihana! Itsen nautin kahvin useimmiten itsekseni, kun aamurytmi avopuolison on ihan erilainen, joten tuollainen olisi hyödyllinen.

 • Eva sanoo:

  Todella näppärä ja tyylikäs keitin. Aamukahvit terassilla on päivän paras hetki! :)

 • Riitta sanoo:

  Perheen toiselle työssäkäyvälle oivallinen, itse en tällä hetkellä voi juoda aamukahvia, olisi todella hieno juttu keittää näin näppärällä ja varmasti erittäin hyvää kahvia valmistavalla koneella yhden ihmisen aamukahvit.

 • Dara sanoo:

  Tuollainen kahvinkeitin olisi kyllä unelma! :)

 • Pinjap sanoo:

  Lempikahvihetkeni on aamuisin,varsinkin vapaapäivinä nautitut kahvit kera aamulehden :)

 • kaija sanoo:

  okainen aamu alkaa kahvihetkellä, ihana arvonta

 • Eeva sanoo:

  Niin söpö kahvinkeitin! Ihana arvonta :)

 • merja johannesdahl sanoo:

  Valkoisella keittimellä onnistuisi varmaan hyvä kahvi :)

 • Pia Sillanpää sanoo:

  Ihana arvonta! Mun nykyinen keitin sotkee tiputtamalla kahvia jostain välistä, joten uusi keitin ei ois paha ollenkaan :)

  pia1972 at luukku.com

 • marika.t sanoo:

  Lempihetkeni on nauttia kahvia parvekkeellani aurinkoisessa säässä ja vapaapäivänä :)

 • Ninah sanoo:

  Paras kahvihetki on aamulla aikaisin omalla pihalla, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Saa ihan rauhassa nauttia kahvia, lukea lehteä ja nauttia kesän tuoksusta. Talvisin sitten se onkin sisällä, mutta omassa rauhassa. Kivoja värejä uudessa keittimessä; mattamusta sopisi silti parhaiten. Ihan mahtava arvonta! hautnina at gmail.com

 • Anne sanoo:

  Tummapaahtoisen kahvin nautiskelu omassa puutarhassa ilman kiireen häivää – siitä on mahtava kahvihetki tehty :)

 • sumppo sanoo:

  Vaikka en tavallisen kahvin paras ystävä olekaan maun suhteen, kahvin juomisessa on parasta meillä se perhehetki kun kaikki juovat yhdessä kahvia
  suvi.lahdemaki@gmail.com

 • Matsku sanoo:

  Mukana arvonnassa, olisipa kätevä niihin aamuihin, kun olen kotosalla lasten kanssa.

 • tt1 sanoo:

  Lempikahvihetkeni on yksin ja kahvin lisäksi pitää tietenkin olla jotain mielenkiintoista luettavaa. :)

 • Tiramisu sanoo:

  Suurena kahvinystävänä Moccamasterista olen jo pitkäään haaveillut.

 • veera sanoo:

  Yhtä ihana kuin sun blogi. :)

 • piaS sanoo:

  ilman aamukahvia ei päivä lähde kunnolla käyntiin.

 • Martti Anttonen sanoo:

  Parasta on kahvihetki aamulla.

 • miija sanoo:

  mä oon just kuluneen vuoden aikana oppinut nauttimaan kahvista, enkä vähiten sitä rakkaudella keittävän poikaystävän vuoksi! jotenka kaikki kahvihetket tässä seurassa on ihan lemppareita. <3
  mia.rissanen(at)hotmail.com

 • petraa sanoo:

  En ole koskaan raskinut Mocca Masteriin satsata vaan ihan perus Philipsillä mennään. Mutta kahvin laadusta olen täysin samaa mieltä sun kanssa, tuon vempeleen avulla laadusta ei tarvitsisi tinkiä ainakaan kotona ;)

  petra-90(at)luukku.com

 • Pia Östergård sanoo:

  Aamukahvi paras,yksin ja rauhassa

 • Jarmo sanoo:

  Just menossa ens viikolla uutta keitintä hommaamaan, mutta jos tässä tärppäis niin sepä olisi silkkaa mahtavuutta :)

 • Emm sanoo:

  Paras kahvihetki on heti töistä tultua, pääsee irti työasioista parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Veera sanoo:

  Terveiset arpakoneelle ;)

 • Ninuska76 sanoo:

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukaan!
  ninuska76@luukku.com

 • Sepi sanoo:

  Kahvi maistuu parhaalta viikonloppuaamuisin, kun ei ole kiire minnekään ja kahvikupposen voi hörppiä kaikessa rauhassa terassilla aamuauringon lämmittäessä.
  -Sepi- sepottaja(at)hotmail.com

 • Martin sanoo:

  Kahvinkeitin hajosi edellispäivänä! Tarvitsen kahvia. Etenkin aamukahvia, oih.

 • Marjaanainen sanoo:

  Kaffe maistuu parhaalta rauhallisena kesäaamuna, minä ja kisu takapihalla, aamun lintujen laulellessa, ei kiirettä minnekään

 • Samsam sanoo:

  Tää ois enemmän kuin tervetullut kahvinjanoiselle sinkulle joka keittää aina kahvinkeittimellä liikaa kahvia kun ei handlaa vain yhden kupillisen keittoa

 • Mara sanoo:

  Ihana keitin, ois just mulle hyvä :) vaikka nautinkin suunnattomasti ystävien kanssa rauhallisista, piiiiiiiiitkistä kahvitteluista :) varsinkin kesällä terassilla, kera kesäherkkujen :)

 • Airi Louhenlaakso sanoo:

  Paras kahvihetkeni on silloin kun saa rauhassa nauttia kahvimukillisesta hyvää kahvia :-), sillä ei ole merkitystä mihin kellon aikaan se hetki on, kun sen vaan saa nauttia rauhassa. Ja tuo on kyllä tosi söpö kahvinkeitin, sopisi hyvin tuonne minun tupaani, jossa teen helmitöitäni, leivon ym.

 • Salama sanoo:

  Just ois mulle passeli masiina, mukana arvonnassa ja jospa onnistaisi kerrankin

 • Kaisa sanoo:

  Tämän hetkinen unelmien kahvihetki olisi remontin jäljiltä valmistuneessa upeassa uudessa keittiössä. Sinne sopisi loistavasti mattamusta keitin tuomaan kontrastia kiiltävälle valkoiselle.

 • Nimetön sanoo:

  Oishan se ihana saada joskus ihan uus kahvinkeitin. Moccamaster ei kuulu suosikeihin, varmaan johtuu ku duunis niit oli aina, mut nyt on upeet värit, kelpais todellakin.

 • jussi sanoo:

  olen kuullut et hyvän kahvihetken takan on hyvä keitin ,mut olen kýllä sitä ieltä et hyvä keittäjä on sen takana ja seura missä sitä juot mut mie aloittaisin ekaksi siittä keittimen hankinnasta joten a,,,arvontaan kiitos

 • PaavoJ sanoo:

  Itselleni paras ja tärkein kahvihetki on aamulla. Se kun saa tuoretta kahvia tehtynä laadukkaalla keittimellä hyvistä raaka-aineista. Siitä minä saan kelpo alun päivään ja olen valmiina kaikkiin mahtaviin haasteisiin!

 • KCP sanoo:

  Tää ois ihan huipuvekotin! Paras kahvihetki on perheen yhteinen kahvituokio kun on aikaa vaihtaa kuulumisia

 • Liisa sanoo:

  Miten voikin olla noin söppis kahvinkeitin!

 • Heidi sanoo:

  Keittelen useimmiten yksin aamukahvit vain itselleni, joten tuo keitin syrjäyttäisi nykyisen Moccamasterin kaappiin odottamaan vieraita.
  Ja siis se aamukahvi on ehdottomasti mun paras kahvihetkeni. Yksin hiljaisuudessa!

 • saara sanoo:

  Ooiii kun söpö kahvinkeitin! Parhaita kahvihetkiä on ne kiireettömät aamut, kun voi istua parvekkeella, kuunnella linnunlaulua ja ehkä ottaa jotain hyvää kahvin seuraksi. :)

 • tiiti66 sanoo:

  Olen koettanut sinnitellä murukahvilla ja kapselijuomilla, mutta kaipaan kyllä perinteisesti suodatettua kahvia, tämä olisi aika lailla täydellinen vastaus haasteeseen. Osallistun siis, kiva värivalikoima muuten.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

 • lentoemo sanoo:

  Meillä on kotona täydellisen erilainen käsitys siitä, mihin aikaan vuorokaudesta sitä kahvia oikein kuuluuu nauttia, eli mahdollisuus keittää ilman hukkakuppeja olisi aika mahtavaa! Osallistun siis.
  flight(at)luukku(piste)com

 • Maiai sanoo:

  Mukana! Nams ja lurps!

 • Sara sanoo:

  Paras kahvihetki on sunnantaina, hesarin kanssa :)

 • PS sanoo:

  Hyvä idea hankkia tämmöinen kahvihiirelle ”kakkoskoneeksi” pieneen tilaan. Itse pitäisin tästä siksi, että tällä olisi helppo keittää itselleen se yksi kupillinen, enempää en yleensä tarvitse.

 • Eeva Vahe sanoo:

  Olen hyvän kahvin ystävä kuten tyttärenikin, joka on opiskelija.
  Opiskelijan rahavarat ovat tiukoilla tänä päivänä, ettei
  tuollaisen hienon kahvinkeittimen hankinta ole opiskelijan ulottuvilla. Nyt haluan osallistua arvontaan, jospa saisin
  yllätettyä tyttäreni komealla kahvinkeittimellä! Mikäs olisi
  jatkaa syksyllä opintoja, kun voisi nauttia tuoretta, hyvää
  kahvia uudella kahvinkeittimellä ja luulen että opinnot sujuisivat
  jouhevasti.

 • Janni sanoo:

  Meinasin ensin etten osallistu arvontaan kun en juo kahvia, mutta poikaystäväni tarvitsisikin solukämppäänsä kahvinkeittimen! Sormet ristiin siis :)

 • bikke sanoo:

  Mahtava kone! juuri sellainen mitä aamulla tarvitsee! Keitän aina parikuppia aamukaffet ja heitän puolet viemäriin… Ehdottomasti mukana! Ihanaa kesää sulle :)

 • Tetere sanoo:

  Olispa kiva ja kätevä laite. Kauniskin! Olisi meillä käyttöä kun yleensä kahvia ei juo kuin yksi perheessä

 • hukka sanoo:

  Voi, tuo olisi kyllä mahtava lahja poikaystävälle kun meidän vanha kahvinkeitin on jo aika huonossa kunnossa! :)

 • Lilian sanoo:

  Omat lempparikahvihetket liittyvät viikonloppuaamuihin kun koko perhe syö yhdessä.

 • Azlakki sanoo:

  Tämä voitto kelpaisi! Vaikuttaa tosi hyvältä laitteelta eikä veisi paljoa tilaa pienestä keittiöstä

 • Arhippa sanoo:

  Vielä ehdin mukaan… Paras kahvihetki on loma-aamuna, kun voi kiireettä hertä, kiireettä juoda kahvit ja lukea lehdet

 • Ruusunen sanoo:

  Oispas aika mellevää voittaa tällainen… Söpö vempele <3

 • emmi sanoo:

  arvonnassa mukana. kahvia juon varmaan 10 kuppia päivässä ja tällä hetkellä käytössä niin vanha kahvikone, että uudelle olisi tilaus :)

 • Heidi sanoo:

  Minun ihanin kahvihetkeni, kun saan nauttia kahvin rauhassa, hiljaisuudessa. Sitä harvoin tapahtuu.

 • kilvia sanoo:

  Huh, vielä taidan ehtiä osallistumaan!
  Yhden hengen huippukahvikeitin kiinnostaa, kun meidän taloudessa saan usein juoda kahvini yksin. Ja saahan tuolla sitten pari pienempää kupillista tarpeen vaatiessa. Moccamaster taasen on vanhempieni kotona todettu loistolaitteeksi. Täytyy myös sanoa, että kiireetön aamukahvi (varsinkin aurinkoisena kesäpäivänä) on se paras kahvi. Jotakin herkullista aamupalaakin kupponen kyllä vaatii kaverikseen, jotta hetkestä tulee täydellinen.

 • Henriikka sanoo:

  Arvoin äsken uuden Moccamaster-keittimen voittajan. Voittajaksi valikoitui nimimerkki amj seuraavalla kommentilla:

  ”Silloin kun työskentelen kotona, kahvihetket saattavat unohtua ja on tylsää keittää isolla keittimellä vain yhtä kupillista, vahvaa kahvia ei todellakaan tarvitse kuin kupillisen. Tämä miniversio mattamustana sopisikin isomman Moccamasterin oheen hienosti. Perheen kanssa juon aamukahvin, mutta muuten nautin kavittelusta yksin, ja lukemista pitää olla ehdottomasti.”

  Yksi parhaita juttuja on, kun saa laittaa iloisen sähköpostin voittajalle. Toivotaan, että amj saa tästä viikkoonsa iloa ja riemua. Kiitos kaikille osallistumisesta. Sääli, etten saa jaella kahvikoneita kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.