Valokuvia suoraan suloisesta tulostimesta

IMG_3031 kopio

Testasin muutama viikko sitten Canonin pikkuruista tulostinta ja vasta nyt muistan sitä hehkuttaa. Kuulin tulostimesta alkuvuodesta ja helposti innostuvana tietysti kiljahtelin pikkuisen. Miten sievä! Mustasta tulostimesta saa tulostettua suoraan postikortin kokoisia ja sitten astetta pienempiä, neliönmuotoisia kuvia. Tulostimen sovellus ladataan puhelimeen ja puhelimesta voi suoraan lähettää käskyn tulostuksesta. Saapa härveliin muistitikunkin, jos älypuhelimet tuottavat ongelmia.

Onhan se nyt kiva! Siitä voidaan olla montaa mieltä, kuinka tarpeellinen kyseinen Selphy -tulostin on (nimikin jo kertoo paljon), mutta on se kiva.

IMG_3033 kopio

IMG_3037 kopio

Ei kukaan voi väittää tarvitsevansa tällaista. Haluaminen on ihan asia erikseen. Itse muutaman kuvan kokeiltuani viehätyin ajatuksesta, miten helposti valokuvan voisi tulostaa kortiksi esimerkiksi synttäripäivien kunniaksi. Tulostin nämä kaikki testikuvat tarrapaperille, mikä helpottaisi kovasti korttien kanssa. Ystävien muistaminen ihan oikeasti, muutenkin kuin virtuaalitökkäyksellä, on tässä maailmassa niin harmillisen harvinaista, että tekisi mieli harkita hassua tulostinta, jos se tuottaisi tulosta ystävänelkeissä.

Jos en aivan väärin muista, niin 100 euron ovh-hinta osuu aika lähelle. Tuskin ostan ensi palkasta, mutta ainahan voi harkita otsa rypyssä.

IMG_3041 kopio

Paperikuville ylistystä. Kyllä niiden ääreen vain palaa niin paljon mieluummin, kuin kovalevyille siirrettyjen massakansioiden. Olen paperikuvien ja albumien kanssa pari vuotta jäljessä, liimaamisen ja kuvatekstien kanssa vieläkin enemmän. Ehkä lomalla, ehkä lomalla…

– Henriikka

Kategoriat: random, valokuvat 4 kommenttia

Valokuvia suoraan suloisesta tulostimesta

4 kommenttia

 • santra sanoo:

  toki toi laite on halpa, mutta oon ymmärtäny että paperi siinä maksaa ja tekee koko hommasta yllättävän kalliin :/

  • Henriikka sanoo:

   Jes, siis todellakin. Samoin muste. Kyllä yhdelle kuvalle varmasti tulee hintaa. Mutta se ei ole samalla lailla könttähinta kuitenkaan, sitä voi sitten itse päättää kuinka paljon tuhlaa.

 • laura sanoo:

  Oon joskus kuullut, että tulostetut kuvat ei kestä yhtä hyvin kuin teetetyt, johtuen siitä valmistustavasta. Eli noi tulostetut alkais ajan myötä haalistumaan.

  En sitten tiedä kuinka paikkansapitävää tietoa tämä on :D

  • Henriikka sanoo:

   Siis joo, on kyllä paikkaansapitävä tieto. Että ehdottomasti valokuva-albumeihin ottaisin kyllä ihan normikuvia. Enemmänkin tällaiset tulostuskuvat on sellaisia hetkellisempiä iloja, kortteihin seinälle yms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.