Amerikan mekko ja 3-vuotias blogi

amerikanmekko1 2 amerikanmekko2 2

Täällä vaan juhlitaan Porin Jazzeilla. Laitetaan jalalla koreasti ja vedetään kesää syvälle keuhkoihin. On mahtava kansankirjo: lapsiperheitä, nuoria, eläkeläisiä… Ja siitäkös minä tykkään. Ja piknik-vilteistä, metrilakusta ja jopa vähän niistä nuhjuisista makkaraperunoista.

Mutta arvatkaa mitä muuta! Eilen, 20. heinäkuuta täytti tämä blogi kolme vuotta. Edelleen mietin jaksaako näitä juttuja kukaan. Ilmeisesti muutama ainakin. Juhlan kunniaksi nämä kuningasotokset minusta ja veljistäni. Päälläni on prinsessamekko, jonka isä toi tuliaiseksi Amerikasta. Tiukkaa poseerausta, hyvin laadukas kolmikko.

Huomenna lisää festareista, kun olen ensin päässyt turvallisesti kotiin. Nyt niitä tanssiaskeleita.

-Henriikka

Kategoriat: random 8 kommenttia

Amerikan mekko ja 3-vuotias blogi

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.