Ikuinen vaaleansininen

IMG_8661 (kopio)IMG_8663 (kopio)IMG_8658 (kopio)

Lapsena halusin ympärilleni kolmea asiaa: rakkautta, Nalle Puh -roinaa ja sinistä. Viimeistä halusin vaatteisiin, kalusteisiin, huoneen seiniin ja tapettiin. Meni muutama vuosi, tuli ähky. Sininen heitettiin sen kummempia säälimättä perimmäiseen nurkkaan odottamaan uutta tuloaan. Odotusta kesti noin 10 vuotta.

Sininen hiipi sydämeeni, teki sinne sopivan kokoisen pesän. Ei liian suurta, mutta pienen ja kutkuttavan. Että tekee mieli ostaa sinisävyisiä viinilaseja, sininen rusetti hiuksiin ja vaalensininen T-paita Arelan alennusmyynnistä.

Voi voi, minkä teki tuo väri. Arela ainakin tekee kaunista, hyvää, laadukasta.

– Henriikka

Ps. Haaveilin aiemmin kesällä mintunvirheästä efektiseinästä. Siinä se nyt on. Ihan itse maalasimme.

Kategoriat: muoti, oma tyyli, ostokset 10 kommenttia

Ikuinen vaaleansininen

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.