Muista: Kesä filmille -kuvahaaste!

Vielä on kesää! Vielä on kesää!
Tuskaisen kuuma kämppä ja nälkä, mutta ainakin on jäätelöä ja tyhjää filmiä kameraa varten.

kesafilmille

On korkea aika muistuttaa minun ja Idan Kesä filmille -kuvahaasteesta, jonka laitoimme alulle toukokuussa. Tarkoitus on tämän kesän aikana kuvata mahdollisimman paljon kivoja kesämuistoja ihan oikealla filmikameralla ja kerätä syksyn alkaessa kaikkien kuvansa lähettäneiden otokset kollaasiksi. Jos tarkempia yksityiskohtia kaipaa, niin alkuperäisen jutun aiheesta löytää täältä ja Idan jutun täältä.

Tietysti toivon, että mahdollisimman moni on lähtenyt mukaan ja kuvannut jo muistojaan kameralle. Jos ei ole, voi mukaan lähteä vielä mieluusti. Skannatut kuvat tulee lähettää syyskuun loppuun mennessä mailitse ja osallistuneiden kesken arvotaan herttaisia palkintoja.

Itse olen saanut kameralle jo 30 kuvaa eri aihein: Yllätys, festareilla, kesän paras jätskihetki…
Oottehan messissä? Kuka myöntää jo napanneensa muutaman haastekuvan?

– Henriikka

Kategoriat: nostalgia, valokuvat 6 kommenttia

Muista: Kesä filmille -kuvahaaste!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.