Parhaimmat pyhähousuni

IMG_0797 kopio

Kai itsestäsikin tuntuisi turvalliselta näin pyhissä housuissa? Pyhimykset mukana minne ikinä kuljeskelenkaan. Kaikki mukanakuljetettavat onnenamuletit ovat so last season.

Ovatko nämä kiiltäväpintaiset kuviopöksyt sitten toimistokelpoiset? Siitä voi olla montaa mieltä, onhan toimistojakin moneen junaan. Itse puin nämä duuniin kuvien mukaisesti, maltillisesti yhdistellen. Joku tykkäsi, toinen inhosi. Mutta kyllähän sitä moni inhoaa jakkukansaakin.

IMG_0737 kopio IMG_0782 kopio

Legginssit löytyivät Kallion kaupunginosan facebook-kirppiksen kautta jo keväällä, mutta hikinen kesä ei antanut mahdollisuutta jeesustelulle. Syksy taas on suopeampaa aikaa vapaalle uskonnonharjoittamiselle. Seuraavassa kuvassakin näytän rukoilevan hartaasti. ”Anna edes yksi onnistunut kuva. Pidennä hetkeksi sääriä. Vältä ainainen hammashymy”.

(Huom! Haluan teidän tietävän, että kaikki uskontoon keskittyvä vitsinheitto on hyvänmielen läppää, eikä tarkoitukseni ole loukata ketään. Housuillani tai sanoillani.)

IMG_0831 kopioIMG_0777 kopio

Viikon puolivälissä mennään ja jo helpottaa. Tiistai-masennus meinasi räjäyttää eilen aamuisen pääni, mutta sumun seasta löytyi lopulta vähän valoakin. Yllättävän paljon valoa, oikeastaan. Kai se on pyhimysten tekosia.

– Henriikka

Ps. Kiitos kaikille ihan mielettömistä palautteista. Itku, hymy, nauru ja suuri kiitos. Arvoin kaikkien kommenttinsa jättäneiden kesken pienet lahjat Auralle, nnulle ja Annadelelle. Laitan teille mailia!

legginssit, pipo, tunika/second hand, kengät/Bianco, takki/Filippa K

Kategoriat: muoti, oma tyyli 18 kommenttia

Parhaimmat pyhähousuni

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.