Väsynyt vaeltaja täällä moi

DSC_1297 2

Tällaisissa maisemissa sain tänään herätä. Telttamme vihreä kangas rajautuu juuri ja juuri kuvan ulkopuolelle. Takana on yö teltassa ja kaksi päivää kaunista vaellusmatkaa. Vajaa 30 kilometriä, väsyneet jalat ja etenkin raskaat silmäluomet. Yöllä meinasi mennä pakkasen puolelle, mutta makuupussissa oli melkein riittävän lämmin ja matkakaverini Bea piti tunnelmaa selkeästi plussalla. Hirvikärpäsiä on nypitty omasta ja toistemme päistä useita kymmeniä. Onni onnettomuudessa, ne eivät muni ihmisten hiuksiin.

Aurinko paistoi kaksi päivää kuin tilattuna. Nyt väsynyt vaeltaja rauhoittuu sunnuntai-illan viettoon ennen ensi viikon töitä. Uunissa varttuu pari tuntia kypsynyt riisipuuro ja liedellä kuumenee mansikkakiisseli.

Osaa olla sitten kaunis maailma.

– Henriikka

Kategoriat: matkustus 16 kommenttia

Väsynyt vaeltaja täällä moi

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.