Villojen ja vällyjen välissä

IMG_1652 (kopio)

Turha lähteä kauppoihin etsimään villapaitoja ja neuletta. Minulla on ne kaikki. Viime talvena en yllättävien iho-ongelmien vuoksi voinut käyttää villapaitoja, -käsineitä, -huiveja, -sukkia tai mitään muutakaan villaista, ja nyt otan kaiken vähintään tuplana takaisin. Luultavasti triplana.

Aion hautautua villaan. Kasata päälleni mielettömän neulosvuoren. Aion kulkea villoissa kuin muumio konsanaan ja kääriä aina vielä yhden huivin kiellon päälle. Tämäkin kapinani on vielä vähän lastenkengissä, mutta kyllä tämä villavallankumous vielä totiseksi muuttuu.

IMG_1594 (kopio) IMG_1617 (kopio) IMG_1635 (kopio)

Syksyn suosikkivillapaita löytyi alkukesän aleista. Samujin harmahtavan beige/beigehtävän harmaa villapaita on kaunis, ja sen leikkaus on omaperäinen. Hihat lähtevät ikään kuin yläkyljistä, eikä hartioista tavalliseen tapaan. Kunnon alennuksella saatoin vippasta kevään palkoista klassikkoon.

Musta huivi on Kööpenhaminan tuliainen. Voitte kuvitella, kuinka lentolaukkuni painoi takaisintulomatkalla tuplaten menomatkaan verrattuna, kun tuo valtava huivinkaltainen oli mukana.

Suhteellisen muodottoman  vähän tyköistuvan villapaidan kanssa on parasta laittaa pilliä jalkaan. Farkku-fanina yllätin tänään itsenikin pukemalla Masain porkkanamalliset herrainpöksyt jalkaan. Tosi hyvät jalassa ja vieläpä kivannäköiset.

IMG_1643 (kopio)IMG_1658 (kopio) IMG_1661 (kopio) IMG_1665 (kopio)

Kyllästyn varmasti kaikkiin trendisekoiluihin läskipohjatennareista puhelinlankaponnareihin, mutta uskon vakaasti etten kyllästy villapaitoihin. Voiko siihen kyllästyä, että on tunne aivan kuin joku halaisi koko ajan ja joka puolelta lämpimästi?

– Henriikka

housut/Masai (saatu), villapaita/Samuji, huivi/& other stories, laukku/Lumi (saatu), kengät/Bianco

Kategoriat: muoti, oma tyyli 29 kommenttia

Villojen ja vällyjen välissä

29 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.