Voiko olla olemassa tyylikkäitä muumivaatteita?

di4c5820

Olen aika hermostunut Muumeihin. Tiedän, ei saisi olla, mutta jotenkin ne ovat vain viime vuosina hyppineet silmille joka tuutista. Tuutikit ovat hyppineet silmille joka tuutista, hih hih. Siksi ensireaktioni oli facepalm, kun kuulin Ivana Helsingin muumimallistosta. Eih! Onko heidänkin pakko mennä sekoittamaan lusikkansa tähän soppaan.

Kyse ei ole siitä, ettenkö sisimmässäni rakastaisi muumeja. Rakastuinhan miehessänikin siihen, että hänestä tuli mieleen optimistisempi versio Nuuskamuikkusesta. Pikku Myy on idolinin maailman hamaan tappiin saakka. Ja on olemassa myös todella kauniita muumituotteita, esimerkiksi omistamamme mustavalkoiset lakanat. Mutta jotenkin se brändätty muumius kiristelee hermoja samaan tapaan kuin ne iänikuiset vihaiset linnut.

Mutta olisihan se pitänyt arvata, että Ivana Helsinkiin voi luottaa. Mallisto on upea. Joukossa on vain muutama omaan makuuni liian brändimuumi muumivaate (jätin ne suosiolla pois näistä kuvista). Ehkä mallisto onkin enemmän Tove kuin Muumi, ja siitä pidän todella. Onhan Tove kaiken hehkutuksen ansainnut voimanainen.

di4c530210698646_10152372496747129_101547994241890436_n

di4c4047di4c3945_0

di4c5173

di4c5412

di4c5720

di4c5770

Ivana Helsinki hoitaa homman kunnioittavasti ja ehdottomasti hyvällä maulla. Ja eikö mallistosta löytyvä muumipitsi kuulostakin söpöltä? Näitä vaatteita pitäisi päästä näkemään livenä, vaikka ne päätyisivätkin jonkun muumimman tytön päälle (tarkoitin persoonaa, en muumimuotoa).

Propsit myös kuvauspaikasta. Söderskärin majakka komeilee taustalla. Aplodeja Ivanalle hyvästä työstä.

– Henriikka

Kuvat: Moomin by Ivana Helsinki 

Kategoriat: muoti, nostalgia 32 kommenttia

Voiko olla olemassa tyylikkäitä muumivaatteita?

32 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.