WELCOME: Sample Sale with Aamukahvilla & Pupulandia

NilsOdier_Twist&Tango_131219 _LOOK_003_4294 copy copy

Ensi viikolle olisi niin minulle kuin teillekin luvassa jotakin kivaa, sillä Twist & Tango järjestää pari päivää ennen ystävämyyntejä ennakkoalet Aamukahvilla- ja Pupulandia-blogin lukijoille. Sample Sale järjestetään sopivan pieninä ja sympaattisina Helsingin Lauttasaaressa.

Myynnissä on -40-60%-alennuksin Twist & Tangon entisten ja nykyisen sesongin mallikappaleita ja tarjolla on myös pientä syötävää ja juotavaa. Voi vapaasti tulla hiippailemaan rauhassa ja katsomaan vaatteita ihan itsekseen. Mahdollisuus on kuitenkin myös kysyä pukeutumisneuvoja minulta tai Jenniltä, ja voimme yhdessä miettiä sopivia vaatteita ja kokonaisuuksia. Palloilemme paikalla luonnollisesti ihan koko tilaisuuden, joten myös juttuseuraa (ja vaikka sielunhoitoa!) on tarjolla.

Twist & Tango Sample Sale with Aamukahvilla & Pupulandia
Milloin? ti 30.9. klo 18.30–20.30
Missä? Itälahdenkatu 22 B, Helsinki (yritysrakennus, sisäänkäynti talon sivustalta)
Ilmoittautuminen: su 28.9. mennessä susanna.suvanto (ät) estefan.fi

NilsOdier_Twist&Tango_131219_LOOK_010_6243 copy copyNilsOdier_Twist&Tango_131219 _LOOK_002_3985 copy copyNilsOdier_Twist&Tango_131219_LOOK_007_5475 copy copy NilsOdier_Twist&Tango_131219_LOOK_008_5809 copy copyNilsOdier_Twist&Tango_131219_LOOK_014_6993 copy copy

Toivottavasti näen teistä mahdollisimman monen. Olisi kiva tavata sakkia, nauttia syksystä porukalla ja hypistellä vaatteita antaumuksella. Muistakaa siis laittaa ilmoittautumiset Susannalle menemään ja minulta saa tarvittaessa lisätietoja. Matalan kynnyksen tapahtuma  on kyseessä, siitä ei ole huolta. Hienoja vaatteita ei tarvitse, tämä on pikemminkin after work -henkinen levähdyshetki kuin edustustilanne.

Varsinaiset ystävämyynnit järjestetään sitten 2.–4.10., joten jos joku ei ehdi paikalle, on mahdollisuuksia vielä toinen.

Nähdään ensi viikolla! Lämpimiä, märkiä pusuja kaikille.

– Henriikka

Kuvat: Twist & Tango, AW14

Kategoriat: Helsinki, muoti, tapahtumat 10 kommenttia

WELCOME: Sample Sale with Aamukahvilla & Pupulandia

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.