Hattaraa ja sirkushuveja

9-1 (kopio)

Niille, jotka ei nyt tähän seesteiseen tiistai-iltaan jaksa tsekata miljoonaa meikämandoliinin reittä ja naamaa, kannattaa vaihtaa kanavaa. Sain vaan käsiini sellaisen kesäsatsin huvipuistokuvia, etten voi olla pikkuisen riemuitsematta kesästä. Minä nyt satun vain pönöttämään joka ainoassa kuvassa, mikä kyllästytti vähän itseänikin, saati teitä. Ihminenhän keskittyy lähinnä niihin kuviin, joissa on itse.

Tässä kuvasarjassa on sellaista iloa ja meininkiä, että uskon niistä kuitenkin löytyvän paljon muutakin kuin teennäinen taiteilijaviittani ja koipeni (paitsi ehkä ensimmäisessä kuvassa, jossa sääreni pituus jollain ihmeen tavalla on onnistuttu kuusinkertaistamaan).

Kuvat ovat Linnanmäeltä. Kuvasimme kesällä 2013 tyhjässä huvipuistossa nyt julkaistua blogikirjaa varten. Kuvattavat saivat valita itselleen luonnollisen miljöön kuvilleen, minä valitsin metsän ja huvipuiston tiukan taiston jälkeen Linnanmäen.

15 (kopio)3-1 (kopio)1-2 (kopio)14 (kopio)10 (kopio)13 (kopio)5 (kopio)6-1 (kopio)7-1 (kopio)

 Näissä kuvissa on kaksi suurta miinusta: Ei ainuttakaan kuvaa heppa-ajelusta (heillä oli lahkeiden vähimmäispituusrajoitus, en päässyt sisään), eikä ainuttakaan kuvaa hattarasta (valokuvaaja sattui katsomaan muualle sen sekunnin, kun hotkaisin koko vaaleanpunaisen hötön ykkösellä alas).

Ainiin, on kolmaskin. Farkkusortsit jäävät tuolla tavalla nivusista nolosti pussille. Turvaudun totiseen faktaan, että ihmiset syynäävät näin tarkkaan vain omia ja ihastustensa kuvia.

Nyt pakko katsoa pari jaksoa frendejä. Aivot narikkaan.

– Henriikka

Kuvat: Miki Toikkanen

Kategoriat: muoti, oma tyyli 24 kommenttia

Hattaraa ja sirkushuveja

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.