BLOGI MUUTTAA ( www.aamukahvilla.fi )

aamukahvillafi copy

Olisi uutisia: Aamukahvilla-blogi muuttaa joulukuun alusta lähtien osoitteeseen www.aamukahvilla.fi.

Tiedän, ettei lukijoille blogimuutot ole kovin hetkauttavia, mutta itselleni tämä on tietysti uusi, iso askel. Ratkaisu oli suhteellisen lyhyennän harkinnan päätös, mutta tuntuu hyvältä ja varmalta. Olen joka tapauksessa tuottajan töideni vuoksi perustamassa toiminimeä ja näin ollen tuntuu luontevalta hoitaa myös blogia yrittäjänä toiminimen kautta.

Suomen Blogimedia pyysi minua remmiinsä ja lähdin mielelläni mukaan. Teen siis blogia itsenäisesti yrittäjänä, mutta ulkoistan mainosmyynnin heille. Blogimedian takana on ammattilaisten porukka ja heidän blogeistaan löytyy mukava kirjo erilaisia, laadukkaita blogeja. Blogimedia ei rajaa sisältöäni tai blogiani tiettyyn muottiin, vaan saan säilyttää vapaan toteutuksen. Koen, että Aamukahvilla sopii hyvin joukkoon ja toivon, että muuton jälkeen voin panostaa blogiini entistä enemmän. Muuttoon ei liity tyytymättömyyttä Bella-blogeihin, vaan olen ollut myös toimintaan tyytyväinen. Kiitos kaikesta koko porukalle.

HUOM! Vanha osoite (tämä nykyinen) ohjataan 1.12. lähtien Bella-blogien etusivulle, joten uuden osoitteen päivittäminen on erittäin tärkeää! Toivon todella, että saan teidät kaikki mukaan myös uuteen osoitteeseen. Nyt jos koskaan tarvitsen teiltä vähän jelppiä, jotta saadaan blogimuutto hoidettua ja sana kiirimään. Uutista saa jakaa ja seuraavaksi muutama käytännönvinkki, toivoen että haluatte seurata blogia myös uudessa osoitteessa:

– Uusi osoite tulee olemaan http://www.aamukahvilla.fi (myös com-osoitteesta ohjataan oikeaan)
– Kirjanmerkkeihinsä blogin merkanneet voivat vaihtaa uuden osoitteen jo nyt, sillä marraskuun ajan sieltä ohjataan vielä tänne Bella-blogien puolelle ja 1.12. lähtien se vaihtuu automaattisesti uuteen blogiosoitteeseen.
– Ne jotka ovat laittaneet blogini linkin sivupalkkeihinsa yms. (kiitos!), voivat myös vaihtaa uuden osoitteen vanhan tilalle samantien.
– Bloglovinin ja Blogilistan lukijat siirretään automaattisesti uuteen osoitteeseen muuton jälkeen.
– Googlen/Bloggerin kautta seuraavat voivat vaihtaa systeemeihinsä uuden osoitteen näiden Mimmin hienosti laadittujen ohjeiden avulla.
– Facebook ja Instagram jatkavat nykyisellään normaalisti, myös mailiosoite pysyy samana.

No, mitäs sanotte? Tuliko yllätyksenä? Tai onko oikeastaan merkitystä, missä osoitteessa blogi majailee? Toivon kaiken menevän blogimuuton suhteen hyvin, ainakin vahvasti uskon niin. Tulen muistuttamaan asiasta vielä tämän viimeisen kuukauden aikana, mutta kokemuksesta sanon, että kannattaa vaihtaa osoite oikeaan jo nyt. Uudesta fi-osoitteesta ohjataan kuitenkin tänne vanhaan vielä marraskuun ajan.

FEELING GOOD. Damdidamdam.

– Henriikka

 Kuva: Aleksander Lazarevski

Kategoriat: blogit, elämä 16 kommenttia

BLOGI MUUTTAA ( www.aamukahvilla.fi )

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.