DIY-ystäviä

_MG_1974 kopio

Pidin lauantaina muutamille ystäville synttäribrunssia. Nostimme maljaa itsenäisyydelle ja pikkuisen myös minulle, ja minä niin nautin. Pienikin hetki ystävän kanssa pieksee mennen tullen ison kakkupalan, ja se on paljon se.

Sain tikkuja silmään monessakin kohtaa, mutta tämä mimmi osaa kyllä arvostaa lahjoja. Pyyhin silmiä kuin voileipänsä kadottanut Ross Geller, kun ystävät olivat oikeasti tehneet minulle lahjoja. Painoarvo sanalla tehneet. Eihän kukaan enää tee, kun kaikki vain hankkivat. Onnittelukortitkin olivat askarreltu, minä niin arvostan. DIY-juttujen rinnalla vielä muutama aikalahja: brunssi Sandrossa ja ihana kahvihetki. Voisiko nainen enempää toivoa?

_MG_1988 kopio_MG_1985 kopio

Yhdeltä ystävältä oli omatekemä kaulakoru ja korvikset. Toinen oli tehnyt raakanahasta pussukan, joka oli juuri sopiva puhelimelleni. Kolmas tiesi, että sydämeni pamppaa raakasuklaalle ja toi niitä mukavan lastin tullessaan.

Eikä ehkä edes se itse tekeminen, vaan se, että nämä ihmiset oikeasti tuntevat ja välittävät. Tietävät mistä pidän ja olettaakseni myös ajattelivat lahjansaajaa. Miten olen saanut tällaisia naisia rinnalleni?

_MG_2009 kopio_MG_2019 kopio

Ehtisinpä tehdä edes yhden lahjan jollekin jouluksi. Uniikkius meinaa usein karata käsistä, kun joulukuun 24. lähestyy.

Kiitos ystäville. Pitäisin teistä muutenkin, mutta lahjojen vuoksi vielä vähän enemmän.

– Henriikka

Kategoriat: DIY, kaverit 8 kommenttia

DIY-ystäviä

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.