Islanti, oi Islanti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Islanti-hurahtamista on ollut havaittavissa. Tänään palasin kotiin väsyneenä ja yltiöpäisen nälkäisenä. Olisin voinut syödä koko saaren, jos olisin vielä jäänyt. Kahden ja puolen tunnin yöunien jälkeen taksi nappasi vuokra-asunnolta ja tiputti Reykjavikin lentokentälle. Torkahtelin ja nukuin koko matkan Suomeen saakka. Viimeisillä voimilla poikkesin kotimatkalla Kuvataideakatemian opiskelijoiden joulumyyjäisissä ja rahtasin kotiin kaksi ihanaa duunia pikkuriikkiseen taidekokoelmaani.

Mutta Islanti. Siinä vasta oli jotain. En muista koska olisin ihastunut johonkin matkakohteeseeni yhtä paljon. Henki salpautui monesti ja toisaalta tuntui niin arkiselta, kuin olisi tullut kotiin. Lentokoneen ikkunasta paljastui piskuinen, karu saari lumipeitossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi veljet, noita vuoria. Tämä fiilistelyblogi nostaa taas päätään niin korkealle, että pilviä hipoo. Olkoot nämä pari otosta esimakua, myöhemmin kunnon katsausta. Sen voin kertoa, että palaan varmasti.

One touch of nature makes the whole world kin.
-William Shakespeare

 

– Henriikka

Kategoriat: matkustus 12 kommenttia

Islanti, oi Islanti!

12 kommenttia

 • roosaliina sanoo:

  miten ihanan näköistä!

 • Milla sanoo:

  En voi kuin allekirjoittaa tuon ”kuin olisi kotiin tullut”, koska hämmentävällä tavalla meillä oli sama fiilis, kun syksyllä käytiin Islannissa. Vaikka aika erinäköistä siellä olikin! Oisko tää joku pohjoismaajuttu? Oli mikä oli, niin minäkin hieman hurahdin! Meillä oli auto vuokralla pari päivää, eikä tullut ajeluun kyllästyttyä, kun molemmat vaan ihasteli paikan mielentöntä luontoa suut auki. Ihana paikka!

  • Henriikka sanoo:

   Se oli aika outo tunne. Varmaan joku pohjoismaajuttu tai luontojuttu, ei voi selittää. Tosi kaunis on kyllä paikka. Vielä kun tajuisivat itsekin, että sitä oikeasti pitää suojella.

 • paitapuseroinen sanoo:

  Jännä että jotkut tykkää marsilaisista maisemista. Ei voi kuin ihmetellä suu auki…. ;)

 • mermeri sanoo:

  Voih mä palaan noita kuvia katsoessani muistoissani elokuuhun jolloin pääsin käymään Islannissa :) Hauskaa nähdä miltä siellä näyttää näin talvisaikaan! Kirjoita pian lisää!

 • Naava sanoo:

  Oooh Islanti <3 ''Yksin matkalla, valtavalla saarella…''

 • Tuuvis sanoo:

  Jee, lisää Islanti-kuvia nopeasti! Minulla on kova matkakuume sinne, mutta en osaa päättää mikä kuukausi ja vuodenaika olisi paras matka-aika. :D

  • Henriikka sanoo:

   Tänään on tulossa lisää, odotus palkitaan. Työreissu kun oli, ei kuvasatoa ole miljoonasti. Mutta on ainakin jotain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.