Rauhallista joulua itse kullekin säädylle!

seimityypit kopio

Kahdeskymmenesneljäs joulukuuta, jouluaatto 2014. Kylmä pakkaspäivä ja jouluntuoksuinen anoppila. Ihanaa, taas kerran yhtä ihanaa.

Ylläolevassa kuvassa on muisto lapsuudesta, 90-luvun puolesta välistä. Paimen, nuori neitsyt Maria sylissään Jeesus-vauva, haudanvakava kertoja (kädessä Raamattu, ei clutch) ja riemukas viestinviejä-enkeli. Esitimme joka joulu sisarusparven voimin jouluevankeliumin isovanhemmille. Ilmeestäni päätellen näyttelijänhomma ei kiinnostanut yhtä paljon kuin odottavat lahjapaketit. Meidät olisi kaikki neljä otettu samantien Teatterikorkeakouluun, mutta oli vielä tarhat ja koulut kesken. Pikkusiskolta joka tapauksessa hieno suoritus nousta Jeesuksen roolista Mariaksi.

Huomenna viettämään vielä toista joulua toisen, sen alkuperäisen, perheen luokse. Mutta sitä ennen joulurauhaa, saunaa, riisipuuroa ja yökirkko. Ja ehkä muutama pakettikin. Kaunista ja rauhallista joulua teille kaikille.

– Henriikka

Kategoriat: juhlapyhät, perhe 6 kommenttia

Rauhallista joulua itse kullekin säädylle!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.