Galaksit räjähtää!

_MG_0125 kopio

Tiedän, tiedän: galaksit on niin 2013. Mutta minkäs sille mahtaa, jos universumi kiinnostaa. Näin joskus Monkissa käydessäni sykähdyttävän avaruuskuvioisen aamutakin, mutta jätin sen kiltisti rekille roikkumaan.

Ja tilulilulii, nythän se löytyi kirpputorilta uudenveroisena kuukausia myöhemmin. Ja mustat aukot ihmetyttävät ihanuudellaan edelleen. Voin kietoutua aamusta toiseen äiti avaruuden syleilevään äärettömyyteen.

_MG_0130 kopio _MG_0133 kopio

Kaikki tähtisumu, planeetat ja muu! Kyllä näyttää kivalta ja tuntuu ylevältä. Juhlistakoon takki myös sitä, että uusia planeettoja on taas löydetty, peräti kahdeksan kappaletta. Niillä saattaa olla elämää, ovat omasta tähdestään niin leppoisalla etäisyydellä. Ovat vain meidän möllykästä niin kaukana, ettei tutkimus taida edistyä kovin vilkkaasti.

Tämä vuosi alkaa upeasti uuden aamutakin myötä. Odottavan aika ei olekaan niin pitkä. Ainakaan jos vertaa valovuoteen.

Kauniita unia.

-Henriikka

Kategoriat: muoti, ostokset 6 kommenttia

Galaksit räjähtää!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.