2 x ilomieli

ida1ida2

Mitä kertoo kuvattavista, jos ylläolevat kaksi kuvaa ovat koko kuvashetken onnistuneimmat otokset?

Varmaan ainakin sen, että he todella nauttivat toisensa seurasta ja että naurua ja iloa riittää. Tai ehkä sen, että toinen haluaa suojella toisen suloja ja heti seuraavassa hetkessä kuristaa maanisesti hekottaen. Arvaapa itse vaihtoehdoista.

Tarkoitus oli saada seesteisiä, onnellisia kaverikuvia. Eivät menneet nämä kuvaukset Idan kanssa ihan putkeen, mutta toisaalta tällaiset kuvat kertovat parhaiten niistä oikeista tunnelmista puisen pönötyksen takana. Ja kun tilaan paperikuvia, tilaan usein juuri niitä tilanteita, vaikka samasta hetkestä olisi myös onnistuneet, jäykät pökäleposeeraukset.

Tällä hetkellä kiinnostaa: oikea elämä ja sen oikeat tilanteet, aidot ystävyyssuhteet, ilmiöt, uusi kaupunkikulttuuri, luonto, kanootit ja raakasuklaa.

Hetkinen, nämähän kiinnostavatkin aina.

-Henriikka

Kuvat: Maj / Magicpoks

Kategoriat: kaverit 4 kommenttia

2 x ilomieli

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.