Jeesiä kaivataan: Vastaa lukijatutkimukseen ja voita!

_MG_0368 copy_MG_0392 copy

Hyvät kanssaeläjät, blogiani lukevat henkilöt. Kaipaisin teidän apuanne.

Teen ensimmäistä kertaa lukijatutkimusta blogistani ja toivoisin kovasti, että kävisitte vastaamassa siihen. Haluaisin tietää, millaisia ihmisiä siellä puolen ruutua on: mikä teitä kiinnostaa. Haluaisin ymmärtää paremmin, millaista sisältöä kaivataan ja minkä voi suosiolla jättää blogin ulkopuolelle. Samalla voin miettiä, millaisia yhteistyöehdotuksia kannattaa ottaa vastaan ja etenkin millaisia ei. Nämä asiat kun oikeasti vaativat tutkimusta ja harkintaa.

Tutkimus tehdään yhteistyössä Suomen Blogimedian kanssa ja kaikki vastaavat nimettömästi. Vastauksia ei voida identifioida yksittäisiin vastaajiin eikä henkilö- tai yhteystietoja kysytä. Vastaamiseen menee alle 5 min.

Arvon kaikkien vastanneiden kesken kuvissaolevat tuotepaketit:
– Tee- ja suklaasetin (Joco-muki, lemppariteetä ja raakasuklaata)
– Lumenen meikkisetin (sis. 10 tuotetta)

Kun olet vastannut kyselyyn, jätä tänne blogin kommenttipoksiin vapaavalintainen tervehdykseksi ja sähköpostiosoitteesi (ei näy muille), niin olet mukana arvonnassa. Voit toki osallistua kyselyyn, vaikket osallistuisi arvontaan.

Käy vastaamassa kyselyyn täällä:
https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1297177&chk=AY59TFWQ

Suurkiitos kaikille vastaajille!
Jokainen vastaus auttaa tätä tietämätöntä muijaa mäessä.

-Henriikka

ps. Lumenen tuotteet ja yksi teepaketti saatu blogin kautta. Se tulee varmaan kertoa, vaikka pyytämättä ne tähän tarkoitukseen käytänkin. Läpinäkyvää bloggausta, hurraa.

EDIT: Palkinnot on arvottu ja voittajille ilmoitettu sähköpostitse. Kiitos niin vietävän paljon kaikille noin 700 vastaajalle.

Kategoriat: random 379 kommenttia

Jeesiä kaivataan: Vastaa lukijatutkimukseen ja voita!

379 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.