24h-ale: Mádaran luonnonkosmetiikkaa pilkkahinnoin!

yhteistyössä Mádara_MG_3799 kopio

Olen koko kevään kirjoittanut vähän väliä Mádarasta. Välillä yhteistyön puitteissa, välillä fiilistellen täysin ilman kaupallista aspektia. Samaan aikaan olen yrittänyt yhä tiiviimmin päästä luonnonkosmetiikan maailmaan ja löytää itselleni ne sopivimmat tuotteet.

Toisten löytäminen on tuskallisen hidasta, kun mikään ei tunnu toimivan. Deodorantit tuntuvat olevan toinen toistaan hankalampia. Toisista tököteistä tulee kuitenkin samantien suosikkeja. Mádaran syväkosteuttava voide on pelastanut niin monta angstista aamua tuntumallaan ja tuoksullaan.

Tänään kirjoitan kuitenkin tuotearvosteluiden sijasta lähestyvästä alennusmyynnistä Mádaran nettikaupassa: Huippusuosittu 24h-alennusmyynti alkaa tiistaina 2.6. kello 00:00 ja päättyy taas kello 24:00. Vuorokauden kestävän alennusmyynnin aikana kaikki tuotteet ovat nettikaupassa 40 prosentin alennuksessa. 

_MG_3747 kopio
_MG_3767 kopio

Vaikka Mádaran kosmetiikka onkin moneen muuhun luonnonkosmetiikkamerkkiin verratten edullinen, synteettisten kosmetiikkapurkkien hintoihin pyrkivien kannattaa ottaa tilanteesta vaari. Ja onhan se mukavaa, kun laatua saa kerrankin edullisesti, vaikka siitä olisikin aina valmis maksamaan.

Kuvissa näkyy muutama mukava tuote: virkistävä suihkusaippua, korjaava shampoo, puhdistusvaahto kasvoille ja Nooran kanssa yhteistyössä kehitetty pihlaja-monitoimivoide.

Tiistaina 2.6. siis tarkkoina! 40 prosentin alennukset ovat voimassa vain vuorokauden, lisäksi yli 50€:n ostokset toimitetaan ilman postikuluja. Yli 60€:n ostoksia tehneet saavat kaupan päälle SOS-tehokosteusvoiteen (50ml, arvo 32€). Ei pitäisi ainakaan jäädä tarjouksista kiinni.

Iloa viikonloppuun kaikille! Pidetään luonnonkosmetiikkalippua korkealla.

– Henriikka

Kategoriat: kosmetiikka, yhteistyö 10 kommenttia

24h-ale: Mádaran luonnonkosmetiikkaa pilkkahinnoin!

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.