i did it

_MG_2816 kopio

Joskus sitä saa etanapostia juuri ratkaisevalla hetkellä, saa sopivia sanoja hetkeen joihin niistä oikeasti tarvitsee. Sellaisella hetkellä, kun tuntuu ettei itseluottamus hivo taivaita. Tai kun tuntuu, ettei omanarvontunnosta ole hetkellisesti kuin rippeet jäljellä.

Tuntuu hyvältä saada etanapostia henkilöltä, jonka tietää rakastavan vanhaa, kunnon postilaitosta. Ja jonka tietää oikeasti ajatelleen sitä mitä kirjoittaa. Joka oikeasti tuntee ja joka pystyy oikeasti sanomaan suoraan, muttei tarkoita pahaa.

Sellainen kortti pistää itkettämään, vaikka se tuntuukin vähän hassulta.

_MG_2769 kopio _MG_2825 kopio
_MG_2777 kopio
_MG_2790 kopio

Pieni rapu huutamassa kallion päällä: ”YOU DID IT”. Ja tiedättekö, pakko yhtyä sanoihin. Tämä oli tsemppikortti uudesta työpaikasta ja siitä, että ylitin itseni. Kortin lähettäjä oli minusta niin ylpeä, että meinasi haljeta pieniksi palasiksi. Niin ylpeä, että meinasi räjähtää tomuna ilmaan.

Ja arvaatteko lähettäjän?

Se olin tietysti minä itse.

Joskus kukaan muu ei osaa sanoa asioita yhtä suoraan.

– Henriikka

Kategoriat: lahjat 12 kommenttia

i did it

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.