Pistaasi-kirsikkajugurtti

_MG_0229 kopio

Kevään eka pihajätski katosi suuhun lauantaina. Stockmannin eteisen Roberts Coffeen gelato maistui suussani silkalta onnelta, kuin olisin päässyt hetkeksi ajasta ikuisuuteen.

Olin epäileväinen pistaasin suhteen, ne kun tuppaavat aina maistumaan vain alkoholilta, mutta turhaan: suussa maistui ihkaoikea, kunnon pistaasinmaku (vaikkei tietenkään Katajanokan Signora Delizian voittanutta). Toiseksi mauksi valitsin kirsikkajugurtin, nam sillekin!

_MG_0235 kopio

En voi väittää, etteikö olisi tehnyt mieli hilpaista eteisen lämmityksen syleilyyn syömään. Iltakuuden aurinko paistoi kuitenkin vielä juuri ja juuri vanhojen kerrostalojen takaa. Siristin silmiäni ja kuvittelin olevani Toscanassa. Saatoin melkein tuntea lämmön virtaavan villakangastakkini sisään ja villahuivini alle.

Ja minulla oli kuitenkin matalavartiset sukat! Ensimmäistä viikkoa.

_MG_0256 kopio

Voi miten rakastankaan jäätelöä. En yleensä saa minkäänlaisia etukortteja täyteen, mutta Ciao Gelatolta olen saanut jo ainakin neljä ilmaista jäätelöä etukorttien täytyttyä jätskileimoista. Se on kyllä sääli, että kotiin hankitusta litrapakkauksesta saa siitäkin vain yhden leiman.

Jos saisin valita minkälaisia makuja vaan tulevalle kesälle, niin kaipaisin inkivääri-kinuskia ja tyrni-salmiakki-suklaata. Ja kolmanneksi vaikka minttu-valkosuklaa.

Nam.

-Henriikka

kengät/Nike, hattu&paita/second hand, takki/Twist & Tango, farkut/Tiger of Sweden

Kategoriat: Helsinki, muoti, oma tyyli 6 kommenttia

Pistaasi-kirsikkajugurtti

6 kommenttia

 • karoliina sanoo:

  Jäätelö on kyllä kingi! Istuin just kahvitauolle jätskin ja kahvikupin kans ja kuinka ollakaan blogistasi löytyy jätskipostaus 😊 ajatukset kulkee siis samoja ratoja, tule jo jäätelökesä!

 • Siis apua! Tyrni-salmiakki :x Tiiätkö, kun kysytään mikä olisi viimeinen ateria, jos sais enää yhden syödä. Sitten mietitään kaikkia herkkuja. No, sen unelma-aterian vastakohta olisi mun kohdalla tyrni-salmiakki-suklaa ja kaveriksi vielä mämmiä. Hyi että.

  Mutta siis ihanan kesäinen teksti :D

  • Henriikka sanoo:

   Hahah, no mitäs ihmettä. Tyrni-salmiakkihan olisi aivan helmi! Mutta mämmiä mäkään en ehkä laittaisi sekaan :-D

 • Niina sanoo:

  Seuraavan kerran kun käyt Turussa, käy nappaamassa Nuvolesta gelatoa! Se on mahtavaa, eritysesti pistaasinmakuisena! Ja yhdistelmänä paras mahtaa olla pistaasi-jogurtti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.