Vaaleankeltainen, leijonankeltainen, kirkkaankeltainen toukokuu

_04A8588 kopio

Palaan samaan asiaan kerran vuodessa, sattumalta tiettynä aikana vuodesta: Lapsuuteni lempibiisi on Aikakoneen Keltainen toukokuu.

Olisin halunnut kopioida laulunsanoja tähän, mutta kun luin sanoja läpi, tajusin niiden olevan huonot ja kornit. Nostan kuitenkin listaksi sanoituksen teemoja, jotka saavat ihon onnesta kananlihalle:

Lintujen iloinen laulu, lumen sulaminen, ruohon kasvaminen, kuinka aurinko muuttaa kaiken.

_04A8539 kopio _04A8541 kopio

Raukeaksi maan tekevä kevätsade, valo joka antaa kaikelle aikaa. Unelias mieli, joka aavistaa hehkun, ja iho joka tahtoo koskettaa.

_04A8603 kopio_04A8635 kopio

Lempeä tuuli ja suuret unelmat, joihin voi sukeltaa. Aika, jonka ei tahtoisi koskaan loppuvan.

_04A8538 kopio_04A8619 kopio

Onnentunteen tuova kesä, syksyiset iltapäivät lämpimine, kesäisine muistoineen. Sateenkaaret, kostea sammal, ja sade joka vaihtaa kaistaa auringon alkaessa paistaa.

_04A8548 kopio

Kaunein laulun teema on keltainen mieli.

Toivon, että minulla on keltainen mieli. Välillä vaaleankeltainen, välillä leijonankeltainen, välillä sitruunankeltainen mieli.

Nyt säntään aurinkoon ja elokuviin.
Rauhaa toukokuiset ystäväni!

-Henriikka

Kuvat: Upeista upein Dorit Salutskij

Kategoriat: random Avainsanat: 12 kommenttia

Vaaleankeltainen, leijonankeltainen, kirkkaankeltainen toukokuu

12 kommenttia

 • HANNA sanoo:

  Tää biisi oli myös mun ihan lemppari! :D

  Upeet kuvat!

 • Hanna L sanoo:

  Wau, mitä kuvia!

 • Dorit sanoo:

  Ihana Sinä.

 • Ellu-Kana sanoo:

  Vau, upeita kuvia! Näytät uskomattoman kauniille ja ihanan onnelliselle. Hah, ja tuo kappale oli kyllä oma suosikkinikin ylä-aste aikoinani. Ihanaa ja siunattua kevättä sulle♥

  • Henriikka sanoo:

   Nyt hivenen myöhässä toivottelen takaisin ihanaa ja siunattua syksyä <3 Ja kyllä, muistan tämän päivän, nämä kuvan hetket, niin onnellisina.

 • Annukka sanoo:

  Keltainen toukokuu-fani tunnustautuu :D Keltainen toukokuu oli myös oma ehdoton lemppari ja sen johdosta Aikakoneen levy ensimmäinen levy jonka itse ostin. Todella ihania kuvia :)

 • jensu sanoo:

  Kauniita kuvia ja upeat hiukset! :) Voisitko kertoa, mitä tuotteita käytät vaaleille hiuksillesi? Muistelen, että kirjoitit kampaajasi suosittelleen sinulle värin ylläpitoon jotain tuotteita, mielelläni kuulisin niistä enemmänkin. Itselläni on melko saman väriset hiukset kun sinulla, tai siis olisivat ellei keltainen toukokuu pyrkisi niihinkin. :D

  • Henriikka sanoo:

   Tiedätkö mä vaan yritän kaikkeni, siinä se! Kaikki mahdolliset hopeahoidot ja -shampoot, superhoitoaineet ja muut. Oon nyt kokeillut varmaan kymmentä eri tuotetta ja niiden yhteisvaikutus on saanut mun hiukset ihan hyvään kuosiin ja sävyyn hah.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.