Kultaiset kengät ! !!

_MG_3100 kopio

Oooh! Katsokaa miten kauniisti ne kimaltelevat. Uudet kultaiset kenkäni.

Istun erään kahvilan baarijakkaralla, rintamasuunta ikkunaan päin. Ainakin kymmenen ohikulkijaa on katsonut kenkiäni. Luulen, että noin puolet heistä on sokaistunut kengistä kimpoavan valon johdosta.

Ostin kengät eilen Vagabondin liikkeestä. Ystävälläni on samanlaiset, ja kysyin nöyrästi luvan ostaa samanlaiset. Oikeasti kysyin luvan vasta tänään aamulla. Mutta olin päättänyt palauttaa kengät, jos hän pahastuisi minun ostaessa samanmoiset ja anastaessa hänen kultaisen elämänsä.

65 euroa on heppoisista kengistä aika paljon, mutta aika vähän lukuisista glitterhetkistä, jotka tulen näiden kautta kokemaan. Vive la vie!

_MG_3096 kopio

Kävimme aamulla kotona tiukkaa keskustelua kenkiä koskien:

H: ”Voitko kuvata nämä kengät vielä ennen kuin lähdet töihin?”
J: ”Mitkä kengät nämä on?”
H: ”Kultaiset kengät.”
J: ”Mistä nämä on tullut? Paljon maksoi? Mitä sä nyt tällaiset oot ostanut?”
H: ”Kyselet niin paljon. Voisitko ottaa ne kuvat?”
J: ”Joo. Otan sellaiset kuvat, joissa on kengät keskellä, ja seteleitä ripoteltu sinne tänne.”

Janne varmaan ilahtuisi, kun kuulisi, että tilasin juuri samanlaiset hopeat. Mietin niitä kultapäissäni äsken ja soitin huvikseen myymälään. Kävi ilmi, ettei kokoisiani kenkiä ole enää missään Suomen myymälässä. Paniikki! Menin pinnalliseen hyperventilaatiotilaan. Selasin nettikauppoja läpi ja tilasin täysin yllättäen kengät kotiini.

Rakas Janne, ne voi palauttaa!

-Henriikka

Kultaiset kengät ! !!

20 kommenttia

 • Glitterkengät on parhaita! Multa löytyy kultaiset ballerinat ja värikkäät glittersandaalit <3____<3 Mut hopeat puuttuu selvästi vielä kokoelmasta :D

 • Glitterkengät on todellakin parhaita! Omistan mustat glitter-TOMSit ja yhdet hopeiset glitterlenkkarit SEKÄ kultaiset glitterkengät <3

 • Tuija Rajala sanoo:

  Oot kirjoittanut kivasti noista kengistä. Ne on todella kauniit. Mäkin tykkään glitteristä.

 • Vilma sanoo:

  Ihanat kengät! Ja sä oot kyllä niin verbaalisesti lahjakas, aivan loistavaa tekstiä! :’D

  • Henriikka sanoo:

   No mutta kiitos. Tuo on kyllä yksi suurimmista kohteliaisuuksista. Onhan tässä näitä tekstejä kirjoitettukin, että toivottavasti sitä on edes vähän kehittynyt.

 • Meiju sanoo:

  Ihanaa! Mullakin on ollut keväästä lähtien hakusessa omat kultatossut. Luulin ostohetken koittaneen, kun näin juuri nuo samat kengät kaupassa, mutta valitettavasti malli ei sopinut jalalleni :( Kultaglitterkengät buustaavat niin asun kuin mielen!

  • Henriikka sanoo:

   Voi ei! Mikä noissa meni pieleen? Mä olin taas ihmeissäni, että kerrankin jotkut kengät olivat riittävät leveät räpyläjaloilleni.

   Glitteriä kaikkialle!

 • Reetta sanoo:

  Niin IHANAT! <3

  Glitterunelmista olen itsekin haaveillut ja monia sovittanutkin, mutta niitä täydellisiä ei ole vielä tullut vastaan. Toivottavasti pian onnistaisi, koska tuollaiset olisi ihan täydelliset rusketuksenkorostajakengät! :D (puuttuu toki se rusketuskin…)

  • Henriikka sanoo:

   Minunkin mielestä aivan ihanat! Odotan jo kevättä, että pääsen jälleen käyttämään näitä. Nyt taitaa olla jo pikkuisen liian vilakka kultapopoille.

   Löysitkö itsellesi täydelliset glitterunelmat kesäkengiksi?

 • Heini sanoo:

  Mutta missä ovat ne Jannen ottamat setelikuvat? :D

  • Henriikka sanoo:

   :–D Sitä pohdin minäkin kotiin tullessani. Ne olis ollut varmasti yhdet tämän blogin päheimmistä kuvista.

 • Taru sanoo:

  Ai että rakastan näitä teidän keskusteluja :D Kysyn samaa kuin Heini, missä on ne setelikuvat? Vai saadaanko ne sitten hopeisten kenkien kanssa? Kengät on kyllä ihanat, mutta mietin olisiko lasikenkä kuitenkin kivempi. Mistä sellaisia saisi?

  • Henriikka sanoo:

   Hahah, kiitos mainiosta kommentista. Setelikuvat on ainakin vielä ainoastaan ajatuksen tasolla. Ehkäpä muutaman vuoden päästä ollaan ehditty laittaa sen verran säästöön, että päästään pitämään seteliphotoshootit.

   Lasikenkiä kannattaa varmaan tiedustella Hyvältä haltijattarelta!

 • Elina sanoo:

  Mun on pakko saada tällaiset! t. toinen pieni ja värikäs

 • Liina sanoo:

  Hipelöin näitä, mutta menin ja ostin tylsyyksissäni mustat versiot. Nyt kaduttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.