Kesän viimeiset pionihäät

_MG_2292 kopio

Kuulemma kesän viimeiset pionihäät. En yhtään ihmettele, että juuri eilen häitä viettäneet ystäväni olivat saaneet haalittua vikat pionit itselleen. Minä katsoin heitä, katsoin häitä ja juhlaväkeä: kaikki oli niin viimeisen päälle mietittyä ja onnistunutta.

Ja mikä tärkeintä: rakkaus oli kaiken keskiössä.

_MG_2434 kopio_MG_2301 kopio_MG_2366 kopio _MG_2396 kopio

Lähdin juhliin uhkarohkeasti kampauksessa, jonka olin vääntänyt itse. Aamuriitahan siitä syntyi, kun yritin vääntää hiuksiini jotain kelpaavaa. Suoritusrauta hiosti ja kiharat eivät kihartuneet. Uhkailin Jannelle, että hän saa lähteä Talin Kartanolle ihan yksikseen, sillä minä jäisin sikiönä petiin pötköttämään.

Parin minuutin päästä helpotti ja kohta nautimme jo juhlista. Mikä onni, että paistoi. Perjantain sateet oli selätetty ja seremonian saattoi suorittaa pihalla. Kuohuviinirisotti suli suuhun, ja söin luultavasti puolet karkkibuffetista. Huhujen mukaan hääkakkua on vielä jäljellä: aion rynnätä paikan tullen osingoille.

Isän puheet itkettivät, kaasojen läpät naurattivat. Tunnelma räjäytti katon viimeistään, kun tanssilattia vallattiin. Tanssimme monta tuntia! Kaikkia tanssilajeja, yhdessä ja erikseen. Silmät auki ja ummessa.

_MG_2528 kopio_MG_2322 kopio _MG_2452 kopio _MG_2586 kopio_MG_2512 kopio _MG_2616 kopio _MG_2625 kopio

Onko elämässä saavuttanut kaiken, jos DJ keskeyttää show’n ja käskee antaa aplodit, kun olimme tanssineet Jannen kanssa koko illan niin suurella ilolla ja antaumuksella? Voi veljet, niin paljon uusia muuveja. Voimme hyödyntää niitä viikon päästä serkun häissä.

Juhlat kestivät pitkälle yöhön. Ulla kävi monta kertaa kuiskimassa, että kaikki on niin hyvin ja tämä on hänen elämänsä paras päivä.

Onni ystävän puolesta oli ja on suuri. Löytää nyt vierelleen sielunystävä! Ei ole mitään pientä se.

-Henriikka

4 kommenttia

 1. Avatar Tuija Rajala 17.7.2016

  Kyllä oli kaunista, kattaukset, kampaus ja kaikki muutkin.
  Oli kumma kun vielä löytyi pioneita. Meillä ovat jo aikaa kuolleet.
  Ihania kuvia.

  Vastaa
  • Henriikka Henriikka 26.10.2016

   No sanos muuta. Aivan uskomattoman kauniiksi olivat saaneet koko juhlan.

   Kiitos Tuija.

   Vastaa
 2. Avatar Jaana 19.7.2016

  Olipas ihanan raikkaita kuvia.
  Paljon teillä on Jannen kanssa pituuseroa?
  Olette kaunis pari :)

  Vastaa
  • Henriikka Henriikka 26.10.2016

   Kiitos kiitos kiitos.

   Pituuseroa meillä on semmoiset 14cm. Molemmat juuri sopivan tappeja :-)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.