NAIMANAAMAT

_mg_0328-kopio

”Meitä luullaan usein sisaruksiksi, ja olemmekin aika samannäköisiä, etenkin jos molemmilla on hiukset kiinni. Olemme sellaisia pieniä nauravia nutturapäitä, hammashymyilijöitä.”

”Tapasimme nuorten taideleirillä, kun minä olin 16 ja Janne 17. En ollut koskaan tavannut niin kivaa ja ystävällistä ihmistä.”

”Kun tapasimme, minä harrastin tanssia ja pukeuduin löysiin hiphop-kuteisiin. Janne oli taidelukiolaishipin prototyyppi pellavahousuissaan ja kalsaripaidassaan.”

_mg_0336-kopio

”Totta kai ihastumiseen vaikutti se, että Henriikka oli kaunis ja muutenkin viehättävä. Mutta tärkeintä oli, että hänen kanssaan oli luonnollista ja helppoa olla. Tyyleiltämme olimme kuitenkin ihan eri Pinterest-kansioista.”

”Minusta Henriikka näyttää melkein söpöimmältä isoissa mökkirievuissa; aina kun näen hänet sellaisissa, muistan millainen lökäpöksy hän oli alkuaikoina, ja minulle tulee mukavan nostalginen fiilis.”

_mg_0330-kopio

Olemme mukana eilen ilmestyneen Me Naiset -lehden jutussa samannäköisistä ja -henkisistä pariskunnista. Päädyimme juttuun ystävän suosituksesta. Oli oikeasti aika jännittävää olla yhdessä haastateltavana. Jännitimme molemmat, mitä toinen möläyttäisi. Hah!

Gallup teille lukijat: näytämmekö mielestänne toisiltamme?

Ihanaa viikonlopun alkua!

-Henriikka

NAIMANAAMAT

8 kommenttia

 • Muistan, kuinka tuumasin ääneen sillä kahdenkeskeisellä juoksulenkillä, jonka päätteeksi alkoi aivan tautinen sadekuuro joka kasteli meidät ja jonka ensiavuksi lainasit kotimatkaa varten yhden niistä isoista huppareistasi, että olette aivan toistenne kaltaiset. Ja näköiset.

  <3

 • sänna sanoo:

  Kyllä ja ei. Kasvoissa tai hiustyylissä ei ole mahdottomasti samaa, mutta ruumiinrakenne ja pukeutumistyyli menee todella yksiin. Naimakropat siis, hmmm. Tämmösiä vähän skrodeja letkeitä urheilijoita ja se näkyy myös tyylissä. Meidän tuulipuvut koostuu bombertakista, kolmiraitaverkkareista Niken AF1:stä. Hauska jutunaihe ja mielestäni pelkästään positiivinen ilmiö, kivaa viikonloppua :)

  • Henriikka sanoo:

   Naimakropat hahaha, ihan mahtavaa. Ja teidän tuulipuvut kuulostaa erittäin hyvältä. Keep on going!

   Kiitos kovasti ja ihanaa marraskuuta sinne.

 • Laura sanoo:

  Näytätte ❤

 • Marjut sanoo:

  No näytätte! :) Pitääpä käydä kirjastossa lukemassa uusin Me Naiset. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.