Koska minäkin saan päättää omasta kehostani

Minä saan päättää omasta kehostani. Kaikilla ei ole yhtä hyvin. Joka minuutti kuusi arvokasta tyttöä on vaarassa joutua sukuelinten silpomisen uhriksi. Koen, että minun on oltava yksi pieni ratas suuressa muutoksessa. Yritän sinnikkäästi olla Muutoksentekijä.

Kirjoitin lokakuussa kirjoituksen aiheesta. Jos se meni sinulta ohi, pyydän että käytät muutaman minuutin sen lukemiseen. Jos luit sen, voit ehkä lukea sen nyt uudestaan.

Ehkä ajattelit silloin, että alkaisit lahjoittajaksi, muttet saanut koskaan aikaiseksi. Vielä ehdit. Kaksi cappucinoa vähemmän kuussa pelastaa monta tärkeää pimppiä. Monta tärkeää omanarvontuntoa, itseluottamusta, seksuaalista halua ja kokemusta naiseudesta, kokemusta ihmisyydestä. Tänään on silpomisen vastainen päivä, joten erittäin hyvä päivä tarttua toimeen.

Lue lisää osoitteesta: www.silpomaton.fi

-Henriikka

Koska minäkin saan päättää omasta kehostani

2 kommenttia

  • Krista sanoo:

    <3

    Miten sydäntä lämmittää nähdä toinen lämmin sydän. On hienoa ja arvokasta, että käytät näkyvyyttäsi hyvän levittämiseen.

    • Henriikka sanoo:

      Sydämiä sinulle ja tälle asialle. Tää juttu on mietityttänyt mua pidemmän aikaa ja vaikka toisaalta oma panos tuntuu mitättömältä vääryyden rinnalla, niin tahdot tehdä edes jotain enkä vaan seistä tumput suorina. Toivottavasti siitä on edes vähän hyötyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.