Kun kamera ei rakasta (osa 8)

Näyttääkö kukaan hyvältä keskittyessään? Emma Watson varmaan, mahdollisesti Scartlett ja Keira. Tuskin kukaan muu. Itse olen keskittyessäni rumimmillani. Suu on auki, silmät toljottavat ja leuka on veltosti alas valunut poimuttaen sen kolmelletoista toinen toistaan kauniimmalle kerrokselle.

Vien teidät nyt kuvateksteillä koristellulle, silmiä hivelevälle matkalle läpi viime kuukausien onnistuneimpien otosten…

”Opettaja, opettaja, minä tiedän!”

”Oota vähä, ku mulla on levitaatiotemput käynnissä”

”Elää saa niin riemullisen hetken, se ken tekee reippaan rekiretken…”

”Jälkipuberteetin jalkakasvukipuja”

”Aika kaivautua talviunilta kohti kevättä”

”Testaa tätä mun kieltä. Se on niin ihanan pehmoinen.”

”Käynks mä usein täällä?”

Valokuvakierros on päättynyt. Toivottavasti viihdyitte.

Osallistun huomenna PING Helsinki -tapahtumaan ja tapaan siellä mitä luultavimmin hirveän kasan uusia ihmisiä. Saattaa olla virhe julkaista tämä kirjoitus nyt: ”Joo, mulla on sellainen blogi. Aamukahvilla! Käypä katsomassa.”

-Henriikka

Ps. Aiemmin julkaistut ”Kun kamera ei rakasta”-kirjoitukset: osa 1, osa 2, osa 3, osa 4, osa 5, osa 6, osa 7

Kategoriat: huumori Avainsanat: , 14 kommenttia

Kun kamera ei rakasta (osa 8)

14 kommenttia

 • Pauliina sanoo:

  Henriikka mä rakastan sua.
  Terveisiä ja iloa!

 • Sanna sanoo:

  Mahtavia kuvia ja niin osuvia tekstejä!! :D Niin parasta!

 • Helmi sanoo:

  Luin aluksi, ”kun kukaan ei rakasta” ja ajattelin, että johan ny!

 • Arttu sanoo:

  Pallokuvat on parhaita! 😂😂

 • ElisaV sanoo:

  Nää on tosi hauskoja :D Ihana tuo vihreä takki tuossa kielikuvassa! Voisitko vilauttaa sitä lisää vai löytyykö siitä postaus?

 • Jenni sanoo:

  Oikeasti Henriikka nää on niin ihania! Musta on aivan mahtavaa, että on olemassa ihminen, joka osaa nauraa itelleen. Monet bloggaajat julkaisee tän tyylisiä kuvasarjoja, mut niissä on kuitenkin sellasia kuvia, jotka mun silmissä olis voinu olla ihan tavallisissa postauksissa (tyyliin hiukset tai käsi vähän kasvojen edessä, silmät kiinni tms.). Nää taas pistää nauramaan ihan kippurassa. Oot ihana! :’)

  • Henriikka sanoo:

   Heehehee, näitä kuvia mä en ehkä laittaisi tavallisten kirjoitusten sekaan. Mutta siis, miten ihana palaute. Kiitos kovasti hyvän mielen tuottamisesta.

 • Evi sanoo:

  HAhahahah!!! Nää postaukset on parhaita. Tuo keskittymisilme on siis muusikon painajainen. Keikan jälkeen on hyvä fiilis, kunnes näkee kuvia itsestään ja miettii, että pitäisköhän jättää seuraavat keikat tekemättä. Miten voikin olla sisäisesti super hyvä fiilis ja ulkoisesti näyttää siltä, että suunnittelee omia hautajaisiaan tai istuu pöntöllä. Mä en tiedä kuinka paljon tilaa hyvillä keikkakuvaajilla täytyy olla kameroissaan, että ne onnistuu kaikesta huolimatta ottamaan cooleja kuvia! :D

  • Henriikka sanoo:

   Muahahhaa, kiitos Evi. Nää on kieltämättä ihan hulvattomia, jos osaa katsoa oikealla asenteella.

   Ja voi ei keikkakeskittymiskuville! Mua naurattaa niin paljon, kun mietin pöntöt kunnon keikkalavalle. Mutta joo, I feel you. Välillä tulee sellainen olo, etten enää ikinä tahdo, että kukaan ottaa musta kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.