Asioita jotka tuntuvat noloilta, vaikka eivät oikeastaan ole

Kun leipoo kirsikkapiirakan ja syö sen vimmaisesti pala palalta kahdessa päivässä.

Kun tulee niin nälkäisenä kotiin, ettei edes riisu takkiaan tai kenkiään, vaan jää eteiseen syömään juuri kaupasta ostamiaan ruokia.

Kun yliarvioi omat voimansa ja kävelee kotoa bussiasemalle rinkan, duffel-bagin ja repun kanssa otsasuoni pullistellen, kokovartalohiessä. (Ja piiloutuu tuttujen vastaan tullessa rinkan taakse, etteivät he näkisi, että nenästäsi valuu pisaroita.)

Kun sitten jotenkin onnistuu pääsemään perille, istuu Onnibussiin ja tajuaa liimautuvansa lyhyissä sortseissa tiukasti kiinni tekonahkapenkkiin.

Kun tapaa uusia ihmisiä ja saa heiltä kyydin kotiin, mutta rättiväsyneenä nukahtaa takapenkille ja tuhisee siihen saakka, että kuski herättää lempeästi: ”Takapenkin unikeko, tässä olisi sun pysäkki…”

Kyllä. Kaikki tapahtuneet itselleni tällä viikolla.

Mutta pitää muistaa, että lopulta juuri mikään muu ei ole noloa kuin huono käytös.
Iloa viikonloppuun!

-Henriikka

Kategoriat: random 8 kommenttia

Asioita jotka tuntuvat noloilta, vaikka eivät oikeastaan ole

8 kommenttia

 • pasi sanoo:

  No ei nuo kyllä kovin noloja ole :). Annappas kun kerron omani tältä viikolta, tai jätettään kertomati sittenkin :D)). Tarinnaan kun kuulluu kolome liäkärrii ja allekirjottanut. Kenties joskus lokkiin kirjotan tuost vähän väritetyn version :).

  • Henriikka sanoo:

   Hahhaa, no sepäs se, kun tuntuvat noloilta, vaikka oikeasti eivät ole pahojakaan. Kolme liäkärrii ja allekirjoittanut kuulostaa hyvältä tarinalta!

 • Anu/ Konalla sanoo:

  Oot niin ihana! Ja loppukaneetin kanssa en voisi olla enempää samaa mieltä. Tuli ikävä sua.

 • Lyhyet sortsit ja nahkapenkki saivat purskahtamaan nauruun. Pitikö minunkin nousta kyläpaikan kahvipöydästä juuri sillä hetkellä, kun kaikki olivat hiljaa? Sitä ääntä ei pysty matkimaan.

 • emzi sanoo:

  Joo ei shortseissa Onnibussiin :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.