En ole nero, mutta alitajuntani on

Sytyn harvoin unitarinoille, niitä kuunnellessa vaipuu yleensä itse uneen, mutta joskus ne ovat parasta huumoria. Tai niin kuin tässä tapauksessa, silkkaa nerokkuutta suoraan alitajunnasta. En voi olla kertomatta unesta, jonka Janne näki juuri ennen lähtöäni.

Minulla on usein, hyvin usein, vaikeuksia nousta sängystä aamuisin. Ei vain kertakaikkiaan pysty nousemaan, kun herätyskello piipittää. Janne kantaa ilmeisesti unessa ollessaankin huolta asiasta, sillä uni meni näin:

”Olin äärimmäisen turhautunut siihen, että joudun aina kantamaan vastuuta siitä, että saan sut ylös sängystä. Olin löytänyt avuksi netistä applikaation, jonka avulla pystyi tilaamaan tukea vaikeisiin aamuherätyksiin. Palvelun kautta kotiinsa sai henkilön, joka tuli herättämään lempeästi höyryävän kahvikupillisen kanssa…”

(nyt tulee ehdottomasti paras kohta!)

”...Kahvin rinnalle sai kuitenkin klikata ostoskoriin haluamansa herkun. Valitsin sulle vaihtoehdon B: Supersuklaatikku.”

Parasta. Hahahahahaha. Aivan ihanaa olla tyypin kanssa, jonka mielessä pyörii näin lempeät ideat ja joka valitsee mulle kahvin rinnalle SUPERSUKLAATIKUN. Mikä se edes on? Hahahaha.

-Henriikka

Ps. Kuva on otettu toukokuussa Kreikassa, kun siskoni maanitteli minua nousemaan.

Kategoriat: elämä, huumori 6 kommenttia

En ole nero, mutta alitajuntani on

6 kommenttia

 • Sini sanoo:

  Ai ai ai! Aika ankea päivä takana, vihdoin illalla pääsin nauramaan. Tuntuu hyvältä. Kiitos!

  • Henriikka sanoo:

   Hahhaa, ihan mahtavaa, jos sain piristettyä sun päivää tällä tarinalla. Täytyy myöntää, että mäkin oon monesti palannut tähän, jos on ollut nihkeä fiilis. Kuka voisi vastustaa supersuklaatikkua?

 • Susanna sanoo:

  Voi vitsit, mäkin niin tarvisin tuollasen palvelun! Etenkin herkut heti aamusta saisi nousemaan vaikka kuinka väsyttäisi hah. Tästä voisi kehittää uuden liikeidean.

 • Selina sanoo:

  Ootko kokeillut Wakie-sovellusta? :D En tiedä, pelittääkö edelleen, mutta siinä herätyksenä toimii soitto maailmalta. Voi myös itse soittaa jollekin, jonka Wakie-herätyksen aika on tullut. Jos ei löydy just sillä hetkellä ketään soittajaa, se toimii tavallisen herätyskellon tavoin.

  • Henriikka sanoo:

   Ohhoh, en oo ikinä edes kuullut moisesta. Mä vahvasti kyllä epäilen, että laittaisin vaan punaista luuria unenpöpperössä, vaikka soitto tuliskin maailmalta. Tai eihän sitä tiedä, jos ei kokeile.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.