Kuka?

Kuka?

henriikka

Aamukahvilla-blogi on silkkaa fiilistelyä. Blogissa puidaan muun muassa tyyliä, matkustusta, designia, kulttuuria, ruoanlaittoa ja leivontaa, yllättäviä seikkailuja sekä pitkiä kahvihetkiä. Blogi on yhdistelmä visuaalista ilotulitusta ja kepeästi kulkevaa, toisinaan syvällisempääkin tekstiä, jonka keskiössä on rivien välissä kulkeva sarkasmi ja intohimo kirjoittamiseen.

Blogia kirjoitan minä, Henriikka, väsymätön projekti-ihminen ja armoton fiilistelijä. Sydäntä lähellä ovat taide, matkustelu ja urbaani flaneeraus. Päivät kuluvat blogin lisäksi viestintäkonsultin tehtävissä, pääasiassa sosiaalisen ja digitaalisen median parissa. Tarkoituksenani on pitää itsetunnon ja itseironian suhde balanssissa ja olla ajattelematta itsestäni liikoja tai liian vähän.

Postia voi laittaa pienellä tai suurella asialla osoitteeseen:
aamukahvilla@gmail.com

Yhteistyöhön?

Kiinnostaako sisältöyhteistyö, display-mainonta tai sosiaalisen median kampanja? Vai olisiko ehdottaa muunlaista yhteistyötä? Banneri- ja sisältömarkkinointi-yhteistöiden lisäksi olen tehnyt muun muassa sisällöntuotantoa yritysten omiin kanaviin, juontanut tapahtumia, presentoinut erilaisissa tilaisuuksissa ja järjestänyt lukijailtoja yrityksille.

Ota yhteyttä suoraan minuun tai:
Ulla Vartiainen / Asennemedia
ulla@asennemedia.fi

Kuva: Sami Jämsen