Carey Mulligan pus

Julkisuuden henkilöt harvemmin kolahtavat kohdallani toden teolla, mutta siis englantilainen näyttelijä Carey Mulligan (s. 28. Toukokuuta 1985) on ihan omaa luokkaansa.

Muistan hänet hatarasti vähemmälle huomiolle jääneen rasittavan pikkusisaren roolista elokuvasta Ylpeys ja ennakkoluulo (2005), mutta lähivuosina nuori nainen on kyllä kunnostautunut. An Education leffassa pääroolia esittänyt on ollut ehdolla moniin palkintoihin ja blablaa lukekaa netistä, mutta elokuvissa pyöri aineki hetki sitten (tai ehkä vieläkin) Mulliganin tähdittämä Ole luonani aina.

Sen lisäksi, että häntä on siunattu erityisen herttaisella geeniperimällä, hänen tyylinsä on yksinkertainen ja selkeä, toisinaan tyttömäisillä yksityiskohdilla kevennetty ja leikkisä. Kuinka juurikasvu voi näyttää kenenkään päässä noin hyvältä?

Pointtini oli kuitenkin kertoa, että onpa kerrassaan tyylikäs ihminen siinä. Aito. Ja pahoitteluni hiustenvärirasismista, ei ollut tarkoitukseni valita tahallisesti kaikkiin kuviin tyyliniekkaa vaaleatukkaisena.

kuvat: http://carey-mulligan.net/photos/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.