Mistä täydellistä maalia?

Olisi ihana, jos olohuoneessa olisi täydellinen vihreä seinä. Sitä sävyä ja tunnelmaa on niin vaikea selittää. Sellanen murrettu, metsän- ja mullanmakuinen ja ehdottomasti lämmin. Mihin olisi helppo yhdistää sopivasti uutta ja vanhaa, enemmän vanhaa. Tummaa puuta ja lämpimiä punaisen sävyjä ja ruskeeta. Semmoinen vihreä, minkä edessä olisi kerrassaan nautinnollista juoda teetä suurista kupeista ja jonka vieressä teemakua ei tarvitsisi harkita, kun kaikki maistuisi.
Sitten voisi olla raskaat verhot vanhaa kangasta, vaikka samettia, ja huoneen poikki kulkisi koristeellinen sermi.
Yritin metsästää täydellistä seinää internetin uumenista, mutta pyh. En löytänyt. Ajatukseni taitavat olla poissa muodista, sillä vastaan tuli vain tälläisiä haaleita ja liian iloisia: (kauniita nämäkin, mutta ei sitä mitä haen)

Vihdoin aloin löytää muutaman seinän miltei oikeaa sävyä. Sistuksessa ei vaan ollut kehuttavaa.

Loppujen lopuksi onnistuin kalastamaan tälläisen kuvan, joka on kaikista lähimpänä seinähaavettani- vaikkakaan ei riittävän lähellä. Täytyy jatkaa metsästystä.
kuvien lähteet:
(ja hoi palaute on mieluista. Tulisitko teeretkelle vihreän seinän huudeille vai nousiko oksennus kurkkuun?)

10 kommenttia

 1. Lilli-Marjukka 27.7.2011

  Miekin tykkäisin vihreästä seinästä. Ja Jyväskylän kodissa meillä olikin ihana mintun vihreä seinä olohuoneessa <3 Täällä maalla seinä väittää olevansa graniitin punainen.. empä tiedä.

  Käyn jatkossakin nyt kun meidän tietokone taas toimii :)

  -Lilli

  Vastaa
 2. Henriikka 27.7.2011

  Hih käy vaan, mukavaa.

  ja huh jes vertaistukea, ehdin jo hätääntyä että onko vihree iha täysi fiasko. Mutta ei ei, kunhan saadaan kämppä johon vuokranantaja antaa maalata, niin vihreetä kehiin.

  Vastaa
 3. Miska 28.7.2011

  Mulla on hei ollu joskus täysin vihree kämppä. Maalasin ite. Meikä on ylläreitä täys vaikkei naamasta aina itekään usko :D

  Vastaa
 4. Henriikka 28.7.2011

  no oliskos sulla mulle sitten hivenen maalia? elämä yllättää ja teiksi.

  Vastaa
 5. Miska 28.7.2011

  Säilytin sitä varmaan kaks vuotta mut sit heitin pois, sortsi. :(

  Vastaa
 6. Tanja 29.7.2011

  Mä halusin maalata keittiön seinän sellaisella ihanan omenaisen vihreällä maalilla. Siitä tuli maalipinnan kuivuttua enemmänkin haljun päärynäjäätelön värinen ja nyt olen yrittänyt olla tuijottamatta tota rumaa seinää jo kahden vuoden ajan. Ei tee mieli juoda aamukahvia sellaisen seinän vieressä, jonka väristä ei tykkää. Nyt lähtee väri vaihtoon, on meinaan tosi vaikeaa löytää oikeansävyinen vihreä :(

  P.S. Tää on ensimmäinen blogi, jota nähtävästi seurailen ihan oikeasti ;-)

  Vastaa
 7. Katinen 29.7.2011

  Oon nyt lukenu blogis tän astiset kirjotukset ja tykänny kovasti (aikomus siis lukee loputki!). Yleisenä palautteena, niin sun kuvat on kauniita ja osin veikeitä, valokuvientykkääjä tykkää. Kirjotukses on toisaalta selkeetä ja ytimekästä ja kuitenki leikittelevää ja nerokasta, sul on sana hallussa! Kokonaisuuessaan ihanan persoonallinen ja mielenkiintonen blogi, jota jaksaa oikeesti lukee.

  Ja mitä vihreeseen seinään tullee, niin jo ton sun alkukuvailun perusteel tekis miel juua teetä sen äärellä :D Mut kuulostaa just hyvältä, ihanan rohkeeta. Toivottavasti löyät etsimäs ja päästään tääl ihailee unelma seinää.

  Vastaa
 8. Henriikka 29.7.2011

  Tanja: voi että harmittaa sun omenanvihreän puolesta. Toivottavasti uudesta tulee mieluisampi, pidän peukkuja.

  Kun taas se että jaksat pysyä kanavilla täällä blogissa on iloinen uutinen, sitä kun niin usein pohtii, että kiinnostaako ketään ihan tosissaan. JES.

  Katinen:

  Kiitos palautteesta! Ihanan analysoivaa, juuri tollasta tarvii, että tietää missä kehittyä ja mikä on mennyt nappiin. Pyrinkin siihen, että blogiteksti voi olla vähän sanaleikkiä, huumoria ja sarkasmiakin. Maailmaa en kuitenkaan tällä blogilla pysty pelastamaan, niin turha edes yrittää mitään tieteellisiä esseitä.

  Toivottavasti loppulukemisetkin innostaa ja kiinnostaa.

  Vastaa
 9. papz 18.8.2011

  minun kruunu tuolla katossa!

  Vastaa
 10. Henriikka 19.8.2011

  vai että sinun kruunu! ei voi sanoa kuin että VAU.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.