Krokettia kaikelle kansalle

AAAAAA. Kohta on nurmikko-ajat ohitse ja tajusin, että olen unohtanut avautua yhdestä kesän ihmeestä! Vielä ehtii avautua ja kokeilla.
Kaverillani on siskojensa kanssa kroketti-kerho. Leikkimielisesti perustettu ja erittäin epävirallinen, mutta he saavat suurta nautintoa, kun vaihtavat kaulukselliset merkki t-paidat päälle ja astelevat pihanurmelle asettelemaan portteja. Kaikki tapahtuu sivistyneesti ja arvokkaasti ja peli käydään rehellisin keinoin.
Itse en ole yltänyt (ihan vielä) tälle levelille, mutta jesss olen löytänyt uudestaan kroketin lumon, joka nappasi lapsuudessa moni kesäpäiviä haltuunsa. Kroketti-mailalla palloon tähtääminen ei ole mahdotonta, ratoja voi muokata mielensä ja aikansa mukaisesti ja peliin mahtuu monen monta osallistujaa.
Erikoisuuksia voi kehittää: Portteja voi asentaa ojiin, liukumäkiin, hiekkalaatikoihin, ämpäreihin ja vaikka minne. Lapsena pelasimme siivosti pienellä alueella, nyt käytössä on ollut koko pihapiiri. Mahtavaa, kun saa ladata oikein sielunsa kyllyydestä, kun seuraava portti on toisella puolella pihaa. Pallot ehkä kärsivät pidemmistä välimatkoista hitusen enemmän, mutta se kuuluu pelin luontoon.

Juhannuksena pelasimme 8-hengen porukan kanssa joukkuettain ja kappas, sisareni kanssa veimme voiton. (hyvä näin, olen surkea häviäjä.) Palkinnoksi meidät patistettiin paistamaan lettuja koko sakille. Tää jees.
Nyt paikalla rakkaat ihmiset rynnätkää halpahalliin hankkimaan kroketti ja nurmelle a-a-a-au.
Kuvien lähde: www.cqout.com

3 kommenttia

 1. Ella 6.8.2011

  A-a-a-au. Nyt on kai vissiin pakko rynnätä halpahalliin hankkimaan kroketti. Voi minkä teit! :D (Saiskohan Kirkkopuistossa pelata?)

  Vastaa
 2. Henriikka 6.8.2011

  JESSSSSSSS suunnitelma toimii! Saitko pelikaverit ja kirkkopuiston nurmikon nurin?

  Vastaa
 3. Ella 6.8.2011

  On vähän liian huono sää. :( Käytiinkin Kolmikulman S-kaupassa ja tehtiin ruokaa. Melkein yhtä kivaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.