Lisää kaunista Aasiasta

Tässä tulee lupaamani toinen aasialaismalli! Liu Wen (s.27.1.1988) osallistui taannoin (vuonna 2005) kansainväliseen malli-kilpailuun. Voittoa ei tullut mutta kilpailu tuotti työtarjouksia ja nousi lopulta suureen menestykseen malliuransa alkutaipaleella. Tätä nykyä hän on työskennellut Kiinan muotilehdille kuten Voguelle ja Harper’s Bazaarille. Vuonna 2007 Liu Wen nousi kansainväliseen menestykseen poseeratessaan Karl Lagerfeldin ja Viktor and Rolfin vaatteissa. Tästä eteenpäin töitä on sadellut ja suosio on kasvanut. Twitterissä häntä seuraa lukuisat ihmiset ja vuodesta 2010 Liu Wen on toiminut Estée Lauderin kasvona. Vuonna 2009 hän oli ensimmäinen itäaasialainen nainen, joka on esiintynyt Victor Secretin muotinäytöksissä. Tällä hetkellä entinen turismin parissa työskennellyt Liu Wen on yksi maailman halutuimmista malleista. Mallin uransa jälkeen hän on paljastanut haaveilevansa valokuvaajan tai näyttelijän hommista.
Lähteet: www.style.com

2 kommenttia

  1. Anonymous 20.8.2011

    Ooo mikä meikki ensimmäisessä kuvassa! Btw edellisessä jutussa kirjoitit aasialaisista kauneisihanteista. Siellä on kyllä todella kauniita naisia. -Emma

    Vastaa
  2. Henriikka 20.8.2011

    No niin on kyllä todella rajut meikit! mutta oh, miten kauniita ihmisiä. Täytyy tässä joku päivä avautua vielä tummaihoisten kauneudesta.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.