Vogue’s Fashion Guide to the Spring

Olen vähän semmoinen tyyppi, joka ei ole aina niin perillä siitä, mitä on tulossa muotiin puolen vuoden päästä. Syksyisin fiilailen syksyä ja keväisin kevättä ja tartun kyllä nopeasti markkinoille tulleisiin kummajaisiin, mutta elelen suurimmaksi osaksi sumennossa, mitä on paljastettu ensi sesongin muotisysteemeistä. Toisaalta ihailen niitä, jotka ovat edelläkävijöitä ja mukana muodinjunassa, toisaalta olen erittäin tyytyväinen tähän: voin olla mielissäni niistä ajankohtaisista reileistä ja elää silmät ummessa muulta.

Tänä viikonloppuna olen kuitenkin sairastellut ja näin aikaa on jäänyt ”ylimääräiselle”. Poikkeuksellisesti selailin netistä, mitä kevät mahtaa tuoda tullessaan. Hameita oli paljon ja malleja, jotka näyttivät onnettomilta. Hauskaa oli myös selailla uimapukuja: tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta maata biitsillä aurinkoa palvomassa. Parhaat kuvat löysin Voguelta ja niistä suurimpia fiboja synnyttäneet kuvat seuraavaksi:

Lähteet: http://www.vogue.com/guides/vogues-fashion-guide-to-the-spring-2012-collections/

7 kommenttia

 1. annie 30.10.2011

  Catwalkilta tuntuu aina löytyvän ne kaikkein hullunkurisimmat asut ja tulee aina välillä tuumattua että pukisiko joku ( muu siis kuin lady gaga ) tuon päälleen. Mutta sä onnistuit kerää niitä ’inhimillisen’ näkösiä vaatekappaleita. Erityisesti tuo musta mekko aika alussa ja kultainen maximekko ja tuo valkoinen mekko, missä on vyön kaltainen asuste :)

  Vastaa
 2. Anonymous 30.10.2011

  Diggaan kiiltäviä violetteja shortseja ja vaaleansinistä hametta. Vaaleanpunaiset kukat uima-asussa ei ihan iske.

  – Rita

  Vastaa
 3. Henriikka 30.10.2011

  Catwalkeilla tuntuu aina olevan maalia naamassa ja verhot mallien päällä. Mutta jotenkin tuntui, että tuolla Voguen jutussa oli kerätty aika hyvin kaikkia ihan normaaleillekin ihmisille suunnattuja juttuja. Tykkään kyllä niistä hulluistakin, kunhan siitä ympäriltä vähän karsii, sehän siinä kai on tarkoitus. Näyttää sesongin tyyli todella kärjistetysti. Ja toi kultainen maksimekko oli musta iha mieletön ah.

  Ja rita noi violetit sortsit on niin jees, vaaleansininen hame on aika random ja siks se jotenkin viehättää.! Minuakin.

  Vastaa
 4. Anonymous 31.10.2011

  LIIAN LAIHOJA NAISIA!

  Vastaa
 5. Henriikka 31.10.2011

  Ovat kyllä suhteellisen kaposia. Mielestäni mallienkin ihannekroppaa voisi nostaa tuosta langanlaihasta hitusen pehmeämpään. Tekisi mieli antaa pikkuisen omalta lautaselta, tai vaikka leipoa heille muutama pulla.

  Toisaalta on muistettava, että suurin osa heistäkin on saanut geeneissään sujakan ulkomuodon, eikä se ole ollut valinta. Että jos yhteiskunnassa ei saa ketään sanoa ”liian lihavaksi” niin ei kai ”liian laihaksikaan”.

  Vastaa
 6. Vaatteita Netistä 3.11.2011

  Olen samaa mieltä että noita mallien ihannemittoja tulisi hieman tarkistaa.. Ei nyt mitään lihavia tarvis olla mutta ei ihan noin hoikkiakaan..

  Vastaa
 7. Henriikka 3.11.2011

  Sanotaanko, ettei sellaisia joilta kaikki luut paistaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.