80’s AH-aHahahah!

Lähden tästä illaksi viipottamaan kasarikekkereille. Mun täytyisi kai jo kreppaa tukkaa tai pitää paplareita, neuloo nopsasti mahdollisimman räikeet säärystimet tai kuunnella Madonnan kasarihöyryjä. Mutta minä vaan siivoilen kämppää. Olen kuitenkin siinä mielessä ahkera, että etsiskelin inspis-kuvia internetin ihmemaailmasta. Tässä jakoon muutamia:
Vaatteet: säärystimet, Member Only jackets, kivipestyt farkut, olkatoppaukset, paljetit, muovikengät, Ray Banit, värikkäät villapaidat, neonväriset hiihtohaalarit, collget, alusvaatteet asusteina..
Hiukset: Permanentit, etutukka kikkaralla, rokkitähdet, poninhännät päälaella, kreppiraudat, papiliotit, takapiiskat, pörröpäät, donitsit ja muut hiuskoristeet…
Madonna veti kasarin tyylillä. Hän veti överiksi maun kanssa ja ehkä nykypäivän kasarifanit (kuten minä) yrittävätkin löytää kaiken sen räiskeen, hiusmeren ja värimaailman keskeltä jonkun kultaisen keskitien.
Taidan tästä lähteä kreppaamaan hiuksia.
Henriikka
Lähteet:
insidethecostumebox.blogspot.com

cliqueypizza.wordpress.com
thegreat80s.com/80s-Fashion.html
1headhoncho.blogspot.com/2011/04/80s-hair.html

6 kommenttia

 1. Anonymous 11.11.2011

  oi rakastan 80-lukua, haluisin itekkin kasaribileisiin!

  Vastaa
 2. Anonymous 11.11.2011

  Miten musta tuntuu, että tuon toisen kuvan asun voisi löytää liki kenentahansa tunnetun muotibloggarin blogista ?:D Ehkä ilman seilori lakkia kuitenkin. Itse voisin ainakin kotiuttaa tuollaisen neuleen shortsit ja korut koska vaan!

  Vastaa
 3. annie 11.11.2011

  oon niin kade. mä haluun kans teema bileisiin. kaikilla tuntuu olevan teemabileitä ja mä en malta oottaa uutta vuotta ku vihdoin pääsen sellasiin.

  Vastaa
 4. B 12.11.2011

  Me tahdotaan kuulla Jannen viime yöstä! Seikkailu!

  Vastaa
 5. Henriikka 13.11.2011

  Anonyymit: KYLLÄ, kasari on mieletön. Kuitenkin ehkä hillittynä käytettynä parempi, pieninä paloina eikä ihan täyskokonaisuutena.

  Ja kyllä, toi toinen kuva on kun suoraan nykypäivän trendeistä, vaatekauppojen ikkunoista. Ja on kyllä harvinaisen herkku kokonaisuus.

  Annie, eihän mikään estä sua järjestämästä teemajuhlia? :-)

  B: Hahahaha, Jannen viime yön seikkalu oli mieletön. Saattaa olla myös mahdollista, että se on rakkaan ystävämme Ville Kukkoskan fiktiota.

  Vastaa
 6. annie 13.11.2011

  Ihmisten puute lähinnä estää. En oikeen tunne täältä ketään :( toivottavasti tämä tilanne tästä muuttuu.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.