Hulluuden partaalla.

Vaaleanoranssit hiukset tekevät minut hulluksi, eivät jätä rauhaan. Oi pitäisikö minun uhrata hiukseni, joita olen nyt jo yli vuoden pitänyt värjäämättä? Voi hyvä sylvi, kuinka kauniit hiukset nuo ovat!
– Ja sitten minulle kuitenkin kävisi AnnaPuut, että kaikki ihmettelisivät, miksi hän meni ja värjäsi, kun vaaleat olivat niiiin paljon paremmat? Mikäs kapinallinen hän nyt kuvittelee olevansa? Toisaalta, eikös ihminen saa tehdä mitä huvittaa? Eikös se ole yksi elämän suurista lysteistä? Enkai teininäkään niin suuresti välittänyt, kun isoveljeni pilkkasivat, kun lähdin ”verhot päällä kouluun”.
 
Kesä tekee minut hulluksi ja hullun hauskaksi. Heehee. Olen hauska tyyppi. Onnelliseksi sen sijaan tekee se, että sain kuin sainkin hankittua liput loppuunvarattuun Wannabe Balleriinojen kevätspektaakkeliin ja pääsen illalla nauttimaan korkeakulttuurista. Eläköön tyllit ja puput!
-Henriikka & Summer Mood
Ps. Huppariarvonnan voitti Kaisa S. Tsekkaapa mailisi, olen laittanut iloista postia.
Kilvat eivät kuitenkaan jää tähän. Kannattaa tulla huomenna katsomaan, millaisen maailman siisteimmän kisan laitan pystyyn.
Kuvat: Wildfox

22 kommenttia

 1. Oona Blogi 23.5.2013

  Ihania kuvia <3

  http://www.oonablog.blogspot.fi

  Vastaa
 2. Anonymous 23.5.2013

  uuuu, oranssit on kyllä mageet. ei käy kovin monelle, mutta just sulle vois käydä! :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Ui niin minustakin tuntuu! Mutta uskaltaisko, iiik.

   Vastaa
 3. Anonymous 23.5.2013

  mun mielestä on kaks vaihtoehtoa: joko perus hiukset ja värikkäitä(siis tosi värikkäitä) vaattetita, tai värikkäät hiukset ja aika vähän värejä jottei näytä wannabe ”muotitietoiselta” :D mut jos on räväkät hiukset niin sitten sopii semmoset vaatteet joissa on jänniä leikkauksia ja värit jätetty

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Se on kyllä ehkä totuuskin. Joutuisin mahdollisesti karsimaan vaatekaappini värit sadasosaan nykyisestä, jos hiuksistakin tulisi tuon väriset. Hmmmmm.

   Vastaa
 4. Anete Grinfelde 23.5.2013

  Amazing photos – love this ”I hate mondays” sweater!

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   YEpp! I love that also, even though I don’t even hate mondays haha.

   Vastaa
 5. Ira 23.5.2013

  mut tommostahan vois kokeilla vaikka niillä kevin murphyn color bugeilla, kun ne kumminki lähtee pesussa pois jos ei natsaakkaa :)

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Mutta jotenkin oon vähä pelokas niiden kanssa. En usko, että ne lähtee aivan täysin, kun omat hiukset on niin tosi vaaleat hmmm. Vai tiedätkö niistä tarkemmin?

   Vastaa
 6. Hanna 23.5.2013

  Eih, älä värjää! Itse olin kolme vuotta värjäämättä ja sillä ihanalla omalla vaaleahkolla luonnollisella hiusvärillä jonka saamiseen kului monen monta vuotta. Sitten pikkuhiljaa hiipi hirveä himo luonnolliseen oranssinpunaiseen. Viime marraskuussa värjäsin ja nyt puolen vuoden jälkeen riittää. Kaipaan omaa väriäni ja kohta on päässä vaalennetut raidat, vaikka kuinka boikotoin kemiallisia värejä (punaisenkin värjäsin hennalla). Sitten pitääkin vain kasvatella (onneksi ei ole niin hurja väriero kuitenkaan)..

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   No juuri tällaisten kommenttien takia mä oon aina vaan lykännyt sitä värjäämistä. Mulla oli joskus kunnon punaiset ja oli siinä kyllä duunia saada ne omanvärisiksi. Nyt kun ne vihdoin olisivat luonnolliset ja hyväkuntoiset, ei ehk kannattaisi lähteä testailemaan.

   TOISAALTA, hiukset on uusiutuva luonnonvara. Eniten rasittaa tyypit, jotka koko elämänsä miettii, että haluisivat tehdä hiuksilleen jotain, mutta eivät koskaan tee.

   Vastaa
 7. Hanna 24.5.2013

  nuo sopisi siulle ihanasti ! ja Anna Puulle sopii kanssa, ei oo yhtään huonot vaikka muut sanoo mitä <3

  tuuppa neito kuuntelee Constablesii lauantaina Semifinaliin, jos yhtään inspaa :) listalle vois myös päästä http://rewindandplayagain.blogspot.fi/2013/05/voita-nimi-listalle-255-constables.html

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Anna Puulla oli ehk se hassu juttu, että oranssien hiusten mukana tuli ne jäätävät kajaalit. Tykkään hänellä semmosesta luonnollisuudesta.

   Ja oi vitsi, kun missasin musatkin. Kyllä mä tuun vielä Constablesia kuuntelemaan, ovat hyviä.

   Vastaa
 8. Anonymous 24.5.2013

  jäi huppari saamatta… mutta varmasti käyn ostamassa omani, ihastuin kovasti!<3 nyt oon ihan jännittyny, mietin minkä kisan pistät pystyyn ;D

  aurinkoa!

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   KÄY IHMEESSÄ ostamassa, se on RAKKAUDEN HUPPARI.

   aurinkoa sinnekin päin! Toivottavasti Poola Katarynan kisa miellytti.

   Vastaa
 9. Anonymous 24.5.2013

  värjää vain, elämässä pitää tehdä sitä mitä haluaa! ;)

  Vastaa
 10. ah kun itsekkin saisi tuon väriset! ja kannattaa, helpostihan ne saa takaisin jos alkaa kyllästyttämään;)

  http://just-add-imagination.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Niinpä, tota mä oon kelaillut. Haalen värin saa aika näppärästi pois. Toisaalta taas sitten ne pitää taas ”värjätä” takaisin, kun vihdoin oon saanut päähän oman värini.

   Vastaa
 11. Anonymous 25.5.2013

  olet kyllä niin persoonallinen että kävisi tosi kivasti :) tai maybe dippivärjäämällä? helpompi ainakin päästä eroon jos iskee paniikki !

  Vastaa
  • Henriikka 2.6.2013

   Dippi ei tule kuuloonkaan. Se on kaikki tai ei mitään, hahah oon tässä suhteessa aika ehdoton. Vaikka dipit on kyllä tosi kauniita.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.