Keittiön uudet hyllyt.

Siinä missä tyyliasioissa toimin aika vikkelästi, on sisustuksen kanssa asian laita vähän toisin. Saatan suunnitella vaikka minkälaisia juttuja kotiimme, mutta toteutuksissa venyy useampi kuukausi. Siinä on hyvät ja huonot puolensa, nimittäin toisaalta hitaus turhauttaa ja lamauttaa, ja ainakin omalla kohdallani venyneet suunnitelmat vain saavat ahdistumaan ja ärsyyntymään. Toisaalta sisustusratkaisuja ei vaihdeta sormia näpäyttämällä, niin kuin ahdistamaan alkanutta paitaa.
Mutta itse asiaan. Meidän keittiössä on vihdoin lautahyllyt kaikille peltipurkeille. Makaronit, riisit, kahvinpavut, suolat, sokerit ja puurohiutaleet ovat viimein kauniissa järjestyksessä.
Sisustus on minulle visuaalisuuden hehkutusta, mutta myös paljon muistojen tallettamista arjen keskelle. Olennaisena osana asuntoamme ovat esimerkiksi eri matkoilta tuodut esineet ja asiat. Uusien keittiönhyllyjen takaakin löytyy tarina: laudat ovat häistämme, opastekylteistä. Toisessa lukee Henriikka ja toisessa Janne.
Laudat kiinnitettiin Ikeasta aikoinaan hankittuihin valkoisiin hyllynpidikkeisiin. Laudan reunot jätettiin tahallisesti huolimattomaksi, ja kaikki laudoissa olleet naulat jätettiin paikalleen.
Miltäs näyttää? Varmaan tulee ainakin selväksi, että peltipurkit ovat heikkouteni. Onneksi eivät sentään lasilinnut, purkkeja kun voi myös johonkin käyttää.
Nyt sukellan vapaan lauantain ja Ravintolapäivän viettoon. Jihuu!
-Henriikka

10 kommenttia

 1. Ihanat.

  Vastaa
 2. Pieni Lintu 16.11.2013

  Oi mikä purkkikokoelma!!! <3

  Vastaa
  • Henriikka 21.11.2013

   Niitä on ehkä muutama liikaakin… Saan niistä vähän ystäviltäni kuittia.

   Vastaa
 3. Anonymous 16.11.2013

  Ne voi täyttää esimerkiksi kahden euron kolikoilla.

  Vastaa
 4. Silja Maaria 16.11.2013

  Ihana ajatus tuon kaiken takana. Ettei lintuja vaan sisältöä. Ettei mitä tahansa lautaa, vaan merkityksellisiä puunpalasia. Voi rakkaus! :)

  Vastaa
  • Henriikka 21.11.2013

   Joskus on mukavampi, kun on ympärillä muistoja silkkojen tavaroiden sijaan.

   Vastaa
 5. Hosuli 17.11.2013

  Vaikuttava peltipurkkikokoelma! Suloisesti passaavat yksiin hyllyjen kanssa.

  Vastaa
  • Henriikka 21.11.2013

   Juuri kuulin, että eräskin Jemina oli kuullut lempeää kettuilua poikaystävältään purkkikokoelmastaan. Oli poju kuulemma hiljentynyt, kun Jemina oli näyttänyt kuvan näistä notkuvista hyllyistä. Hih. Kiitos.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.