Pikkunaisia.

IMG_8491 kopio

Meillä on perheessä vähän sellaisia hassuja naisia. Minä, joka hekotan alituiseen ja juttelen kassahenkilökunnalle mukavia aina vartin liian pitkään. Sitten on siskoni Roosaliina, joka laulaa ja hyräilee taukoamatta arkipuuhia tehdessään. Biisit vaihtelevat virsistä Good Charloten vanhaan tuotantoon, eikä hän muista koskaan kappaleista kuin muutaman lauseen, korkeintaan yhden säkeistön. Sitten on vielä äiti, joka näkee elämässä vain hyvää, eikä vieläkään tiedä mitä tarkoittaa mystinen sana ”stressi”.

Roosaliina on ehkä juuri ja juuri sen 160 senttimetriä, minä ja äiti muutaman sentin alle. Mutta kun nämä pikkunaiset viettävät laatuaikaa, lempeää kettuilua ja kovaäänistä naurua tulee kuin kymmenestä miehestä konsanaan.

IMG_8502 kopio IMG_8503 kopio IMG_8524 kopio

Viime lauantain vietimme intensiivisesti seikkaillen. Aloitimme Mokon brunssista ja jatkoimme joulumyyjäisiin, pikkuputiikkeihin ja keskustan tungokseen. Pilkkasimme äitiä rakkaudella taas kerran kaikesta ja nauraa räkätimme rakkaudella päälle.

Mutta sitä kovasti ihmettelen, kun ylemmässä kuvassa äiti näyttää niin nätiltä hymyillessään, niin miksi me tyttäret näytetään aivan porsailta seuraavassa? Onko syy siis isässä?

IMG_8538 kopio IMG_8573 kopio IMG_8575 kopio

Olen lähiviikkoina jakanut paljon arjen juttuja. Ihan vain tunnelma- ja tilannekuvia joulukuun keskeltä. En tiedä onko ne teidän mieleen, mutta aurinkoa on niin vähän ja hyviä tilanteita paljon, että on käytettävä tämä aika hyödykseen näin.

Ääliömäisimmät tilannekuvat jätän salaisiin arkistoihin naurattamaan helmikuun pakkasten keskellä. Esimerkiksi sen, missä pyllistän kameralle autuaasti.

IMG_8593 kopioIMG_8591 kopio

 

Mutta tänään lipuu laivan Helsingin satamasta kohti lyhykäistä Tukholman lomaa. On tätä odotettukin, halleluja! Rauhaa ja rakkautta kaikille avokätisesti.

-Henriikka

10 kommenttia

 1. Pieni lintu 18.12.2013

  Awww – ihana postaus! :)

  Vastaa
 2. Aino 18.12.2013

  Arjen pienet suuret jutut on just niitä parhaita! Ihana postaus, vaikutatte kaikki tosi symppiksiltä! :)

  Vastaa
  • Henriikka 23.12.2013

   No hyvä niin, itsekin tykkään arjen fiilistelystä ja sen vuoksi tämä blogikin on taannoin perustettu. Kiitos!

   Vastaa
 3. Heli 18.12.2013

  Voi, olette niin kauniita! :-)

  Vastaa
 4. Eela 18.12.2013

  Mahtavaa pikkunaisenergiaa!

  Muistan kun joskus kirjoittelit ihanasta Frankie-lehdestä ja tänään hokasin, että täällä Ruotsissa sitä myydään paikallisella ärrällä! Voi ropoparkani, mutta kiitos tuosta suosittelusta kuitenkin:)

  Vastaa
  • Henriikka 23.12.2013

   EIKÄ! Epäreilua, että sinä saat ihanan Frankien lehtikiskalta ja minä joudun vieläkin tilaamaan jokaisen numeron erikseen, haha. Voit maksaessasi aina miettiä, että minä maksan jokaisesta lehdestä vähintään tuplahinnan.

   Vastaa
 5. iduska 20.12.2013

  Minä tykkään fiilispostauksista. Kivoja kuvia ja olette kyllä kaunis kolmikko :)

  Vastaa
  • Henriikka 23.12.2013

   No se on kiva kuulla. Niitä kun väkisinkin tulee aika paljon. Toimiva kolmikko olemme kyllä, pakko myöntää.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.