Sushia riemupäivään.

IMG_7531_8

Tämä on taas niitä päiviä, kun ei ole paljon sanottavaa. Katson tätä ruutua ja sushirullia, ja syvin ymmärrykseni tästä hetkestä on tunne, että kalarullat kelpaisivat kyllä tänäänkin. Olen hiihdellyt syksyn ennätyksellisen hyvissä tuulissa läpeensä, mutta tänään väsyttää. Ja nälättää. Ja kiukuttaa. Poljen jalkaa ja tajuan miltä tuntuu lapsesta, joka ei oikein saa tunteitaan ulos.

(Janne tuli olan taakse nauramaan mun tekstille. Sanoi, että olen kyllä nähnyt parempiakin päiviä)

IMG_7524_8IMG_7532_8IMG_7529_8

Pidän sushista äärimmäisen paljon. Syön sitä siitäkin huolimatta harvoin. Jotain (etenkin näin kalliita) juttuja kannattaa säästellä juhlapäiville. Eilisen synttärijuhlan kunniaksi lounastimme Tampereen Sweet Sushi & Cafe -nimisessä pikkuravintolassa, Koskikeskuksen vieressä. Ruoka oli hyvää ja vihreä tee tyynnytti mieltä. Paikan japanilaiset pitäjät sulattivat vieraanvaraisuudellaan kylmän helsinkiläisen sydämen.

IMG_7536_8

 Selviän tästäkin aivottomasta päivästä sen voimalla, että jossain sijaitsee ravintola, jonka vaaleanpunaiset seinät ja niihin käsinmaalatut sushipalaset luovat lakkaamatta euforiaa.

– Henriikka

Ps. Kiitos kaikista kommenteista koskien blogin ulkoasua ja muutoksia. Pyrimme huoltamaan kaiken ja kaikkea mitä pikimmiten.

6 kommenttia

 1. Nimetön 3.12.2013

  Pakko kommentoida, koska sain ehkä maailman pahimman/parhaimman fläsärikohtauksen äsken; olen aivan varmasti lukenut tämän posteuksen joskus ennen!! :D

  Vastaa
  • Henriikka 9.12.2013

   MITÄÄÄÄ! Näetkö sä mun blogijutuista enneunia! Mä en tietääkseni ole edes koskaan julkaissut sushikuvia blogissa, saati juuri näitä.

   Vastaa
 2. Iida L. 4.12.2013

  Jee paljon onnea blogimuutosta! Samoin synttäreistä :) Kumpaakin näin muodikkaasti myöhässä.

  Vastaa
  • Henriikka 9.12.2013

   Kiitos kaunis Iida. Molemmat olivat kyllä kivoja juttuja elämässä.

   Vastaa
 3. roosa 8.12.2013

  sun asu on savy sävyyn sushien kanssa !

  Vastaa
  • Henriikka 9.12.2013

   UIJUI! Niin onkin. Olen jo niin tyylikäs, että kaikki tapahtuu vain sattumalta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.