Bongattu tiikeri ja rentoilevat karhut

IMG_0272 (kopio)

Korkeasaari, vähintään kerran kahteen vuoteen, mieluummin kerran vuodessa. Tänä kesänä se päivä oli eilen. Paahtava helle ja mangomelonijätskiä. Rentoilevat, nauravat karhut ja lämmöstä uupuneet apinat. Sanon aina, että voin kääntyä kotiin, kun olen nähnyt tiikerin. Mutta tänä vuonna jaksoin vielä pari tuntia sen jälkeenkin. Pikkupanda oli suloinen, samoin leijonanpennut. Nalletikkarit jäivät odottamaan viileämpiä säitä.

IMG_0165 (kopio)IMG_0281 (kopio)IMG_0176 (kopio)IMG_0155 (kopio)IMG_0166 (kopio)

Eikä meillä muutenkaan ollut liian laiska viikonloppu. Kun isoveli tulee kylään, ei ole aikaa liialle lööballe. Arvatkaa missä olimme lauantaina? Serenassa! Juuri siellä, mistä telkkarissa lauletaan. Viimeksi 10-vuotiaana siellä käyneenä olen haaveillut kymmenisen vuotta comebackista ja vihdoin aika oli kypsä. Neljä täysikäistä porhaltaa viimeisen päälle innoissaan perhelipulla: luonnollisesti kaksi aikuista ja kaksi lasta. Minä, Janne, isoveikka ja sisko.

Taas kerran tajusin, että elämä on parasta, kun ei ota elämää ja itseään liian vakavasti. Haluan ympärilleni ihmisiä, ketkä voivat nauraa itselleen. Suorastaan kerään heitä ympärilleni. Ei ole tänä kesänä naurattanut monesti yhtä paljon, kuin liaanin päästä veteen heitetyn, kyljelleen läsähtäneen pommin jälkeen.

IMG_0251 (kopio)IMG_0275 (kopio)IMG_0293 (kopio)

Päässä oli Kirsi Nisosen upea rusettipanta, päällä farkkulappuhaalarit, jaloissa keltaiset sniikkerit. Kesälomatyyliä viimeiseen pisaraan saakka. Kaulassa filmikamera, joka veljeni epäilyistä huolimatta oli ihan oikeasti kuvaamista, ei tyyliä varten. No, ehkä vähän tyyliäkin.

Aktiiviviikonlopun jälkeen uuteen alkaneeseen viikkoon vähän väsyneenä. Kaipaisin kovasti lisää unta. Sitä onneksi saa ihan ilmaiseksi. Kaipaisin myös viileitä syysiltoja. Pelkään mahdollisen, massiivisen intiaanikesän jättävän jalkoihinsa lempivuodenaikani.

Murheilu sikseen ja aurinkoon.

– Henriikka

8 kommenttia

 1. Voi syksy, toivottavasti se on yhtä ihana, pitkä, lämmin ja värikäs kuin viime vuonna!

  Vastaa
  • Henriikka 6.8.2014

   Todellakin. Talvi voisi sitten saapua 23.joulukuuta kylmänä ja kauniina.

   Vastaa
 2. Pieni Lintu 5.8.2014

  Voi minua, tuosta kamerasta muistui mieleen se sun haaste – enpä ole muistanut filmikameraani etsiskellä..höh!!!

  Ihanat kuvat, olet söpö kameroinesi. :)

  Vastaa
  • Henriikka 6.8.2014

   Vielä ehtii, vielä ehtii! Voi lähde vielä mukaan. Vaikka yhdellä kuvalla.

   Kiitos.

   Vastaa
 3. Marsarsa 6.8.2014

  Kiitos junamatkaa piristävästä korvamadosta..! Yritän olla laulamatta ääneen Serena-laulua.

  Vastaa
  • Henriikka 6.8.2014

   Vesipuisto Surina… Se on vieläkin parempi versio. Olepa hyvä vain, ilo oli minun.

   Vastaa
 4. Heidi 7.8.2014

  Hei! Mistä Helsingistä löytää Kirsti Nisosen suunnittelemia asusteita? Mistä esim. tuon pannan olet löytänyt=)?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.