Eteläamerikkalaiset synttärikekkerit

catherine-mcneil-photo-shoot9catherine-mcneil-photo-shoot2catherine-mcneil-photo-shoot10catherine-mcneil-by-mariano-vivanco-for-vogue-russia-march-2014-7catherine-mcneil-by-mariano-vivanco-for-vogue-russia-march-2014-9 catherine-mcneil-by-mariano-vivanco-for-vogue-russia-march-2014-11catherine-mcneil-photo-shoot3 catherine-mcneil-photo-shoot4 catherine-mcneil-photo-shoot5 catherine-mcneil-photo-shoot6catherine-mcneil-photo-shoot7catherine-mcneil-photo-shoot8catherine-mcneil-photo-shoot12

Autossa ollaan, keula kohti Turkua ja peräsin kohti Helsinkiä. Pari työnvaihdosta johtuvaa vapaapäivää kruunataan Suomen Turkusessa, jossa juhlitaan rakkahan ystävämme ikääntymistä. Voi veljet, miten mukavaa.

Mutta mitä ihmettä? Kaveri on laittanut juhlien hataraksi teemaksi Etelä-Amerikan. Mitäs minä siitä muka tiedän? Sitä paitsi minua ei saa narutettua mukaan teemaan “puolitehoilla”. Se on kaikki tai ei mitään. Eli meidän tapauksessamme kaikki.

Takapenkki on täynnä Fidan mylläkkäpäiviltä haettua taminetta. Voi olla, että ne ovat autenttista EA-kamaa. Olemassa on kuitenkin myös vaihtoehto, että ne ovat jotain aivan muuta. Tuomio kuullaan tietysti vasta juhlissa. Jos näitä kuvia katsoo, niin meidän tyylimme on enemmän tuota autenttista mummojen päällä olevaa. Nämä Vogue-tyylit voi jättää suosiolla joillekin nuorikoille.

Kuvamateriaalia tulossa. Pysykää linjoilla! Ja nauttikaa viikonlopusta täysin siemauksin, olette hengähdyshetkenne ansainneet.

– Henriikka

Ps. Sunnuntaihin asti aikaa kysyä kysymyksiä ja vastata lukijatutkimukseen. Voin kertoa, että olen nauranut monien kommenteille raikuvasti ja myös liikutuksesta itkua pidätellen olen lukenut vastauksia. KIITOS.

Kuvat: Vogue Russia March 2014 / Catherine McNeil / Mariano Vivanco

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.