Onnea 4-vuotias blogi !

beautiful-cake

Niin siinä vain on päässyt käymään, että olen elänyt tiuhaa yhteiseloa Aamukahvilla-blogin kanssa jo neljä vuotta. Jos arvioin, että olen keskimäärin häärännyt blogin ääressä kaksi tuntia päivässä, se tekee 2920 tuntia yhteensä. Sievoinen summa. Olisin voinut opetella soittamaan ukulelea kaiken sen ajan. Rämpyttäisin tukka hulmuten pientä kitaraani ja laulaisin mukana. Jestas olisin hyvä!

Päätin kuitenkin laittaa kaiken ajan blogiin ja edelleen tuntuu, että se on ollut hyvä ajatus. Rakastan suomen kieltä, rakastan visuaalisuutta ja että voin tekstein ja kuvin piirrellä mielenmaisemiani interwebbiin. Nautin sosiaalisen median mahdollistavasta kommunikaatiosta ja kaupunkien rajojen yli ylettyvistä verkostoista, joissa innostetaan ja innostutaan. Ja kun kuulen jostain ilahduttavasta tai jännittävästä, pidän tunteesta joka palaa halusta päästä jakamaan uutisen muiden kiinnostuneiden kanssa.

Olen iloinen tästä fiilistelijöiden joukosta, iloinen tästä ja teistä toverit (silläkin uhalla, että joitain varmasti ärsyttää joka kerta, kun käytän tuntemattomista ihmisistä niin läheistä nimitystä kuin ”toverit”). Olen kiitollinen siitä, että jakaessani kauniin kakun kuvan tiedän, että joku haukkoo henkeään sen kauneudesta yhtä syvään kuin minäkin. Ja siitä, että tiedän teidän joukostanne löytyvän monia sellaisia, joiden mielestä blogin syntymäpäivät on oiva syy kesteille.

Kiitos kun olet. Kiitos kun luet, vaikka tämä hektinen videomaailma pyrkii tukahduttamaan kaiken kirjallisen voiman ja pysähtyneiden kuvien hienouden.

– Henriikka

Kuva ja kakun resepti: Adventures in Cooking

12 kommenttia

 1. Onnittelut 4-vuotiaalle!

  Ja pysähtyneisyys kunniaan.

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Thöydellakin. Video on video, kuva on kuva. Ei voi toisiaan korvata.

   Vastaa
 2. Laura - Made by me 20.7.2015

  Tiedätkö, luulen myös että se 2920 tunnin sijoittaminen blogijuttuihin on ollut ihan oikea sijoitus. Ja jos jonain päivänä koet palavaa halua opetella soittamaan ukulelea, senkin ehdit vielä tehdä :) Täytyy tehdä asioita joista nauttii! Onnea 4-vuotiaalle blogille :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Kyllä mustakin tuntuu siltä. Sitä paitsi tuntuu hienolta, että on onnistunut tekemään jotain systemaattisesti ja pitkäjänteisesti jo jonkun aikaa. Synkistely siis pois ja ylpeydellä bloggaamaan.

   Vastaa
 3. L 20.7.2015

  Onnea nelivuotiaalle! Ja kiitos tästä blogista. En juuri koskaan kommentoi, mutta olen lukenut juttujasi ihan ensimmäisistä kirjoituksista lähtien. Rakastan sun tapaa kirjoittaa! Niin hauskaa, niin nokkelaa, ja ennen kaikkea oikeakielistä ;) Ja visuaalisuus, ah. Piristät aina mieltä!

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Tuntuu aina niin hassulta, että joku on oikeasti ollut mukana jo niin pitkään. Kiitos, se merkitsee. Ja vaikka joskus joudunkin googlaamaan jotain yhdyssanasääntöjä, niin ainakin pysyy suomen kieli jotenkin hallussa.

   Vastaa
 4. Kaina 21.7.2015

  Kiitos kun kirjoitat! Älä lopeta :)

  Vastaa
 5. Pallero 21.7.2015

  Huikeen paljon onnea nelivuotiaalle! Seuraan jonkin verran blogeja ja sun on ehdottomasti yksi parhaista, ilahduttaa ja saa hyvälle mielelle joka kerta. Komppaan täysin L:n kommenttia :)

  Vastaa
  • Henriikka 29.7.2015

   Hello there Pallero. Kiitos kovasti. Kylläpä lämmittää. Onneksi en ole lähitulevaisuudessa lopettamassa tätä touhua, niin kovasti itsekin nautin.

   Vastaa
 6. Marie 27.7.2015

  Myöhästyneet onnentoivotukset. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.