Syysjunan kyytiin!

Olen siivonnut koko päivän ja suuren osan eilisestäkin. Pidän sellaisesta järjestelysiivoamisesta, jossa kaappeja ja laatikoita tongitaan ja niiden sisältä löytyviä asioita asetellaan parempaan järjestykseen. Inhoan sellaista siivoamista kuin imurointi, vessanpesu ja luuttuaminen. Niitä en tohdi tehdä nyt lomalla.

Janne aloitti juuri eväsleipien teon. Hän aikoo suunnata Flow-festareille eväsrasia kainalossa. Haluaa kuulemma säästää tämän päivän ruokarahat huomiselle, kun on luvattu sadetta: hyvä ruoka kompensoi kastumista.

Jään itse kotiin. Hipsin huoneesta toiseen – niitähän on hurjat kaksi – ja siivoilen vähän lisää. Heitän silloin tällöin Omar-karkin suuhun ja vaihdan biisin parempaan. Ja kuvien postikorttikasa: se odottaa kirjoittajaansa ja lähettäjäänsä.

Eilen sen tajusin: olen jo valmis töihin. Olen ollut jo pari päivää. Kohta on kolme viikkoa takana enkä tarvitsisi enempää. Saan sen toki menemään, mutta voi olla, että keskeytän lomani ja säästän muutaman extrapäivän syksyn päiviä ilahduttamaan.

En olisi ikinä uskonut itsestäni moista, mutta näin siinä vain kävi. Haluaisin jo kovasti työpöytäni ääreen, päivilleni rutiinit ja lounaille seuraa kollegoista.

Haluan hypätä syysjunan kyytiin ja fiilistellä muiden kanssa ”back to work, back to work!” Olenkohan ihan hullu?

-Henriikka

4 kommenttia

 1. Tuija Rajala 12.8.2016

  Mukavaa kun joku haluaa mennä töihin ennenkuin loma loppuu :) :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.10.2016

   Hihhii, me taidetaan olla aika harvassa. Vaikka ei sillä, en minäkään ihan aina valitse töitä, jos on mahdollisuus lomailuun.

   Vastaa
 2. Marie H 15.8.2016

  Loma on siispä tehnyt tehtävänsä! Itselläni oli ihan sama vikan lomaviikon alkaessa, olin jo ihan valmis palaamaan töihin ja rutiinien pariin. :)

  Vastaa
  • Henriikka 27.10.2016

   Loma todellakin ehti tehdä tehtävänsä. Aika ihana tunne oikeastaan, että on jo loman lopussa valmis jatkamaan töitä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.