Henriikka

Henriikka Reinman
Aamukahvilla

Kuva: Eeva Mäkinen

Aamukahvilla on monipuolinen lifestyleblogi – tai oikeastaan Aamukahvilla on elämäntapa ja seikkailu, jossa lukijat pääsevät Henriikan matkassa ihanien arkihetkien lisäksi maailman upeimpiin maisemiin eränuotioilta vuoristoihin ja soutuveneeltä kaukaisiin kyliin.

Blogi on urbaanin kaupunkielämän ja kauniiden luontoelämysten yhdistelmä, jossa puidaan muun muassa tyyliä, matkustusta, sisustusta, kulttuuria, ruokaa sekä pitkiä kahvihetkiä. Aamukahvilla yhdistää visuaalisen ilotulituksen ja kepeästi kulkevan, mutta usein syväluotaavan tekstin, jonka keskiössä on rivien välissä kulkeva sarkasmi ja intohimo kirjoittamiseen.

Blogia kirjoittaa Henriikka, väsymätön projekti-ihminen ja armoton fiilistelijä, jonka tarkoituksena on pitää itsetunnon ja itseironian suhde balanssissa ja olla ajattelematta itsestään liikoja tai liian vähän. Henriikka työskentelee ammattibloggaajana ja viestintäyrittäjänä ja on valmistunut kulttuurituottajaksi ja eräoppaaksi. Kaupunkikoti löytyy Helsingistä, kesämökkikodit Kuhmosta sekä Valkealasta, ja henkinen koti mistä milloinkin.

Yhteistyö

Blogia lukee kuukausittain kymmenet tuhannet lukijat. Blogin rinnalla toisena pääkanavana toimii vieläkin enemmän seuraajia tavoittava Instagram (@aamukahvilla).

Kiinnostaako sisältöyhteistyö, display-mainonta tai sosiaalisen median kampanja? Vai haluatko keskustella yhdessä yhteistyömahdollisuuksista ilman sen kummempaa ideaa? Banneri- ja sisältömarkkinointi-yhteistöiden lisäksi olen tehnyt muun muassa sisällöntuotantoa yritysten omiin kanaviin, juontanut tapahtumia, puhunut erilaisissa tilaisuuksissa ja järjestänyt lukijailtoja yrityksille.

Ota yhteyttä:

aamukahvilla (a) gmail.com

tai

Katja Simula / Asennemedia
katja (a) asennemedia.fi

 

Tutustu kaupallisiin kampanjoihin:

Blogi:

Kalevala Koru

Visit Tampere

Vuohelan Herkku

Työ- ja elinkeinoministeriö

Instagram:

Nanso

Partioaitta

Lapland Hotels

IVALO

Facebook:

Kotipizza