Henriikka

Henriikka Reinman
Aamukahvilla

Kuva: Eeva Mäkinen

Aamukahvilla on monipuolinen lifestyleblogi – tai oikeastaan Aamukahvilla on elämäntapa ja seikkailu, jossa lukijat pääsevät Henriikan matkassa ihanien arkihetkien lisäksi maailman upeimpiin maisemiin eränuotioilta vuoristoihin ja soutuveneeltä kaukaisiin kyliin.

Blogi on elämyksellisen hirsitaloelämän ja kauniiden luontoelämysten yhdistelmä, jossa puidaan muun muassa tyyliä, matkustusta, sisustusta, kulttuuria, ruokaa sekä pitkiä kahvihetkiä. Aamukahvilla yhdistää visuaalisen ilotulituksen ja kepeästi kulkevan, mutta usein syväluotaavan tekstin, jonka keskiössä on rivien välissä kulkeva sarkasmi ja intohimo kirjoittamiseen.

Blogia kirjoittaa Henriikka, väsymätön projekti-ihminen ja armoton fiilistelijä, jonka tarkoituksena on pitää itsetunnon ja itseironian suhde balanssissa ja olla ajattelematta itsestään liikoja tai liian vähän. Henriikka työskentelee ammattibloggaajana ja viestintäyrittäjänä ja on valmistunut kulttuurituottajaksi ja eräoppaaksi. Hirsikoti löytyy Porvoon saaristosta, kesämökkikodit Kuhmosta sekä Valkealasta, ja henkinen koti mistä milloinkin. Perheeseen kuuluu partasuinen puoliso sekä keväällä 2021 maailmaan tupsahtava pienokainen.

Yhteistyö

Blogia lukee kuukausittain kymmenet tuhannet lukijat. Blogin rinnalla Aamukahvilla-kanavina toimii yli 30 000 seuraajaa tavoittava Instagram (@aamukahvilla) sekä Aamukahvilla-podcast.

Kiinnostaako sisältöyhteistyö tai sosiaalisen median kampanja? Vai haluatko keskustella yhdessä yhteistyömahdollisuuksista ilman sen kummempaa ideaa? Banneri- ja sisältömarkkinointi-yhteistöiden lisäksi olen tehnyt muun muassa sisällöntuotantoa yritysten omiin kanaviin, juontanut tapahtumia, puhunut erilaisissa tilaisuuksissa ja järjestänyt seuraajailtoja yrityksille.

.

Ota yhteyttä:

aamukahvilla (a) gmail.com

tai

Annika Tainio / Asennemedia
annika (a) asennemedia.fi

 

Tutustu kaupallisiin kampanjoihin:

Blogi:

Kalevala Koru

Visit Tampere

Vuohelan Herkku

Työ- ja elinkeinoministeriö

Instagram:

Nanso

Partioaitta

Lapland Hotels

IVALO

Facebook:

Kotipizza