Ilta-aurinkoon oranssia huulipunaa

Ajelen katuja mummin vanhalla pyörällä. Mummi oli niin pihi, ettei se käyttänyt sitä varmaankaan kuin juuri ja juuri kerran. Hyvä minulle. Mummi oli söpö. Keräsi sokerit talteen pöydältä, kun oltiin syöty munkkeja.


Mulla ei oo koskaan ollut näin halpoja uusina ostettuja farkkuja. Eikä multa oo koskaan ennen kysytty näin useasti onko pöksyni kalliit ja merkillä varustetut. Ei ole, kun H&M:n 12,95 euroa, muutaman koon liian suuret, jotta jää sopivasti lököttömään. Rock-kirppikseltä löysin takin ja Kangasalan kirppikseltä maiharit (Just sopivan äijät ja leidit samaan aikaan). Fidalta paita, jonka saa nauhoilla rusetille kaulan alle ja punaset kynnet ne nyt on vaan niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.