Nahkavaipoissa

_MG_0858 kopio

Kävin tänään ensimmäisen kerran Hotelli Tornin vessassa. Juuri siinä legendaarisessa lasikopissa, josta näkee Helsingin yli. Voi istua pissillä ihan rauhassa, ihailla kaupunkia ja miettiä, kuinka moni kiikaroi sinua samalla.

Tällainen spesiaalihetki kaipaa spesiaalihousuja. Olivat ne sitten nilkoissa tai eivät. Työkaverini kommentoi aamulla: ”Aikamoiset nahkabyysat. Vaativat kyllä kantajansa.” Vakuutteli, että olen sellainen kantaja. Uskoin häntä, vaikkei työkaveri olisikaan ehkä kehdannut myöntää muuta.

Nahkaverkkarit tulivat vaatekaappiini jouluna 2012 ja ovat olleet siellä kohta kolme vuotta. Tiedän osan edelleen kauhistelevan, missä nahkavaipoissa elämääni elän, mutta minä hiippailen niissä tyytyväisenä.

_MG_0744 kopio _MG_0911 kopio_MG_0881 kopio _MG_0938 kopio

Syyskuu ei ole pettänyt. Tiesin sen olevan paras kaikista. Jo syyskuun ensimmäinen todisti, ettei hehkutukseni ole ollut turhaa: olin unohtanut ladata matkakorttiani, ja lipuntarkastaja antoi minulle sakot anteeksi, kun olin niin surullinen.

Muutama päivä sitten olin ystäväni kanssa Hietalahden kauppahallissa syömässä lounasta. Saimme ilmaiset minijälkkärimunkit. Ja kun ostin viikonloppuna auringonkukkia, kukkasia myyvä poika oli ystävällisin asiakaspalvelija, kenet olen koskaan kohdannut. Siitäkin huolimatta, että hän teki töitä pihalla katoksessa sateen ropistessa, tuulen tuivertaessa.

Syyskuun ansiota kaikki ihana, sanon minä.

– Henriikka

nahkahousut/H&M Studio, kengät/Bianco, paita/second hand, laukku/Lumi (saatu)

12 kommenttia

 1. Helmi 9.9.2015

  Coolit byysat coolilla muijalla!

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   No mutta, kiitos ja kumarrus täältä coolilta muijalta.

   Vastaa
 2. chihuahua 10.9.2015

  Kokonaisuus on upea, värejä ja lettiä myöten. Miksi olla hiiri kun voi olla upea naarasleijona?

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Haahahah, ihan huippu kommentti. Kiitos siitä.

   Vastaa
 3. chihuahua 10.9.2015

  ”Vaativat kyllä kantajansa.” Huvittaa miten hiiiiiiiitaaaaaasti suomi löytää kantajansa. Muille kuin huppareille ja tuulipuvuille. Tuohan on järkyttävän hyvännäköinen tyylikäs väri- ja matskukokonaisuus. Uskalla please olla naarasleijona useammin kuin kolmen vuoden välein.

  Vastaa
 4. ida365 12.9.2015

  Näytät NIIIIIIIN hyvältä! Hehkeä syksymuija, oot ihan paras ja upea! Otsikon takia hihityttää; monikohan löytää tämän postauksen joskus myöhemmin googlaillessaan jotain aavistuksen kummallista………. hahah! PUS!

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Heehehee, nahkavaipoissa on kyllä ehkä vähän paha.

   PUSPUS ihana.

   Vastaa
 5. Santtu 14.9.2015

  Sorry nyt mutta ei vaan iske tämä lookki. Tiukkoina (ts. hyvin istuvina) housut olisivat ok, mutta nämä lökäpöksymalliset…… Noh, näyttävät yhä lökäpöksyiltä, olivat nahkaa tai eivät.

  Vastaa
  • Henriikka 3.10.2015

   Kiitos palautteesta. Aina ei voi kaikki tyylit napata :-)

   Vastaa
 6. HANNA 20.9.2015

  Näyttääpä freshiltä toi mustan ja ruskean yhdistelmä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.